Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Bobby.bg

Потребител
  • От него общо

    30
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Bobby.bg е написал

  1. Здравейте, предстои ми смяна на предни/задни амортисьори. Ще съм ви благодарен да споделите мнения и опит в тази връзка. Ако може да препоръчате сервиз, в който да ги сменя ...
  2. Да, гуми втора употреба не бих си купил.
  3. Здравейте, тези дни ще сменям зимните гуми с летни и реших да попитам във форума, с какви гуми карате и от кои гуми сте доволни ...?
  4. Принципно знам, че се сменят и двете за да няма разлика в силата на осветеност и цвета. Да, сега има разлика. Новата лампа свети по силно и е по бяла светлината, а другата по синее. Забравих да напиша, че лампата бе счупена като я извадиха, но хубавото е, че нямаше попаднали парчета във фара.
  5. Благодаря за коментарите. Купих лампа с марка Philips на цена 99.90 лв. и 20 лв. за монтаж. Лампата е с една година гаранция.
  6. Днес се опитах да разменя лампите, но не успях да извадя лампата. Махнах черната капачка, освободих следващата част. Вече се виждаше задната част на лампата и предполагах, че с леко завъртане ще излезе, но не стана. Пробвах леко да я издърпам, но пак не стана. Не съм давал зор, за да не прецакам механизма за автоматично регулиране на фара. Видях, че има две болтчета за механизма, но не посмях да ги развия и не знаех дали е необходимо. Ако някой е правил тази операция, ще съм му благодарен да сподели опита си. Както и от къде е закупил резервните лампи.
  7. Не съм сменял до момента лампа. Утре ще пробвам да разменя лампите.
  8. Здравейте, днес при пускане на късите светлини едната лампа отказа да запали и си помислих, че е изгоряла. После при проба забелязах, че лампата се опитва да запали в първите секунди и гасне. Какво мислите, че е?
  9. И при мен се появи тропане в задната част на автомобила и дълго се чудих от какво е, но се оказа, че тропането е от резервната гума. Явно нещо се е разхлабила... Outlanderа ми е 2007г., 2.0 дизел, на почти 100 000 км.
  10. Здравейте, от скоро ми се появи петно на дисплея, на борд компютъра и най лошото е, че петното с времето става по-голямо. Някой имал ли е този проблем? Съжалявам, че са станали две еднакви теми по невнимание, но невиждам опция за триене...
  11. Така и направих. Днес забелязах, че лайсната на шофьорската врата е започнала да се отлепя :mad: Ще напиша оплакване.
  12. Да. Колата няма да влиза повече в този сервиз!
  13. Здравейте, при завеждане на щетата ми предложиха да си избера сервиз за отремонтиране на щетата. Оказа се, че не е задължително да я вкарам в Балкан Стар , но аз реших да я закарам и да ползвам техните услуги. Те ползват услугите на Мерцедес до тях. Колата я направиха за 5 работни дни, но като я взех НЕ останах доволен. Като имате предвид, че не беше нещо сериозно. Имам забележки по боята, а да не споменава, че думата напасване едва ли знаят какво е ! Като отворих багажника щях да припадна, целия потънал в някакъв прах и багажника като цяло бе оставен в ужасен вид. Повече няма да стъпя там!
  14. Ако не се лъжа от форума имаше недоволни от отремонтирането на щети от Балкан Стар, специално за тенекеджия и боядисване говоря . Ще сбъркам ли ако си закарам колата в Балкан Стар?
  15. Здравейте, имам две леки щети по Аутлендъра и понеже не ми се е налагало до момента да завеждам щети и да вкарвам колата в сервиз, моля за малко повече информация относно избора на сервиз...... Колата е лизингова и все още е в гаранция, а каското ми е към Булстрад. Не знам след като автомобила е лизингов и все още не се води на мое име дали мога да избирам сервиз. Благодаря на отзовалите се колеги.
