Премини към съдържание

lancer_gb

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

За lancer_gb

  • Рожден ден 01/07/1990

Местоживеене

  • Град
    СФ

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Лансер 1.6, 2005г.

lancer_gb's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. lancer_gb

    Мнение за Lancer

    Споделям мнението на колегата преди мен - след запалването оборотите са по-високи, след което двигателят се успокоява. Провери внимателно в какво състояние са тампоните на задния мост - смяната им е трудна, а оттам и скъпа. Този модел е склонен към ръжда на задните вежди на калниците - огледай ги внимателно. Преди няколко месеца и аз продадох моя и вече съжалявам - моделът е много добър, просторна и комфортна кола, струва си. Имай предвид също обаче, че шумоизолацията не е на ниво, но това не е болка за умиране. Успех/и да смениш джантите с оригинални, че тия са много грозни от обявата/!
  2. Привет! Джантите вече са продадени, а останалите неща подарени на купувача :icon_bye:
  3. Продавам: 4бр. оригинални метални джанти от Лансер, 1.6, 98 кс - 50 лв. четирите, 4 бр. - вътрешни дръжки за отваряне на вратите и механизмите към тях - 50лв. четирите, Решетките на въздуховодите и предната декоративна лайсна около решетките на въздуховодите на арматурното табло - 50 лв. комплекта. За конаткт: 0876 945 992
  4. lancer_gb

    Нов Lancer в клуба

    Честита да ти е! Относно посочените проблеми: - трудното превключване - не е проблем, сваля се декоративната пластмаса и се смазва механизмът около лоста - не съм го правил лично, но на моята кола видях как беше извършено това и вече описаниият проблем е отстранен - за близо година не се е появил, - относно потропването и хлопането - ако в сервиза са ти казали, че е ОК и колата вози добре и не усещаш проблеми във волана - просто е лоша шумоизолацията. И при мен е така - но се свиква. Не съм автомонтьор, споделям опита си - дано проблемите ти не са техническа неизправност. Иначе това е прекрасен автомобил, а за парите, които струва втора ръка дава отличен комфорт. На добър път!
  5. Това е липса на каквато и да била стратегия за развитие и предизвестие за фалит.
  6. Като гледам колко нови елементи има по "новия АSX" може да ни стане ясно, че след година-две и той ще последва съдбата на Lancer - безвъзвратно ще остарее като модел и ще го спрат от производство и така до пълната посредственост. Винаги някой от членовете на семейството ми от 1993г. насам е карал Мицубиши, но това ще става все по-трудна задача, колкото и човек да е почитател на марката.
  7. След тази новина според мен Мицубиши са решили да са самоубият: http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/26207-mitsubishi-slaga-pajero-vyv-frizera/
  8. Правилно Ви е отговорил майсторът - едната светлина е работеща - тази влявата част на бронята, тази вдясно е само за декорация.
  9. Не е само до това, че седаните не се харчат - просто Мицубиши имат странна политика - все пак този клас кола е най-продаваният по доста места в света, моделите на Lancer винаги са били добри, но към настоящия момент от компанията показват липса на капацитет да направят добър автомобил - след затриването на Galant и Colt яявно е ред и на Lancer, а после и на цялата марка за жалост.
  10. lancer_gb

    Кола за майка ми

    Здравей, собственик съм на същия модел, с тази разлика, че е с мотор 1.6, 98 кс. Като цяло колата е чудесна - много удобна, не много претенциозна, но си има и слаби места - гният веждите на задните калници, скърцата тампоните на задния мост и ако решиш да си съвестен собственик - подмяната е около 400-500лв, шарнирни болтове не се сменят, а се купува цял носач. Това е, но всеки модел си има своите болести, а този модел на Lancer намирам за повече от добър, въпреки изброените недостатъци. Направи внимателен оглед в сервизи и взимай, ако не е ръждясала здраво и не са налични описаните слабости. Успех!
  11. lancer_gb

    Покупка на Мицубиши

    Честито и на добър път!
  12. Проблемите с дизайна се задълбочават, а фейслифтът на Outlander даваше надежда нещата да не отиват в толкова лоша посока.
  13. lancer_gb

    Lancer 2016

    Доста безличен е станал. Преди фейслифта изглеждаше по-добре. Странно - новите Мазда модели се опитват да наподобяват Лансер от преди 8г., а Мицубиши изоставят изчистения и агресивен дизеайн за сметка на тази безидейност.
  14. Здравейте, ето че след две години темата пак е актуална - някой може ли да сподели опит, тъй като на мен ми предстои тази процедура?
×
×
  • Създаване...