Премини към съдържание

lancer_gb

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което lancer_gb е написал

  1. lancer_gb

    Мнение за Lancer

    Споделям мнението на колегата преди мен - след запалването оборотите са по-високи, след което двигателят се успокоява. Провери внимателно в какво състояние са тампоните на задния мост - смяната им е трудна, а оттам и скъпа. Този модел е склонен към ръжда на задните вежди на калниците - огледай ги внимателно. Преди няколко месеца и аз продадох моя и вече съжалявам - моделът е много добър, просторна и комфортна кола, струва си. Имай предвид също обаче, че шумоизолацията не е на ниво, но това не е болка за умиране. Успех/и да смениш джантите с оригинални, че тия са много грозни от обявата/!
  2. Привет! Джантите вече са продадени, а останалите неща подарени на купувача :icon_bye:
  3. Продавам: 4бр. оригинални метални джанти от Лансер, 1.6, 98 кс - 50 лв. четирите, 4 бр. - вътрешни дръжки за отваряне на вратите и механизмите към тях - 50лв. четирите, Решетките на въздуховодите и предната декоративна лайсна около решетките на въздуховодите на арматурното табло - 50 лв. комплекта. За конаткт: 0876 945 992
  4. lancer_gb

    Нов Lancer в клуба

    Честита да ти е! Относно посочените проблеми: - трудното превключване - не е проблем, сваля се декоративната пластмаса и се смазва механизмът около лоста - не съм го правил лично, но на моята кола видях как беше извършено това и вече описаниият проблем е отстранен - за близо година не се е появил, - относно потропването и хлопането - ако в сервиза са ти казали, че е ОК и колата вози добре и не усещаш проблеми във волана - просто е лоша шумоизолацията. И при мен е така - но се свиква. Не съм автомонтьор, споделям опита си - дано проблемите ти не са техническа неизправност. Иначе това е прекрасен автомобил, а за парите, които струва втора ръка дава отличен комфорт. На добър път!
  5. Това е липса на каквато и да била стратегия за развитие и предизвестие за фалит.
  6. Като гледам колко нови елементи има по "новия АSX" може да ни стане ясно, че след година-две и той ще последва съдбата на Lancer - безвъзвратно ще остарее като модел и ще го спрат от производство и така до пълната посредственост. Винаги някой от членовете на семейството ми от 1993г. насам е карал Мицубиши, но това ще става все по-трудна задача, колкото и човек да е почитател на марката.
  7. След тази новина според мен Мицубиши са решили да са самоубият: http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/26207-mitsubishi-slaga-pajero-vyv-frizera/
  8. Правилно Ви е отговорил майсторът - едната светлина е работеща - тази влявата част на бронята, тази вдясно е само за декорация.
  9. Не е само до това, че седаните не се харчат - просто Мицубиши имат странна политика - все пак този клас кола е най-продаваният по доста места в света, моделите на Lancer винаги са били добри, но към настоящия момент от компанията показват липса на капацитет да направят добър автомобил - след затриването на Galant и Colt яявно е ред и на Lancer, а после и на цялата марка за жалост.
  10. lancer_gb

    Кола за майка ми

    Здравей, собственик съм на същия модел, с тази разлика, че е с мотор 1.6, 98 кс. Като цяло колата е чудесна - много удобна, не много претенциозна, но си има и слаби места - гният веждите на задните калници, скърцата тампоните на задния мост и ако решиш да си съвестен собственик - подмяната е около 400-500лв, шарнирни болтове не се сменят, а се купува цял носач. Това е, но всеки модел си има своите болести, а този модел на Lancer намирам за повече от добър, въпреки изброените недостатъци. Направи внимателен оглед в сервизи и взимай, ако не е ръждясала здраво и не са налични описаните слабости. Успех!
  11. lancer_gb

    Покупка на Мицубиши

    Честито и на добър път!
  12. Проблемите с дизайна се задълбочават, а фейслифтът на Outlander даваше надежда нещата да не отиват в толкова лоша посока.
  13. lancer_gb