  16. Днес бях в сервиза на Балкан Стар и определено си развалих мнението за тях! Имах записан час за 13:00 ч. и естествено отивам малко преди 13:00 и си чакам. В 13:20 ме приеха и обясних за какво съм там, а именно, че при отваряне на предното стъкло от страната на шофьора има силно тракане. Другия проблем, е че при натискане на спирачките се чува леко стържене. Реших да се кача горе в стол ли, кафе ли е и да изчакам там. В 3:30 слизам долу защото ми писна да вися горе и докато си разглеждам долу се засичам с приемчика и той ми казва, че спирачките са добре и най вероятно е попаднала някаква мърсотия .... За стъклото ми казва, че ще поръчат нов механизъм, а до тогава ще ми изключат механизма на вратата. Каза ми, че остава да сглобят врата и са готови. В 4:30 ч.ми казва колата е готова и аз чакам за да си я взема. Вече минава 5 ч. и аз виждам, че колата излиза и вместо да я паркират, виждам как момчето се засилва с колата и спирачки. След което излезна извън паркинга и го няма близо 10 мин. Върна се и вкара пак колата в сервиза. Аз си викам вече какво става тука! Уж е готова, а вися и.... След малко приемчика я изкарва, паркира и ме викна на каса. Там касиерката ме пита дали знам какво дължа, което е доста странен въпрос. Попитах я все пак какво дължа и тя ми казва 18 лв. и ст. При което аз я питам за какво дължа тази сума и тя ми казва, ще викне приемчика да ми обясни! Понеже колата е в гаранция и се очудих, че ми искат пари. В крайна сметка се оказва, че стъклото е оправено и няма нужда да поръчват нищо, за което не ми вземат пари, а за спирачките, който в 3:30 бяха добре, а в 5 ч. ги тестваха ми взеха 18 лв и ст. Питам ги защо плащам за труд по спирачките, а за стъклото не? Естествено нямаше адекватен отговор, а някви несвързани глупости чух без логика? Казах им, че не става въпрос за парите, а е въпрос на принцип. Попитах ги и защо не ме предупредиха, че ще отнеме толкова време, а трябваше да вися с часове и да ми губят времето! Отговорат беше, че не знаели, че ще се забавят толкова. 1. Загубеното време в сервиза + "точността" им на записаните часове! 2. За мен лично са видяли, че е скъпа системата за стъклото и са я побългарили да работи за да мине номера. Понеже ми каза приемчика, че за сега ще е така и няма нужда, което значи да издържи докато мине гаранциата, а после да си платя както поп. 3. Парите, който ми взеха лично за мен е просто, че като мина на каса поне да платя някой лев да не си тръгва просто така. Като цяло си тръгнах подведен, излъган и със загубено време, което струва повече от тяхните жалки 18 лв.
  17. Този вариант не е лош според мен! Mitsubishi Outlander Cobra styling Тук може да видите и цени http://www.cobra-sor.com/
  18. Скоростния индекс не ме притеснява, че е до 160 км/ч. При нормални условия карам с 130-140 км/ч (по магистрала), а за зимни условия не мисля, че бих карал с 160 и нагоре. Избора ми беше между Michelin Alpin 4x4 и Bridgestone Blizzak DM-Z3, но въпреки, че Bridgestone е по твърда мисля, че е по добра за зимни условия от Michelinа. Относно шума до момента не са ми направили впечатление да са шумни и понеже слезнах на 16" и аз мисля, че вози малко по меко.
  19. Аз се спрях на Bridgestone Blizzak DM-Z3 и като гледам май съм единствен с такива гуми!
  20. Не казвам, че колата е лоша, но тази цена си е жив обир!
  21. Леле, че съм тъп :lol: Вместо Балкан Стар написах Стар Моторс (другата кола ми е от тях)
  22. Аз вече имах "удоволствието" да закъсам на пътя с Аутлендъра. Както си карам и започна да губи мощност да пуши отзад и да прекъсва. Веднага спрях и единственото нещо, което забелязах е теч точно под двигателя :shock: Течността слава богу беше вода От там следва пътна помощ до София и така. Това става в петък вечер, а колата е готова в понеделник Естествено събота и неделя никой не работи и оставам без кола, което е много неприятно. В крайна сметка се оказа скъсана скоба на маркуч на турбото. Така ми казаха в Стар Моторс. Дано не се случва на другите колеги с Аутлендър. Относно маслото не мога да разбера защо не ми казаха, че си гори масло, а ми обясняват, че при някой горяло и да съм го проверявал. До колкото знам тези мотори на VW си горят масло. Иначе съм доволен от Аутлендъра, но дано няма други изненади
×
×
  • Създаване...