Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Emicha

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Emicha's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте. Успях да намеря един. Ако има проблеми с него, ще се свържа с вас за алтернатива. Благодаря и поздрави!
  2. Здравейте! Търся компресор за климатик за Каризма, бензин 1.8, 116 к.с., година 1997. Поздрави!
  3. Здравейте! Търся да закупя механизъм за заключване на предния капак за Каризма, бензин, 1.8, модел 97ма година. На моята този механизъм започна да не държи. Поздрави, Емил
  4. Здравейте! След намеса на майстор, резултатът е "по погрешка" срязан кабел на детонационния датчик, който в последствие е "закрепен/свързан с кабелна обувка". Сега от време на време светва Check Engine на таблото. Не съм забелязъл проблеми в работата на двигателя, колата си върви нормално - както преди това. Въпросът ми е - този датчик колко е важен? И дали е възможно от лоша връзка на срязания и после свързан кабел да светва Check Engine? Може би трябва да я закарам на компютърна диагностика?
  5. Emicha

    Търся капак за картер

    Всъщност, предполагам е по-правилно да се каже само "картер"
  6. Здравейте! Капака на картера на Каризмата ми е за смяна. Търся такъв в добро състояние. Двигателя е 1.8 16V, колата е Carisma модел 97-ма.
  7. Emicha

    От какво може да бъде...

    А може ли да е проблем със спирачните апарати? И някакви препоръки за сервиз, в който няма да ми кажат, че трябва да се сменят половината неща, пък "после ще видим"
  8. Emicha

    От какво може да бъде...

    Благодаря за коментарите! Ще я закарам в някой сервиз да ги проверят. Сигурно и накладките ще трябва да се сменят?
  9. Здравейте, колеги! От скоро се появи доста неприятен проблем с моята Каризма - при по-висока скорост, над 90-100км/ч при натискане на спирачка, воланът тресе доста. Много некомфортно... Доколкото разбрах, може да е от криви дискове на спирачките или от накрайниците на стабилизиращата щанга - тях обаче скоро ги смениха с нови. Ако е от дисковете - има ли възможност да се изправят или трябва да се сменят и от какво може да се получи изкривяване на дисковете? Ще я закарам на сервиз, но все пак ми се иска да имам идея какво може да е... Ще съм ви благодарен, ако споделите мнения
  10. На РД на форума ли?
  11. Да се похваля и аз - от няколко дни съм горд собственик на Mitsubishi Carisma 1.8 MPI, GLS, 1997-ма. Първи впечатления след 100-на км каране - много хубава кола!!!
×
×
  • Създаване...