Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

jdmbulgaria

Потребител
  • От него общо

    36
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което jdmbulgaria е написал

  1. Да.Има телефон обади се
  2. Има.Много части и за други галанти и митсубишита/ 0878966917
  3. Има.Много запазени части. Но се обадете за повече информация ако ви е удобно. 0878966917 Тодор
  4. сигурно аз ще имам ама понеже е от стара стока ми е необходима снимка на твоя да ги сравня 0886913348
  5. 0886913348 Тодор Враца момо волан с еарбег 199 лв халоген 199 лв броня аванс спукана 199 лв джанти 17 ки аванс 399 капак фейс 259 лв сив Има и още части но за тях на тел.
  6. jdmbulgaria

    Теглич

    Нормално е да въпреки че разликата в буксите може и да е от годината важно механчно че отговаря на размерите.
  7. И там да е ще е скъпо да е пълен комплект най добре е да се купи оутландер турбо с десен волан като цяля кола.
  8. Незнам как е затварянето за тавана ръчно но ще ти кажа че ако не работят ел стъклата даже и едно тавана не се затваря механично.
  9. jdmbulgaria

    ABS датчик Галант V6 24V

    Когато е за смана на датчик не се налага да регулира задния мост. А всички знаем за ексцентричните болтове в магагето който не се отвиват. Така че е много по лесно да се сложи нов датчик.
  10. Помагам тя е същата за всички галанти 96- независимо от двигателя а и може да се замени с медна от домашен климатик даже е по ефективна
  11. jdmbulgaria

    Въпрос за носач

    Казах че е конкурентно за фолксваген няма само на пасат да му дрънкат сто шарнира отпред. Може и да е по стабилно от макферсън окачването на галанта но е много по сложно и скъпо за ремонт. Както и казах че много нови модели автомобили се връщат към макферсън от многоточково окачване. Както от пред така и отзад.
  12. jdmbulgaria

    Въпрос за чистачки

    Ако е за ябълката ще е лесно да се вземе рамо с каквато и да е дължина и да се завари на оригиналното по дължина. Просто трябва да се внимава да не се стопи ябълката. Правено е.
  13. jdmbulgaria

    Динамо за Galant 2.5

    Разликата там за ампеража е от това дали е автоматик галанта или ръчка логично на автоматика е 100 ампера. Иначе има как да се сложи вътрешност от пинин динамо и става опитвано е.
  14. Мисля че е логично да е класирано нещо за здраво ако е експлоатирано повече от 10 години. Така че да се огледаме какво върви ли върви от митсубишитата по улиците и е над 10 и повече години.
  15. Нормално е да ама да е в норма има една кутия която е свързана с вакуума на двигателя . Тя обира парите от резеорвара и ги пуска за горене в двигателя.
  16. Колега как е там за диаманта продаден ли е и на каква цена ако не е тайна.
  17. Няма как да съдиш за място между пасат той е клас над митсито. По скоро го сравнявай с венто но и това е субективно. Истината е че който е имал ван не иска да чува за нищо друго.
  18. jdmbulgaria

    Въпрос за носач

    Ами за да конкурентно за фолксваген. Почти всички нови коли се връщат към макферсън и цял мост отзад. Пример е хонда цивик 2006 .
  19. Само че да не е мътило водата с Рено че и там има някой рекорди но по чупливост.
  20. каква ще е цената за кутията ако е ръчна
×
×
  • Създаване...