Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

avangard

Потребител
  • От него общо

    29
  • Регистрация

  • Беше тук

За avangard

  • Рожден ден 04/09/1977

Местоживеене

  • Град
    Добрич

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Митсубиши Лансер 4В11 , Ягуар , Нисан.

avangard's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. avangard

    Lancer X CVT -прегрява

    Продавам 2,5 л. оригинално масло за CVT. Тел.за връзка 0896774341
  2. avangard

    Промивка SST

    На мен ми останаха 2 - 3 литра масло за CVT - оригинално масло . Ако се интересувате мога да ги дам на нормална цена . Продадох колата и сега се сетих че останаха, като ви четох темата. Номера ми е 0896774341.
  3. http://olx.ua/obyavlenie/avtomagnitola-mitsubishi-lancer-x-android-red-power-IDe6scI.html#9d43c3fac4 Вижте това.
  4. Проблема, е че не мога да намеря смелчага , който да знае какво масло да ми сложи на колата и да го смени. Намерих още малко информация че явно Заводското ни масло е "DiaQueen CVT J-I". Е добре ама тука в Добрич /от където съм/ няма такова по нашите магазини.
  5. Момчета, явно тези от вас , които имат CVT кутии не знаете кое е заводското масло или не искате да ми кажете. Все пак на него не пише ЗАВОДСКО или поне да пишеше МИЦУБИШИ, но явно не . Мисля че е някаква марка масла, която да търся. Както и да е. Днес направих контакт с Балкан стар , и като видяха че колата е американка взеха да вдигат раменете и казаха че само с ENEOS се работи по тези кутии. Така . Моя въпрос беше има ли нещо специфично което да гледам като кодове , означения и т.н на това масло като го купувам, ми отговориха че трябва да е просто за CVT - и толкова. Но не можаха да намерят филтрите за моята кола./4В11/ Извода , който си направих е , че пак трябва сам да откривам топлата вода. / а може би без да искам вече я открих/ . Ако не е така нека някой който наистина се е сблъсквал с проблема каже, пък ако не ще си рискувам сам. Засега колата си върви перфектно, но е на 72000 мили и се притеснявам , че е време за смяна. Хубавото е , че Балкан стар все пак имат информация за колата ми, и ми казаха че е обслужвана там до 2012 г. но аз съм собственик от 2014 и незнам тия две години които се губят дали е сменяно масло на кутия, защото те тази процедура не са я правили. П.П DJ Tumbi , ако можеш пусни ми на л.с. оферта за смяна на маслото , разбира се ако имаш такава.
  6. За това говоря.Лошото е , че не мога да видя дали отговаря на спецификацията. http://namaleniavtochasti.com/eneos/686-eneos-cvt-fluid-1-l.html
  7. Да разбирам ли , че точно това е правилното масло. Видях , че има три вида : със зелен, червен и син етикет.
  8. Аз по заводско от това не намирам. Кое е заводското как се казва?
  9. Колеги някой може ли да ми каже към кое по-точно масло CVT да се насоча? ЕNEOS CVT FLUID добър избор ли е?
  10. Колега и аз съм с Лансер 4В11 и го имам от 2 години почти, CVT e , и съм много доволен. Да наистина конете са малко за 2.0 двигател, но се държи доста прилично и като ускорение и като динамика.
  11. avangard

    И аз подкарах МИЦО

    Нормално е само при студен мотор, но като загрее трябва да си падат като изключваш от скорост
  12. Лошото е , че съм от другия край на България. Джантите и двата ми комплекта летни и зимни са еднакъв модел 18". Сега ще започна една по една да ги въртя и така ще разбера може би ако изчезне светването на лампата. Голяма борба ще е :icon_doh:
  13. Аман от такива екстри. Ако има начин да я махна ще се радвам.
  14. Възможно е , мислил съм си , а ако ги махна кво ще стане.
×
×
  • Създаване...