Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Dim

Потребител
  • От него общо

    68
  • Регистрация

  • Беше тук

За Dim

  • Рожден ден 12/02/1953

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Интернет контакт

  • AIM
    dimitaruzunov_bg
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star 1.9DI-D

Посетили профила

1,212 посетили

Dim's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Купувам десни мигач и халоген фар за Мицубиши Спейс Стар 2002г.
  2. Здравейте, на мен също се случваше този проблем няколко пъти и то само когато карах извън градско и се движех с голяма скорост. Оказа се ЕРГ клапана, замърсен и не се движи, явно при голямата скорост отива в крайно положение и засяда. Нека колегата след като разбере какъв е бил проблема, сподели с нас.
  3. Колеги, може ли някой да ми каже номера на задни спирачни маркучи по VIN декорера, на VIN код XMCLNDG4A2F031953 мотор F9Q1. Предните ги намерих с номер M862414, но задните не ги открих. Ако някой може да помогне му благодаря предварително.
  4. Dim

    Дневни светлини

    Значи, общата консумация на фаровете остава същата, както и без тази промяна. Защото сметката е 50%мощност на късите+50%мощност на дългите светлини е равно на цялата мощност на единия фар и още толкова за другия.Така, че тук няма намалена консумация на фаровете. Полезното тук, по отношение намалена консумация е, че другите светлини в автомобила не работят.
  5. Dim

    check engine лампа

    Здравейте, да не отварям нова тема ще ме извините ще използвам тази. Имам Спеис стар 1.9 DI-D 102к.с., 2002г. случва ми се следното. След дълго каране в града може би няколко месеца, след излизана на магистрала при скорост от 120-130км след около 5-10 км. светва чек лампата и колата изгубва мощност все едно, че няма турбо. След спиране и няколко изключвания и включвания на двигателя от контактния ключ всичко се оправя след това изминавам повече от 400км. с тази скорост без проблем. Ходих на диагностика, не откриха нищо.Странното в този случай е, че ми се случва вече 3 пъти в рамките на 1-2 години, все едно и също. Имал съм излизане извън града, при скорост от около 90км, но това не се е случвало. Моите съмнения са в турбокомпресора, но не съм сигурен. Ако е той. трябва ли да го изпише като грешка при диагностиката?
  6. Няма моментен разход на Спейс Стар, има само среден разход!
  7. Здравете, след като контролната лампа за зареждане на акумулатора вчера няколко пъти пресветваше, днес вече свети постоянно.Проверих напрежението на акумулатора при работещ двигател и установих,че генератора не зарежда. Най вероятно са четките или реле регулатора, който е в генератора.Въпроса ми е, има ли чалъм да се стигне до четките без да се сваля генератора или няма.Много близо до задния капак на генератора минава тръбата за климатика и пречи да се развие единия винт на капака.
  8. 1.9 DI-D(102к.с.)- Извън градско 4.6л/100км.; Градско каране 6.5л/100км.
  9. Благодаря, информацията е много добра.
  10. Благодаря за информацията!
  11. Здравейте, трябва да купувам акумулатор на звездичката, но никъде не намерих колко амперчаса трябва да бъде.На стария акумулатор нищо не е написано и от него не мога да разбера нищо.Ако знаете какъв трябва да е моля помагайте.Мотора е дизелов 1.9DID.
  12. Здравей колега, при мен също се чуваше подобно виене, когато колата не беше загряла, все едно вятър вие, но при мен ми се струваше, че идва от дясно.Щом колата загрее оборотите от 1000 падат на 800( при празен ход) и точно в този момент виенето спира.Това се чуваше само в купето, като вдигна капака на двигателя и не можех да го чуя, може би беше по-шумно когато работи двигателя.Да отбележа, че това беше само зимно време, когато температурите падаха под 3, 4 градуса, случая мисля, че е сходен с твоя.Това беше миналата зима, тогава отворих тема във форума , имаше различни коментари, но така и не разбрах причината. Тази зима не съм го чувал,а от тогава не съм сменял ремъци или консумативи, ако някой мисли, че може да е от тях.
  13. Dim

    Тракане отзад

    Здравейте, при мен също се чува едно тракане/притропване/ отзад в дясната страна.Това е само при потегляне, после не се чува.Не е от задната биалетка, изглежда нещо изпада в резонанс само при потегляне, не мога да разбера какво е?
  14. Пробвай да си намериш такива релси от тези които продават коли на части, можеш да провериш в mobile.bg. За монтажа, има специални отвори, които са предвидени за това на покрива.Този от когото ще ги гземеш ще ти обясни точно как става монтажа.
  15. Какво ще кажете за рекламираните масла във форума на YACCO BVX R 500 75W80, някой ползвал ли това?
×
×
  • Създаване...