Премини към съдържание

avangard

Потребител
  • От него общо

    29
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което avangard е написал

  1. avangard

    Lancer X CVT -прегрява

    Продавам 2,5 л. оригинално масло за CVT. Тел.за връзка 0896774341
  2. avangard

    Промивка SST

    На мен ми останаха 2 - 3 литра масло за CVT - оригинално масло . Ако се интересувате мога да ги дам на нормална цена . Продадох колата и сега се сетих че останаха, като ви четох темата. Номера ми е 0896774341.
  3. http://olx.ua/obyavlenie/avtomagnitola-mitsubishi-lancer-x-android-red-power-IDe6scI.html#9d43c3fac4 Вижте това.
  4. Проблема, е че не мога да намеря смелчага , който да знае какво масло да ми сложи на колата и да го смени. Намерих още малко информация че явно Заводското ни масло е "DiaQueen CVT J-I". Е добре ама тука в Добрич /от където съм/ няма такова по нашите магазини.
  5. Момчета, явно тези от вас , които имат CVT кутии не знаете кое е заводското масло или не искате да ми кажете. Все пак на него не пише ЗАВОДСКО или поне да пишеше МИЦУБИШИ, но явно не . Мисля че е някаква марка масла, която да търся. Както и да е. Днес направих контакт с Балкан стар , и като видяха че колата е американка взеха да вдигат раменете и казаха че само с ENEOS се работи по тези кутии. Така . Моя въпрос беше има ли нещо специфично което да гледам като кодове , означения и т.н на това масло като го купувам, ми отговориха че трябва да е просто за CVT - и толкова. Но не можаха да намерят филтрите за моята кола./4В11/ Извода , който си направих е , че пак трябва сам да откривам топлата вода. / а може би без да искам вече я открих/ . Ако не е така нека някой който наистина се е сблъсквал с проблема каже, пък ако не ще си рискувам сам. Засега колата си върви перфектно, но е на 72000 мили и се притеснявам , че е време за смяна. Хубавото е , че Балкан стар все пак имат информация за колата ми, и ми казаха че е обслужвана там до 2012 г. но аз съм собственик от 2014 и незнам тия две години които се губят дали е сменяно масло на кутия, защото те тази процедура не са я правили. П.П DJ Tumbi , ако можеш пусни ми на л.с. оферта за смяна на маслото , разбира се ако имаш такава.
  6. За това говоря.Лошото е , че не мога да видя дали отговаря на спецификацията. http://namaleniavtochasti.com/eneos/686-eneos-cvt-fluid-1-l.html
  7. Да разбирам ли , че точно това е правилното масло. Видях , че има три вида : със зелен, червен и син етикет.
  8. Аз по заводско от това не намирам. Кое е заводското как се казва?
  9. Колеги някой може ли да ми каже към кое по-точно масло CVT да се насоча? ЕNEOS CVT FLUID добър избор ли е?
  10. Колега и аз съм с Лансер 4В11 и го имам от 2 години почти, CVT e , и съм много доволен. Да наистина конете са малко за 2.0 двигател, но се държи доста прилично и като ускорение и като динамика.
  11. avangard

