Премини към съдържание

valev

Потребител
  • От него общо

    25
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    plovdiv

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Спейс стар1.3

valev's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Провери дали не ти е изгоряла крушката в жабката.Някъде бях чел ,че има връзка със силата на светене на габаритите.
  2. valev

    обороти space star

    Болта е на стъпковото моторче и се намира от към купето.Опитай с къса отверка или подходящ бит.Регулирай при загрял двигател.
  3. valev

    обороти space star

    На дросела има болт за регулиране на оборотите .
  4. Като гледам снимката на дисплея,радиото ти е настроено на автоматичен режим ,при което приема часово време от различни зони.Намери упътване за преминаване на ръчен режим,при който символа "СТ" трябва да изчезне от дисплея.Аз имам Спейс Стар и в неговото упътване така е решен проблема.
  5. Има коли които според степента на оборудване нямат поставен филтър.Изрязваш пластмасата на определеното място и поставяш филтъра,ти поне има от къде да гледаш.Като направиш отвора задължително трябва да изчистиш мястото, където ще поставиш филтъра,защото ще е пълно с боклуци събирани с години.Успех.
  6. Здравей колега.В началото на март и аз станах собственик на ASX 1,6 бензин 2014г.Не се доверих на българските автосалони и започнах да избирам от Германия.Харесах няколко и помолих мои близки да направят оглед.Предпочетох коли от автосалони.Харесах,капарирах и отидох на место да си я докарам на ход.Колата беше на 88хил.км.,обслужена с валиден TUF.Регистрацията става много лесно,ако има близък човек до теб,който живее в Германия,тъй като повечето плащания стават по банков път с карта.Във форума има специална тема за купуване на коли от Германия. В България има малко информация за този модел,макар че се произвежда от 2006г.Много информация има в този руски форум http://www.mitsubishi-asx.net/forum/,само да искаш да четеш.За сега е това.Ако имаш въпроси,питай-0888569384.
  7. Изчезнаха ми габаритните светлини,осветлението на таблото и предните фарове за мъгла.Зумера също спря да се чува.Всички предпазители са здрави.След упорито търсене,установих ,че при разместване на кабела излизащ от този лост,всички светлини се възстановяват или изгубват.Мисля ,че има прекъснат кабел или лоша връзка вътре в лоста.
  8. Честит празник на всички именици,а на всички останали честит Георгьовден.Имам проблем с лоста за включване на светлените.Може ли някой да ми обясни как се разглобява това лостче или да помести схема на разглобяването.
  9. Искам само да вмъкна ,че предните водачи са различни от задните.Тези от снимката не мога да определя кои са,но в повечето от случаите се износва супорта, а не водача.
  10. valev

    Мaншон скоростен лост

    В Ратола Пловдив миналата година го закупих за 24.97лв.MR911278- води се "КАПАК"
  11. valev

    И аз съм в джаза....

    тема;Няколко въпросчета до всички знаещи; от 30.09.2013г пост №5
  12. Мазда 2 след 2003г.е с купе на платформата на Форд фюжън и с двигател на Форд фиеста-5 генерация.Цялото окачване е на Форд, включително и спирачната система.Разхода е 8-9л.градско и 6л.извън градско.Мисля,че няма смисъл от повече коментари по сравнението на двете коли.Притежавам ги и двете.Докато на Спеса разходи има само за бензин и масло,то за Маздата до сега съм дал поне още 2000лв за ремонти.
  13. Повдигам темата, защото и на мен се случи същото.Отняколко месеца много трудно зареждах на бензиностанциите.Пистолетите постоянно изключваха и едно зареждане продължаваше 10- 15 минути.Помислих, че се дължи на топлото време.Опитах да наливам от туба,но резервоара поемаше само тънка струя бензин.Тогава реших,че има някакво запушване на тръбите към резервоара.На канал свалих тръбите към резервоара.Оказа се,че те са чисти и нямат никакви стеснения.Бъркайки в гърловината на резервоара, където се съединява с тръбата видях,че има нещо като клапан.Издърпах го навън.Оказа се някакъв детайл с три пластини които се отварят само навътре към резервоара.Две от тях бяха блокирали и само едната беше отворена.Мисля,че това е причината за трудното зареждане с бензин.Проверих по схемите за горивната система но това нещо никаде не е посочено.Сега, след като го премахнах, ще видя при зареждане как ще бъде.
  14. Аз имах същия проблем.След обезвъздушаване за малко се оправя и след това отново старото положение.Ходих в сервиз и смених течността.Обезвъздушиха,в началото беше добре после пак същото.И на мен ми казаха помпа,но докато реша да купувам спирачките се оправиха сами.Явно е имало въздух.По онова време доста питах във форума но никой не ми каза от какво може да е.Помня че DJ беше писал, че тези спирачки се обезвъздушават на кръст.Какво е имал в предвид незная,защото така и не стана нужда при мен да обезвъздушавам отново.Ако искаш питай го.
  15. Защо не си отишъл при Милен след като си бил в Пловдив.Моят той го оправи.
×
×
  • Създаване...