Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Gman

Потребител
  • От него общо

    44
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Gman's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Мога ли да отида при него да погледне обилно бъдещата ми покупка, трябва ми някой сервиз за Варна. :mitsu-smiley:
  2. Тъй като не видях някой да споменава ще пусна една тема. Къде във Варна мога да сервизирам Митсута? Ще си купувам Галант и искам да го погледнат някъде, където са по кадърни. :icon_thumbup:
  3. Gman

    Поставяне на ГИ

    Колеги, за да не отварям нова тема, може ли някой да каже къде да отида за инсталирание на газов инжекцион във Варна? Мисля да купувам Галант от един колега във форума другия месец и ще му слагам газово, та ме интересува на кого да се доверя. :mitsu-smiley:
  4. Gman

    Galant VR-4 за тези пари?

    Подведох се, но няма проблем колега :D. ВР-4 ще е само мечта за сега. Ще видим какво крие бъдещето.
  5. Gman

    Galant VR-4 за тези пари?

    ВР-4 беше от любопитство, няма да я купувам. Тази в другия ми коментар е белязаната :mitsu-smiley: . Проверявам много неща, защото сегашната , която беше перфекна при покупката и седмица по-късно излязоха проблеми които и до ден днешен не энаят как да ги оправят майсторите. И колго пари се хвърлиха... :icon_crying:
  6. Gman

    Galant VR-4 за тези пари?

    Не съм я виждал в мобиле. Щом я е давал за 4500 значи има нещо. Сигурен ли си че е била същата?
  7. Gman

    Galant VR-4 за тези пари?

    За да не отварям нова тема ще пиша в тази. Моят сайт Този Галант е това което търся като модел и екстри. Тази вечер, живот и здраве, ще говоря със собственика,за да разбера състоянието и. За да е подменил задното и предното окачване, трябва да се е случвало нещо по-сериозно. Какво е вашето мнение за колата?
  8. Gman

    Galant VR-4 за тези пари?

    Не че ненавиждам автоматика или нещо такова, просто ръчката ми е част от страстта (както на много други). Иначе просто седя, натискам газта и въртя геврека. И да говорих точно за този VR-4 преди фейса :icon_thumbup: .
  9. Gman

    Galant VR-4 за тези пари?

    Седан VR-4 говоря аз. Такива няма или поне не съм виждал из обявите. Мислех, че струва доста скъпо да ги вкараш в БГ, но изглежда съм грешал.
  10. Gman

    Galant VR-4 за тези пари?

    Наскоро почнах да гледам мобилето, преди винаги ползвах карс и затова не съм я видял изглежда. Нямам кола на която да го сложа, споменах по-горе, че още търся. Стана ми интересно заради цената просто :icon_angel:
  11. Здравейте колеги! Търся да си купя Галант. След като изроних цяла река от сълзи, защото намерих перфектния Галант, но се оказа автоматик (че как иначе...), след ден-два влизам да гледам обяви пак. Докато си разглеждах обявите, попаднах на ето този екземпляр: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11352723712003459&slink=a98n6e Чудя се, дали наистина някой би продавал VR-4 за такава сума? Вярно е с десен волан и е комби, но пък VR-4 седан от тази генерация не съм виждал, все още. Какви са вашите мнения по тази обява :mitsu-smiley: ? Дали ще стане да се купи и да се използва за суап :icon_thumbup: ?
  12. Ще може ли един фен, но все още не член на клуба, да дойде? Още нямам митсу, но в скоро време се надявам да си сбъдна мечтата и да имам Галант. Ако може даже да се кача в нечий Галант, да видя какво е, ще е супер ! :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  13. Gman

    Colt 1.6 CJO въпросче

    Да под 1.3i имам предвид 1.3 82 к.с.
  14. Gman

    Colt 1.6 CJO въпросче

    С други думи 1.6 е по-добре? А между 1.3 и 1.3i кое е по-хубаво? :mitsu-smiley:
  15. Gman

    Някой от Русе, помощ?

    Поразрових се из чуждите сайтове за обяви. Има доста модели така като гледам Kiss, Clou, Bistro, CJO, Twenty и т.н. Но този който ми харесва най-много е Bistro. Дано да се намери такъв тук наблизо, ако ли пък не, ще ходя до другите градове като се налага.
×
×
  • Създаване...