Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

berberian

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което berberian е написал

  1. Много ме улесни,благодаря за инфото.
  2. berberian

    Кора таван

    И аз да добавя с поксипола става също много добре-пробвано.
  3. Колега имам само фара,ако те интересува все още.Говорим за левият от страната на шофьора.цена-20лв.Калника щях да ти го подаря,но миналата седмица закарахме купето за скрап.Свалена е задната врата и доста части.Ако нещо друго те интересува пиши.Автомобила е същия бензин122к.с.

  4. Колега мисля,че мога да помогна за фара и мигача.Утре ще проверя е ще пиша
  5. как се оправя,че имам подобен проблем
  6. berberian

    Откраднат Галант

    Мамка му и гадове.Какво стана ,някакво рзвитие.
  7. berberian

    Поставяне на Cruise Control

    Има ли резултати.Следя с интерес дали ще стане работата.
  8. berberian

    Предни спирачки - проблем

    Наистина някой път се прецакват маркучите.Нещо се подпушва ли що ли но не тече еднакво в двете колела.Най-добре почни от тях както е казал колегата по-горе и дано да е малкият дявол.
  9. Страхотна тема,благодаря за инфото.Голямо гадаене беше преди това.
  10. Лошото е при покупка на втора употреба,говоря за предно стъкло,че много пъти е надрано или матирано.Най-добре е ново но не китайско.Лично аз съм сменял стъкло в кобра и нямах проблеми.Лошото е,че ако нямаш каско си е цифра.
  11. Благодаря на Гетов за инфото.Супер помощ да не се натресе човек на сляпо и "омагьосан" от шармантен продавач,който ти продава самолет без пари,направо на загуба.
  12. На истина ако ще се продава колата не е добре да се ускъпява с газова уредба.Но остане ли при теб и мислиш да си я караш монтирай смело.Не спестявай нищо при монтажа и карай.
  13. Както колегата по-горе е писал с двойно залепващо на 3м.С такова ми залепиха емблемата и на мен бояджията след боядисване на заден капак и вече половин година е без проблеми.
  14. Японската кола си е японска кола.Рядко влиза в сервиз.А относно четири степенната кутия с ръчката до нея я имаше мой приятел на тредия и беше като пета скорост,говоря за далечната 90г.
×
×
  • Създаване...