Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

sid6624

Член на клуба
  • От него общо

    72
  • Регистрация

  • Беше тук

За sid6624

  • Рожден ден 04/24/1966

Местоживеене

  • Град
    Стара Загора

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Лансър

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

sid6624's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. sid6624

    Японско качество

    Имах Мицубиши Лансер дизел.По-проблемна кола не съм имал.За какво"качество"говориш?
  2. За 6 седмици е смъкнал 4 бона?!Може наистина да е на зор за пари,но нещо намирисва на гнило.Всеки си има мнение аз бих стоял надалеч от тази кола.
  3. Честит рожден ден и от мен от здраве и щастие да не се отървеш! :icon_thumbup:
  4. Здравей,не знам за маслото мен ме посъветваха да слагам газ за горене,това било основната съставка на всичките добавки за гориво.
  5. Честит рожден ден!Много здраве,щастие,хубави жени и бързи коли!
  6. Мечтай си,останем ли последни "братският"Европейски съюз ще ни забрани ползването на тези коли.Тогава ние обикновените хора ще трябва да се върнем към каруците.
  7. високо-оборотно въртене и пристъргване - не е точно като въздух, а сякаш има триене. Привет колега това звучи като на смяна на лагер.
  8. Здравейте отново колеги-преди малко звъннах на телефона посочен в обявата/чак сега видях,че има такъв/.Жената живее в село Джулюница.От разговорът ни стана ясно следното:дрехи и обувки жената вече е получила сега се оказва,че няма готварска печка,хладилник и .....компютър. Това последното честно казано си е направо наглост и съм много разочарован.Все пак ако болшинството реши да се съберат пари за печка и хладилник/втора употреба/ ще участвам.
  9. Колеги,извинявам се за спама,бих искал да изкажа мнение по въпроса за фалшивата благотворителност.Аз също съм скептично настроен когато някой иска пари.Това,което ми направи впечатление в случая е,че жената не иска пари,а дрехи.Та идеята ми всъщност е събраната сума да се даде на някой доверен човек от Велико Търново или региона,който да заведе децата в някой мол и да им купи дрехи.В случай,че няма такъв човек във Велико Търново ще се търсят хора от други градове все пак сме мобилни.Това кой ще отиде ще се реши от УС на клуба аз не мога да ги решавам тези неща.
  10. Привет колега,за фалшивата благотворителност си прав.На това му се намира цаката-парите ще ги събираме в сметка избрана от УС на клуба,но няма да ги пращаме по сметка.Предполагам все ще се намери един доброволец от Велико Търново,който да отиде на място и да провери как стоят нещата.Много ясно,че няма да се хвърляме на сляпо.
  11. Здравейте колеги предлагам ние членовете и симпатизантите на Клуб Мицубиши България да организираме от време на време благотворителни акции. Моля разгледайте този материал: http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=147056&opinion Предлагам като за начало на тази наша благотворителна дейност да помогнем на тази жена. За целта моля членовете на управителния съвет на клуба да изберат някой,когото добре познават и на когото може да се разчита.Този човек да открие сметка в която всеки от нас да приведе някаква сума с която да помогнем на жената. Много сме и ако голяма част от нас се включат не е необходимо сумата да е голяма.
  12. Този прекрасен уикенд нямаше как да се състои без теб Сомалиец,благодарностите са за теб.Да си жив и здрав! :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:
  13. Честито колега,дълго и безаварийно каране!
  14. Здравей колега,нямам думи да ти кажа колко съм ти благодарен за съвета.Наистина ми останаха-проблемът се оказа дебитомера и цената му е 170лв.Ако дойдеш на Бряста,ще падне голяма черпня.Ако ли не,имаш ли път към Стара Загора непременно ми се обади-пак ще падне черпня. Господ здраве да дава на теб и на цялото ти семейство,също така на Милен и семейството му.! :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:
×
×
  • Създаване...