Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

GameSetMatch

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Град

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Lancer Sportback X

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

GameSetMatch's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Лак за нокти ли? Идеята не е ли да подобриш сигурността "...но не искам да го оставям на произвола на съдбата." или те дразни, че е пукнато? Този лак за нокти не виждам с какво ще повиши здравината на стъклото. Иначе има фирми, които уж оправят подобни проблеми, разрови гугъла.
  2. Споделям моя малко странен опит. Имах стържене като на ламарина при пълен ляв и понякога въпросното припукване, когато завивам на бавна скорост. Водих колата на 4 сервиза за преглед на ходова част, всички казват, че е "кокал" :icon_rock: На първия сервиз ми споменаха за макферсона, че трябва да следя, но тази диагноза не бе потвърдена от никой след това. (Между другото единият от сервизите ми описа проблемите с макферсона именно с такова пукане) Дойде време за годишната смяна на масла и филтри. Тъй като имах силно свирене на студен двигател смених и пистовия ремък. (Натягането намали проблема, но не го реши). В крайна сметка карам колата вече половин месец с новия ремък и не чувам пукане и стържене. Според мен е имало нещо поразхлабено, което е водило до подобен шум.
  3. GameSetMatch

    Светва ми ABS

    Има ли вариант въпросната грешка да се изключи и да не се появява на таблоо? Дразни ме, че трябва постоянно да задържам инфо бутона, за да се скрие огромният надпис от таблото, а като гледам, проблемът е толкова чест, че дори не си струва да се ремонтира. Все пак, има ли вече яснота за някой добър сервиз в района Стара Загора - Пловдив - София?
  4. Информация от днес: Силвър Стар Пловдив: 20,30 лв. с ДДС за литър. Може и с куриер. Ще го пробвам другия месец.
  5. Здравейте, Предстои ми смяна на маслото на моя Лансер. В момента карам с Кастрол 5w30, но ми се иска да сложа оригинално масло, което препоръчват от Мицубиши, въпреки че нямам никакви оплаквания от Кастрола. Не мога обаче да намеря такъв продукт в българските сайтове. По руските виждам цени в порядъка на 60-70 лв за 4 литра, което означава, че не е безбожно скъпа екстра, ако гледам правилния продукт. Моля за точно наименование на вида масло, което трябва да купя, както и предложение къде мога да го намеря.
  6. GameSetMatch

    Промяна на возията

    И според мен е въпрос на внушение, което е плод на промяна на налягането в гумата. Иначе аз помпя на 2,4.
  7. GameSetMatch

    Ръководства Lancer 2007-

    Схема с бушоните - https://www.google.com/amp/s/fuse-box.info/mitsubishi/mitsubishi-lancer-2008-2017-fuses?espv=1 Може ли съдействие кой бушон трябва да е за десния габарит, ако изобщо има планиран.
  8. GameSetMatch

    Бал

    И аз си търся готино Мици :D
  9. Здравей колега. Търся си такива джанти като твоите. Продаваш ли ги и каква цена евентуално им търсиш?

    На мен ми трябват за зимни гуми. Лятото карам с оригиналните 18".

  10. През лятото ми предстои покупка на нови гуми и искам да сложа малко по-нископрофилни. Попаднах на този сайт, където са дадени алтернативи. В момента карам с оригинална джанта и стандартен размер 205/60/16. В сайта алтернативите са 225/50/16 и 215/50/16, но няма 205/50/16. Питането ми е дали въпросните 225/50/16 наистина ще паснат на джантата, или ще се наложи и смяна на джантите с по-широки? И още едно питане имам, по-широката гума вдига ли разхода и с колко %? Идеалният вариант за мен е да направя бартер на моите джанти за 17" с доплащане, ама засега такава оферта не ми изскача.
  11. За тези пари в обявите на конкретния търговец има и по-добри предложения според мен, ама то всичко си е до вкус, разбира се.
  12. Има ли смисъл да експериментирам с универсални лещи? Намирам на по 2-3 лв в един сайт, само трябва да измеря колко мм е. В БС ми казаха 45 лв + още почти толкова за болтове и пружини, които няма да сменям. В Бим ги има на 32 лв, някаква марка AJUSA, пише ОЕ, дали ще е оригинал? Днес ми сложиха с 2мм по-широка + силикон за уплътняване, че не успяха да намерят точния размер. Спря да скърца, но започна да парпалясва при ускорение и ме дразни.
  13. GameSetMatch

    Гуми 18" или джанти 16"

    Искам да използвам темата, за да попитам какви опции имам за слагане на по-нископрофилни гуми на моя Лансер Спортбек 1,5i. 109кс. В момента съм с гуми 205/60/16, като не смятам да сменям джантите. Мислих за 205/50/16 или 205/45/16. Дали изобщо е някакъв вариант това?
  14. И в крайна сметка какво се оказа?
×
×
  • Създаване...