    И аз подкарах МИЦО

    Нормално е само при студен мотор, но като загрее трябва да си падат като изключваш от скорост
  12. Лошото е , че съм от другия край на България. Джантите и двата ми комплекта летни и зимни са еднакъв модел 18". Сега ще започна една по една да ги въртя и така ще разбера може би ако изчезне светването на лампата. Голяма борба ще е :icon_doh:
  13. Аман от такива екстри. Ако има начин да я махна ще се радвам.
  14. Възможно е , мислил съм си , а ако ги махна кво ще стане.
  15. По тия схеми ми дава , че отзад зад лявата гума е навряна една пластмасова кутия с захват за купето, и куп маркучи влизащи и излизащи от нея, т.е отдушниците от резервоара и т.н. Проверих я единия маркуч беше хлабав, да видим като го стегна какво ще стане. Надявам се от него да е. Понякога като стои на място се чува един глух шум като от изпукване на празна туба . Явно резервоара се свива и отпуска заради тия изпарения. Остава да се поослушам и да видим дали ще продължава. Отделно отпред в двигателния отсек има една кутийка странна, леко казано с нито един маркуч по нея , а с отвори, които са запушени явно оригинално , или поне така изглежда, но прилича на някакъв вид отдушник за изпарения. Но до нея нищо не отива и се чудя защо е там. Намира се малко зад казанчето за спирачната течност, прихваната за купето/Черна пластмасова с оранжев етикет, на който нищо не се вижда кво пише/. Ако някой се сеща да сподели. Проблема обаче със светещата лампа за мека гума, не мога да реша. Получи се след смяна на зимните с летни гуми. Гледах в някои мануали ама никъде не пише как се изчиства тая лампа. Гадно жълто нещо , не че не може да се кара и така ама дразни :icon_crying: Кой ти знае че 4В11 не е произведен за БГ-неразбирачи като мен. :help: :D :icon_doh:
  16. Здравейте, имам 2 питанки за Лансер 4811 - 2008 г 1. Излиза ми грешка Р 0441. Къде да търся проблема? 2. Светва ми жълта лампичка с удивителен знак и мека гума. Сменях гуми и явно трябва да се ресетне, но незнам как. Ако има някой идея нека сподели.
  17. avangard

    Колеги помощ...

    Няма как да обориш фиша, защото вече си се подписал. Ако си искал да го оборваш , да беше отказал да ти напишат. /имаш право/ Тогава ти се съставя акт, в който може да си напишеш възраженията , а оттам може да обжалваш в 7 дневен срок. Фишовете не подлежат на обжалване. Четете законите, да не се налага да ви правят на маймуни смешни катаджии. За шума щеше веднага да ти отпадне акта./има как/. А сега ще се наложи да го платиш.
  18. avangard

    Теглич

    Опитах няколко пъти, но не става качането на снимки, файловете били много големи.
  19. avangard

    Теглич

    Колеги, някой влизал ли е в приключение да слага теглич на Лансер Х, седан? Аз го направих , и се получи много добре, само дето не мога да разбера има или не някакво оригинално окабеляване , от което да взема сигнал за буксата на теглича, защото иначе трябва да купувам Модул.
  20. avangard

    Часовник

    Сагата с часа продължава . Отдолу под бутона на навигацията пише N-01, и след описанията по-горе, тъй като нямам други кръгли бутони натискам него , задържам го , но..............до там, нищо не излиза като подменю. Може би задържането на десен бутон е за моделите без навигация, незнам . Утре ще почета малко из руските сайтове, но както каза Дядо Мраз може и да преглътнем проблема, защото само това ме дразни засега. Благодаря на всички за съветите, но ако се получи нещо пак ще пиша.
  21. avangard

    Часовник

    Да ясно, но нали ако имах книжка щях да прочета и да не Ви занимавам с моите проблеми. :icon_crying:
  22. avangard

    Часовник

    Благодаря , за отговорите, сега остана да намеря от къде се изключва автоматичното сверяване, защото търсих такова нещо ама нещо не се разбрахме с американския английски на колата :icon_blush: Нооооо трябва и с това да се сборя :icon_box:
  23. avangard

    Часовник

    Колеги , а някой знае ли как се настройва часовника на модела с навигация? Много дразнещо е с това американско време. В менюто за настройка има само за американско време, или поне аз не виждам друг начин за настройка. Ако някой знае нека сподели.
  24. Колега , трябва да се сложи праймер, мисля че на 3М имат и се води с №94. Първо леко намазваш от него на вдлъбнатините и после лепиш. Много трябва да внимаваш да не го прегрееш. Но тоя праймер струва около 30 лв и е едно бурканче около 200 мл.
×
×
  • Създаване...