Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

GameSetMatch

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което GameSetMatch е написал

  1. Лак за нокти ли? Идеята не е ли да подобриш сигурността "...но не искам да го оставям на произвола на съдбата." или те дразни, че е пукнато? Този лак за нокти не виждам с какво ще повиши здравината на стъклото. Иначе има фирми, които уж оправят подобни проблеми, разрови гугъла.
  2. Споделям моя малко странен опит. Имах стържене като на ламарина при пълен ляв и понякога въпросното припукване, когато завивам на бавна скорост. Водих колата на 4 сервиза за преглед на ходова част, всички казват, че е "кокал" :icon_rock: На първия сервиз ми споменаха за макферсона, че трябва да следя, но тази диагноза не бе потвърдена от никой след това. (Между другото единият от сервизите ми описа проблемите с макферсона именно с такова пукане) Дойде време за годишната смяна на масла и филтри. Тъй като имах силно свирене на студен двигател смених и пистовия ремък. (Натягането намали проблема, но не го реши). В крайна сметка карам колата вече половин месец с новия ремък и не чувам пукане и стържене. Според мен е имало нещо поразхлабено, което е водило до подобен шум.
  3. GameSetMatch

    Светва ми ABS

    Има ли вариант въпросната грешка да се изключи и да не се появява на таблоо? Дразни ме, че трябва постоянно да задържам инфо бутона, за да се скрие огромният надпис от таблото, а като гледам, проблемът е толкова чест, че дори не си струва да се ремонтира. Все пак, има ли вече яснота за някой добър сервиз в района Стара Загора - Пловдив - София?
  4. Информация от днес: Силвър Стар Пловдив: 20,30 лв. с ДДС за литър. Може и с куриер. Ще го пробвам другия месец.
  5. Здравейте, Предстои ми смяна на маслото на моя Лансер. В момента карам с Кастрол 5w30, но ми се иска да сложа оригинално масло, което препоръчват от Мицубиши, въпреки че нямам никакви оплаквания от Кастрола. Не мога обаче да намеря такъв продукт в българските сайтове. По руските виждам цени в порядъка на 60-70 лв за 4 литра, което означава, че не е безбожно скъпа екстра, ако гледам правилния продукт. Моля за точно наименование на вида масло, което трябва да купя, както и предложение къде мога да го намеря.
  6. GameSetMatch

    Промяна на возията

    И според мен е въпрос на внушение, което е плод на промяна на налягането в гумата. Иначе аз помпя на 2,4.
  7. GameSetMatch

    Ръководства Lancer 2007-

    Схема с бушоните - https://www.google.com/amp/s/fuse-box.info/mitsubishi/mitsubishi-lancer-2008-2017-fuses?espv=1 Може ли съдействие кой бушон трябва да е за десния габарит, ако изобщо има планиран.
  8. GameSetMatch

    Бал

    И аз си търся готино Мици :D
  9. През лятото ми предстои покупка на нови гуми и искам да сложа малко по-нископрофилни. Попаднах на този сайт, където са дадени алтернативи. В момента карам с оригинална джанта и стандартен размер 205/60/16. В сайта алтернативите са 225/50/16 и 215/50/16, но няма 205/50/16. Питането ми е дали въпросните 225/50/16 наистина ще паснат на джантата, или ще се наложи и смяна на джантите с по-широки? И още едно питане имам, по-широката гума вдига ли разхода и с колко %? Идеалният вариант за мен е да направя бартер на моите джанти за 17" с доплащане, ама засега такава оферта не ми изскача.
  10. За тези пари в обявите на конкретния търговец има и по-добри предложения според мен, ама то всичко си е до вкус, разбира се.
  11. Има ли смисъл да експериментирам с универсални лещи? Намирам на по 2-3 лв в един сайт, само трябва да измеря колко мм е. В БС ми казаха 45 лв + още почти толкова за болтове и пружини, които няма да сменям. В Бим ги има на 32 лв, някаква марка AJUSA, пише ОЕ, дали ще е оригинал? Днес ми сложиха с 2мм по-широка + силикон за уплътняване, че не успяха да намерят точния размер. Спря да скърца, но започна да парпалясва при ускорение и ме дразни.
  12. GameSetMatch

    Гуми 18" или джанти 16"

