Премини към съдържание

Никито

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Никито е написал

  1. Българи не са участвали в ралито.Били са зрители,които са се движили паралелно със състезателите.
  2. А как си карал колата(в смисъл юркал ли си я)?И според мен са сегменти.
  3. :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup: Браво на старците разбойници от федерацията :icon_rock: :icon_rock: -ядат и пият с който трябва :drinks: .Иначе,Боровец не е готов за рали от световен мащаб,ама нищо,ще гледаме истински карачи .
  4. Аз в Радиал съм ходил само веднъж.Не ме изкефиха-дръпнати и доста некомпетентни.До колкото знам в цялата им верига има голямо текучество на работници и от там май идва тоя момент.То не,че при другите голями не е така....особено около сезоните на "голямата смяна на гуми",но в Дианата(примерно) има едни мацета дето поне плакнат окото :icon_rock: .
  5. Не знам,ама 99% от хората като се качат на дизел,не се връщат към бензина.Живот и здраве,може и аз да пробвам след години,като ми мине спортния мерак.
  6. В Германия цените са с около 20% по-евтини :mad: .Не знам от къде идва тая разлика при нас(поне при старите модели на Лансъра).
  7. :icon_rock: -Тва е колата.Дано да си остане в същия вид.
  8. Направо мед ми капе от душата като гледам тея снимки,а особено като ги сравня с :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :icon_thumbup: :mitsu-smiley: : http://www.bgnrc.info/images/stories//WRCT...aru-N13-001.jpg http://www.bgnrc.info/images/stories/WRCTe...aru-N13-002.jpg
  9. На татко Паджерото подгрява минимум 7-8 сек.За зимата са малко повече. Май има някакъв резон-преди да смени свещите,разправя,че била малко по-бърза :icon_hmm: .
  10. Хубавите неща не се нуждаят от реклама .Питай ме що народ,дето си купиха Тойота последно време,се усетиха,че в "маде ин джапанка" е истината,а не в Тойота сделана в Европа :icon_doh: . Като се пуснат 5-10 коли по улиците,хората сами ще разберат за какво иде реч.
  11. Никито

    Colt Tuning

    Доста странна идея-даване под наем на гараж/инструменти :icon_hmm: .Предполагам,че за всеки влак си има пътници.Иначе за визуален тунинг на Колт.........във всеки гараж за спойлери и брони могат да се предложат сумати добри варианти.Въпроса е обаче с какво качество е материала.
  12. Никито

    Двоен проблем

    Да не прозвучи като реклама:БОШ сервиз в Дружба(в двора на Технотест,до летището),търсите Пламен(приемчик).Малко е дръпнат като чуе Лукас,но няма проблеми.Под 200 лева всичко.Пробвано миналата година и началото на тая година.Не ми се вярва цената да се е вдигнала в момента.
  13. Релето се е прецакало.2 сек са малко за подгряване.
  14. Никито

    Моля за помощ

    Дистрибутор.Имал съм подобен проблем-леко напукан(личи си отвътре най-вече).Когато е влажно ми играеха оборотите и 30-40% при оставяне на празен ход загасваше.
  15. Никито

    Новият Lancer 1.5, 109 Hp

    Много сериозна колица.......бих казал адски красива.Та нищо чудно 2017 много българи да си приберат оставените на разработване в Германия Х-ки :icon_rock: . Колата е феноменална.Малко претиснително ми беше с тоя 1.6 матор,ама след 10 км. возене............добре си е.
  16. Може би си прав........109 кончета,ама на фона останалите коли от тоя клас ми се струват малко.Ама все пак трябва да има и по-"нормални" изпълнения :rolleyes: . Аз съм на панаира от 8 до към 12 -имало хубави седалки в Авентура кар,та мисля да ги прегледам,а после бързам към София,че на Бояна се събират Царски,Дончев и сие Мицута да си мерят силите :icon_rock:
  17. Ще е интересно.В събота и неделя на Бояна ще се проведе писта София.Тренировките са до към 6-6.30 и като свършат ще гледам да се откъсна за половин час.
  18. Колата е страхотна.Цената е направо супер.Само дето нямам толкова пари :icon_crying: . И аз все си мисля,че тоя 1.5 мотор ........може и да не й стига.Де да знам,все пак не е някоя маломерна кола.
  19. Само да попитам:през какъв период от време/км се слага добавката? Преди време карах едно Рено 19.Честичко му слагах добавки,бих казал всичко дето се предлага на пазара.Като цяло бих казал имаше ефект.Само дето ми изгоря помпата в резервоара и като тръгнах да я сменявам по самото дъно имаше около един пръст.........кал.Явно някоя от добавките дето бях ръгал вътре беше се "отаила".Според приятелчета бях се олял с наливането на разни добавки.
  20. Разликата при серийните Евота са в двигател,скорости,диферинциали и електрониката.Визуално нещата са ясни. При спортните модели,обаче разликата е огромна.Ево9 има разрешени по-добри спирачни системи,окачване,стабилизиращи щанги,електроника и диферинциали. Карал съм "цивилни" Ево8 и Ево9-като цяло няма съществена разлика в поведението,тръгването и спирането на двата модела.
  21. Здравейте от мен. Като новоизлюпен собственик на Ево3 ще ми е доста приятно да се запозная с някои от вас.Колицата ми е туко-що регистрирана,но мисля да й сложа няколко джуджавки.Предполагам на панаира ще има нещо и за мен.Мисля да пътувам в събота сутрин към Пловдив.0896 632443 ми е телефона.
×
×
  • Създаване...