    Lancer 2016

    Доста безличен е станал. Преди фейслифта изглеждаше по-добре. Странно - новите Мазда модели се опитват да наподобяват Лансер от преди 8г., а Мицубиши изоставят изчистения и агресивен дизеайн за сметка на тази безидейност.
  14. Здравейте, ето че след две години темата пак е актуална - някой може ли да сподели опит, тъй като на мен ми предстои тази процедура?
  15. lancer_gb

    Собственици на Лансер

    Добре дошъл!
  16. lancer_gb

    Спойлер за Lancer IX

    Отдавна проверено - продаден е заедно със самия капак...
  17. lancer_gb

    Спойлер за Lancer IX

    Здравей, със същия проблем съм и аз - търся показания на снимката спойлер, но нищо не съм открил откакто от 5 месеца имам същия модел Лансер? Някой има ли информация къде по-точно да потърсим?
  18. spp, благодаря ти! От София съм и ще се обадя на този човек. И аз съм на мнение, че не бива да се пристъпва към смяна на целия панел, тъй като това значи де се пипа повече от необходимото по купето на колата. Благодаря още веднъж за коментарите и помощта!
  19. Здравей, може би ще се тръгне в тази посока, идеята ти е добра. В началото на май оставям колата на бояджия, ще чуя и неговото мнение, но тук възниква проблемът къде да се намери калник, който е от добър производител. А и като цяло, калникът на този модел е един доста сериозен детайл, ще трябва да се разкости цялата кола от едната страна...
  20. Никой ли няма мнение по въпроса?
  21. lancer_gb

    ГИ на Lancer 1.6 - избор

    Здравей, ето и моите наблюдения относно разхода на бензин от този модел с този мотор - 10 литра градско в зимни условия и то в София, 8 литра извънградско със скорост 120-140 км/ч, 6 литра извънградско със скорост 90-100 км/час. Това са моите пресни впечатления, тъй като и аз имам колата от 2 месеца.
  22. Здравейте, Пиша отново с молба да ми препоръчате добър бояджия/тенекеджия. След като си купих Лансера през януари тази година установих, че на единия заден калник има няколко места с надигната боя. Заведох колата при препоръчан от форума бояджия и той свали боята, установи наличието на много кит по калника/първият собственик е мой близък и а аз знам, че в колата, още като нова, се е блъскала каруца на това място/ направи необходимото, но още след седмица язвите избиха. Направих рекламация, бояджията постъпи отговорно - свалил наново кита, подготвил детайла, обясни ми, че колата три дни е съхнала от подготовката и чак след това е бил боядисан калникът. Сега, месец и малко след рекламацията, избиха отново точици с надигната боя. Бояджията е готов отново да направи същата процедура като ми обясни, че трябва да се изреже това парче от калника и да се завари нова ламарина там. НО предишната ми кола си замина именно поради такива рязания и заварки и на мен въобще не ми допадат подобни идеи. Повтарям отново – бояджията е много съвестен, взима не малко пари – по 150 лв. на детайл, сервизът е реномиран и т.н., но като че ли вече му нямам вяра… Бихте ли дали съвет как да постъпя, тъй като колата я взех от близък и наистина е в много добро състояние и държа да я поддържам добре! Предварително Ви благодаря.
  23. lancer_gb

    Привет на всички!

    Честито и по добри пътища за добри спомени с автомобила! И аз тази година си взех като твоето, само че седан, 2005г. - вече са старички тия коли, но здрави и много удобни, ще си впечатлен от комфорта на Мицку! Относно ръждата - и моята е като твоята с наченки на ръжда и не знам какво да правя, но знам, че това е труден за решаване проблем, по другите форуми/които не са на нивото на нашия/ съм изчел всякакви неща - 1.за почистване на ръждата и директно боядисване с цинкова боя Zinga без други обработки, 2. за почистване и директно мазане с боя Протекта 3в1, след това с Боди отгоре, 3. почистване, обработка с ръждопреобразувател, после измиване и боядисване с грунд, после боя.... но не съм убеден в правотата на тия писания. Нека някой по-компетентен колега от форума сподели, би помогнал на двама свежи собственици на Мицубиши, а очевидно вече и запалени почитатели на марката.
  24. Доста старателен и внимателн с колата. Ще ходя само да полира допълнително, резултатът ще видим след следващата зима, но мисля, че ще е задоволителен, определено.
×
×
  • Създаване...