    Искам да използвам темата, за да попитам какви опции имам за слагане на по-нископрофилни гуми на моя Лансер Спортбек 1,5i. 109кс. В момента съм с гуми 205/60/16, като не смятам да сменям джантите. Мислих за 205/50/16 или 205/45/16. Дали изобщо е някакъв вариант това?
  13. И в крайна сметка какво се оказа?
  14. GameSetMatch

    Mitsubishi Lancer

    Според мен цената е много завишена. Купувайки Лансър на над 10 години за 13 хил., като налееш още 1-2 хиляди, които са неизбежни, просто става непродаваем след време. Вече за поправката на скъсаното трябва да си много внимателен. Предната ми кола я капарирах в петък с уговорката, че автосалонът разполагат със сервиз, в който ще оправят бутоните за спускане на стъклото отзад, познай дали в понеделник, когато я купувах, я бяха оправили В крайна сметка и аз я продадох с развалени бутони. Иначе тази бройка поне автомат ли е, което ще оправдае цената?
  15. GameSetMatch

    Check oil?

    Смених маслото с 5w30, както коментирахме тук и с управителя на фирмата. След смяната, този който го сменя препоръча да бъде с друг вискозитет 10w30. Дали е добра идея за следваща смяна. Това 10w не го засичам никъде по интернет като алтернатива за нашите коли.
  16. GameSetMatch

    Check oil?

    Ок, ще го сменям отново. 5w30 ли е правилното масло за този двигател? Поне такова инфо намирам в интернет.
  17. GameSetMatch

    Check oil?

    Нивото на щеката не е мръднало от самата смяна преди 11 месеца. При студена кола стои малко под долното кръгче, но при загрята кола си се качва. Още при смяната питах в сервиза и ме увериха, че всичко било нормално, а аз мислех, че нивото на маслото трябва и при студен двигател да е между двете кръгчета. Иначе броячът пише, че имам още над 5к км за каране, ама то този брояч си го нагласях аз при самата смяна. Имаше опция на около 14000 км и избрах нея като най-близка до 15-те хиляди.
  18. GameSetMatch

    Check oil?

    След 9500 км ми се появи иконата за маслото еднократно, въпреки че съм настроил брояча на 14000 км. Поне в интернет видях, че маслото не се сменя на 10, така ми каза и майсторът. Можело на 15, в зависимост какво масло си сложил. Може ли проверено инфо за Лансър х 1.5 бензин 109 кс. 10 или 15 е интервалът?
  19. Привет! Монтирах преди по-малко от месец парктроник за стотина лева, който обаче се оказа :icon_censored: . Още на втория ден се случи така, че заваля и съответно парктроникът започна да свири постоянно. В крайна сметка уж се оказа един от датчиците, който бе сменен и сега чернее на сивата броня. Докато се наканя да отида да го боядисам, температурите паднаха до 0 градуса и проблемът пак се появи. В този ред на мисли декларирам писмено, че вече нефабрични неща няма да монтирам по колите си, защото преди години си изпатих от АГУ за 1300 лв, а сега от тези пищялки. Моля, ориентирайте ме, ако някой има информация, колко би ми струвало поставянето на оригинален парктроник.
  20. Гумите спокойно могат да се сменят на двойки.
  21. Тя вода си влиза каквито и уплътнения да сложиш, това като бележка под линия, вече за смяната да пишат запознатите. По принцип не е страшно да влезе вода, тя си се оттича долу.
  22. Благодаря за съдействието, справих се! :icon_rock:
  23. Как да го изключа? С бутоните на панела на радиото не става сякаш, единствено като натискам MODE от волана изчезва, когато отида на друга честота (LW LA или нещо подобно), но на FM пак се показва. :help:
  24. Привет, Имам досаден проблем с часовника на Lancer Sportback, модел 2008. Правя всичко според инструкциите в този клип: https://www.youtube.com/watch?v=1os8MY77ick , НО след известно време часът автоматично става два часа и половина назад. Прави ми впечатление, че при мен свети CT над часа, а тук не свети. Къде бъркам не мога да разбера. След като настроя часа с бутоните 1 и 2 натискам PAGE или DISP, за да спре да мига, но и при двата случая се връща на стария час. Например в момента е 10:00, а на мен ми свети 7:30.
×
×
  • Създаване...