Премини към съдържание

Rumen_2015

Потребител
  • От него общо

    74
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Митсубиши Лансър 1,6 спорт 2003 г. комби
  • Интереси
    Nikon

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Rumen_2015's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Rumen_2015

    Тромба за клаксон

    Още веднъж благодаря, колега! Но все пак ми се струва, че би имало някаква разлика, защото звукът е отвратителен и го чувам само от едно място. Ходих да прослушам няколко тромби днес, но всичките, които бяха само от едно тяло, звучаха по същия начин, т.е. ужасно. А достъп до тромбите може да се осигури само като се свали предната броня, така ли? Поздрави!
  2. Rumen_2015

    Тромба за клаксон

    Благодаря, колега! Явно тромбите са две и ще търся съответно вариант с две тела.
  3. Здравейте, колеги, Клаксонът на колата ми звучи отвратително - като прасе, което колят. Искам да си сложа други тромби, такива, които са двутонални - едното тяло е за високите честоти, а другото - за ниските. Интересувам се това възможно ли е, в смисъл трябва ли да се преработва нещо по мястото или планката, на която е закрепено старото тяло, което предполагам, че е само едно. Даже и не го знам къде точно се намира. Резил, ама... Та ще бъда благодарен на полезни мнения, както и предложения кои тромби са действително качествени, ако някой има наблюдения. Предварително благодаря! Лек и безавариен път на всички!
  4. Какви са параметрите на джантите! Читави ли са? Снимки нещо! Поздрави!
  5. Rumen_2015

    Изгорял фар

    Още веднъж благодаря, колега, само че модела е Н4, а не НВ4. Добре, че всичко е на едно място и нямаше проблеми със смяната. Иначе сложих "Осрам". Поздрави!
  6. Rumen_2015

    Изгорял фар

    Благодаря за отговора, колега! Тръгвам да търся посочените от теб крушки. Желая ти много безаварийни километри! Поздрави!
  7. Rumen_2015

    Изгорял фар

    Здравейте колеги! Тази вечер ми изгоряха късите светлини на преден десен фар. В понеделник ще оправям проблема, но ми се ще да знам дали има някаква марка или вид крушки, които са за предпочитане и си заслужават. Благодаря предварително! Поздрави!
  8. Колега, смятам, че в тази ситуация влияние би оказал по-скоро индексът за височина /втората цифра, в случая 50/, а не широчината на гумата. Пък и при натоварена кола центърът на тежестта слиза надолу и колата би трябвало да е по-стабилна като цяло. 205 също би трябвало да я стабилизират малко повече. Но чак пък да се люлее... Не знам. И аз споделям само лични схващания по въпроса, може и да не съм прав за нещо. Поздрави!
  9. Колега, хвърляш ме в тежък размисъл. Лятото сложих Клебер 195/50/16. Реших да мина на 205/50/16 другото лято и Клеберките да се мъча да ги продам. Купих и съответните джанти, подходящи за този размер. Виждал съм като нашите коли с 205/50/16. Може би ако ЕТ на джантите клони повече към 0 няма да има проблем със сигурност. Абе въобще май трябва да отворим отделна тема за това. Сега съм тотално стреснат. Иначе с 205 колата стои по-добре в завой и изглежда по-добре. Според мен, де...
  10. Благодаря, колега, за категоричния отговор. Сега вече съм спокоен, пък и възвърнах доверието си в майстора. Поздрави!
  11. Благодаря за отговора, колега, но за съжаление не ми помагате много Поздрави!
  12. Здравейте, колеги! Днес си проверявах светлините и забелязах, че когато включа интензивното осветление на задните светлини при мъгла, свети само задната лява червена светлина. Ходих при майстор по елинсталациите, той каза, че по принцип светел само задния ляв фар, но ми се струва, че не му се занимаваше много. Та искам да попитам, има ли някой представа дали трябва да светят и двата фара или само задния ляв? Благодаря предварително! Поздрави!
  13. Rumen_2015

    Втулки за джанти

    Купих вече пластмасови. Може да затворите темата!
  14. Здравейте, колеги! Намерил съм хубави алуминиеви джанти, но с централен отвор 73, а на мен ми трябват с 67,1. Предлагат ми изгодно нови пластмасови втулки 73/67,1. Как мислите, ще имам ли притеснения от пластмасовите или да търся стругар, за да ми изработи метални, които са значително по-скъпи. Поздрави!
  15. ЕЛКОН, не се чуди повече, колега. Имах го почти същия проблем, какви ли не мнения събрах. Във фирмения сервиз на ХХХХХХХ ми поискаха близо 400 лв., за бобини, кабели, свеши и труд. Отидох на ЕЛКОН, човеко подкачи компа, изкара свещите, продуха гнездата със сгъстен въздух /излязоха облаци ръжда/, няма влага вече и мотора пее като птичка - няма придърпване, няма нищо. Приказка!!! И всичко това - 30 лв. Действай и успех!
×
×
  • Създаване...