Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Alyan

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

За Alyan

  • Рожден ден 07/17/1992

Местоживеене

  • Град
    Русе

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Alyan's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Alyan

    Mitsubishi Lancer

    Благодаря на всички за мненията и за помощта. Лансъра от Русе със сигурност няма да го бъде, понеже при въпрос към продавача, кога изтича годишният преглед, се почна едно философстване, с резултат, че и той самият не знаеше отговора на въпроса или поне не каза в крайна сметка. Трябвало да се рови из документи и т.н. Миналият уикенд ми се наложи да ходя до Варна и го съчетах с приятното, като се срещнах със собственика на въпросния Лансър, за който Гуидо спомена. Определено колата е много запазена и си заслужава. Имаше и сервизна книжка, където километрите съвпадаха. Разбира се, има външни забележки по боята на определени места, където се забелязват кръгови надрасквания, които се получават при кофти измиване или пастиране, до колкото съм запознат. Относно интериора – без забележки, колата наистина е запазена и доста добре поддържана, нищо общо с тази в Русе. Имах и възможността да я покарам и да се убедя за пореден път, че усещането и позицията на шофиране е точно това, което съм търсел. Беше ден неделя и нямахме възможност да я проверим в представителството на Мицубиши, а и момчето е моряк и във Вторник заминаваше на път. От любопитство, тази седмица ходих до представителства на различни марки, за коли на склад. Е определено, макар производство 2010 година, Лансъра си ги превъзхожда, естествено ако не търсиш глезотийки и т.н. Жалко, че са ги спрели от производство и са се насочили към различен пазар на автомобили. Дори проверих в представителство на Мицубиши Русе за бройки на склад или върнати от лизинг, но за мое разочарование нямаше.
  2. Alyan

    Mitsubishi Lancer

    Не е автомат, ръчка е. Все още не е оправено скъсаното на седалката, но поправката ще бъде само на седлото, а не на цялата седалка. Днес като гледах какво има по обявите, салоните на другите коли са значително по запазени в сравнение с тази. А относно цената казаха, че можело да се направи лек коментар, което аз го разбирам не повече от 500-1000лв.
  3. Alyan

    Mitsubishi Lancer

    Здравей колега! Тази бройка е ми направи впечетление, понеже в Русе не се срещат особено често, да не кажа изобщо. Има една вносна от Канада за 20 000лв. и един Ralliart. Относно гумите и на мен не ми хареса, че не е с оригиналните Иначе тази във Варна я видях в cars.bg, изглежда добре, съгласен съм с теб. Долу-горе и тази, която е в Русе с регистация, обслужване и т.н., ще излезе на същата цена като Варненската. Иначе, благодаря за съвета ще я видя тази Варненската, ако все още се продава.
  4. Alyan

    Mitsubishi Lancer

    Здравей! Първо, благодаря за мнението! С точност, скъсаното е на самата седалка около 5-10см дължина, а до колкото съм запознат въздушната възглавница се намира в областта облегалката, поправи ме ако греша. А относно техническият преглед нямам информация, как мога да разбера кога изтича? Има сервизна книжка, но не съм обърнал внимание(от липса на знание в тази област) дали има подобна информация относно прегледа. Другото, което имам като информация и видях, че има годишна винетка за 2019, но надали е съществена информация.
  5. Alyan

    Mitsubishi Lancer

    Здравейте на всички! Изчетох изключително много теми, както в този форум(за което благодаря, много неща научих от коментарите), така и в други, но бих искал да чуя мнението и на хора, които са вече собственици на подобен автомобил. От повече от една година съм в търсене на "моят" Лансър. Попаднах на един екземпляр в Русе, който все още не е публикуван в нито един сайт, понеже преди няколко дена е бил докаран. Прикачам и снимки,но за съжалание само от екстериора. Става въпрос за 1.8/143к.с.(без газ), 2009 година, "истински" 130 000км., с оригиналната навигация, кожен салон, който по приказки на собственика от автокъщата ще бъде поправен, понеже пасажерската седалка е скъсана, ще тапицира волата и скоростният лост. Другото, което се вижда по салона, е че е смазан. Разбирам, че за кола 2009 година е нормално да има износване на коженият салон, но съм гледал и други Лансъри, чиито седалки не са били чак толкова смачкани. Днес я проверихме в доверен сервиз, където не бяха открити грешки, нито ръжда, макар че е внос от Швейцария. Вчера като отидох да я видя за пръв път, тя вече беше загряла и нямах да възможност да я чуя при студен старт. Днес отидох в 8 часа сутринта, преди собственика да е дошъл, за да я чуя - нямаше шум от вериги и т.н. Днес я покарах на паркинг и беше добре, макар че за толкова кратко разстояние няма как да се долови усещане за колата. Колата е с 18 цолови джанти, за които прочетох мнения и в двете крайности. Нещото което не ми хареса, е че предни и задни гуми са различни - предни Пирели, задни Континентал с размер 225/40 R18. Разполагам и с VIN на колата - JMBSNCY3A8U012576. Въпросът е цената от 13 000лв. много ли е или ок(бюджета ми е около 16 000лв.)? Ще се радвам да чуя мненията Ви(положителни/отрицателни), понеже все още дори не сме преговаряли относно крайната сума, а и искам да видя какъв ще бъде резултата от освежаването на интериора. Благодаря Ви предварително за вниманието! Линк към снимките: https://drive.google.com/drive/folders/1b9lmaaoAK-71ex4YFVkovrxZzTiF_uSf?usp=sharing
×
×
  • Създаване...