Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

kamenskiq

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Русе

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

kamenskiq's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Една Година
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги някой може ли да препоръча Сервиз за автоматични скоростни кутии(TC-SST) става въпрос за Аутлендър 2010г. 2.2 дизел 156к.с.
  2. Благодаря на колегата Даниел Цветков. Но се оказа че в Русе никой неможе да направи въпросната процедура. Кой е най-близкия оторизиран сервиз до Русе - този във Варна или трябва да се ходи в София?
  3. звънни тук 0888686288 Борко  и виж дали няма да ти свърши работа или може да те насочи към човек

    1. kamenskiq

      kamenskiq

      Благодаря! 

  4. Някой знае ли дали в Русе може да се направи и къде в Балкан Стар(мерцедес) ?
  5. Колеги имам няколко въпроса ако някои може да помогне ще съм много благодарен. След около месец чакане и смяна на съединител, датчик и куп гарнитури взех колата всичко беше наред около 100км. Когато колата загрее на 85градуса започва да влиза в някакъв сервизен режим не иска да сменя скорости остава на 1 или 2-ра ритя и тн. Занесох я пак в сервиза и според майстора най вероятно има проблем с управляващия блок на ск. кутия( странното е че преди нямаше такива проблеми). Та въпроса ми е някои имал е подобен проблем и тоя упр. блок ремонтира ли се и къде ? Благодаря предварително !!!
  6. Хахахах ами той май е единствения който би се хванал с такъв ремонт
  7. Ремонта на кутията ще струва 2000лв. и затова в момента ми е непосилно да сменя и маховика затова и питам дали има варианти за рециклиране или ще трябва да го сменя след време.
  8. Непосилен е защото ремонта на кутията ще е към 2000лв. Просто или ще го сменя на по късен етап или ако има вариант за рециклиране.
  9. Днес ми звъняха от сервиза и казаха че освен ремонт на кутията трябва да се смени и маховика. Понеже цената за новия е непосилна в този момент за мене искам да ви питам някои да е рециклирал демферен маховик и къде.
  10. В понеделник я оставих.Когато ми кажат "присъдата" ще я споделя
  11. И на мен ми се видяха евтини ще видим след 2 седмици ще я оставя и ще споделя колко ще струва удоволствието. :rolleyes:
  12. Каква е цената за маховика? За съединителите ми каза 360лв.
  13. да има развитие днес ходих в един сервиз който се занимава с ремонт на автоматични ск. кутии.Направиха диагностика и те потвърдиха че датчика е за смяна.По интересното е че казаха че колата не е с демферен маховик което ме учуди доста.Труда които ми каза човека е 600лв. и вече като се отвори кутията ще се видят пружини, пластмасите-държачи и съединителите. Най - хубавото е че има части и не са чак толкова колосална сума. :icon_thumbup:
  14. А възможно ли е да дава датчика при разбит демферен маховик защото ми се струва че и той е за смяна защото като паля и гася колата има едно тракане? Труда за смяната на въпросния датчик колко излиза долу горе ?
×
×
  • Създаване...