Премини към съдържание

Sempai

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Sempai's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Sempai

    Смяна крушка бутон "HOLD"

    Малко по-подробно описание ще може ли ?!?!? Няма ли вариант, да се извади копчето нагоре (както е при бутона за аварийните) ?!?!
  2. Здравейте на всички :mitsu-smiley: фенове ! Моля ако някой е разглобявал или свалял бутона "HOLD" на автоматична скоростна кутия (Галант 2.5 V6), да сподели своя опит и да каже как се сваля, за да му бъде сменена крушката ! :mitsu-smiley: :rulez: :mitsu-smiley:
  3. "HOLD" бутона е на автоматичната скоростна кутия,долу отдясно на лоста. :mitsu-smiley: За да стигна до лампичката му предполагам, че ще трябва да разглобя около скоростния лост всичко!?!?! Но ако някой си е играл и е отварял там и го е сменял нека да каже!!! Предполагам, че няма да е толкова лесно, как да се смени лампичката на копчето за аварийните светлини :icon_hmm: :mitsu-smiley: Нека някой с опит да сподели :help: :rulez: :mitsu-smiley:
  4. Честита Нова Година! Успешна и безаварийна година на всички :mitsu-smiley: Много благодаря за информацията ! Копчето го разглобих за отрицателно време, сега само остана да взема 2 крушки тия дни и всичко ще светне отново !!! Обаче тази вечер забелязах, че лампичката на "HOLD" бутона е изгоряла и ще съм много благодарен ако някой с опит ми каже от къде и как точно се разглобява, за да мога да му сменя лампичката !!! Доста се порових във форума, но не намерих информация !!! :icon_hmm: :icon_hmm:;-( Благодаря предварително :rulez: :rulez:
  5. Здравейте колеги :mitsu-smiley: Бих желал да си сменя изгорелите лампички на копчетата за подгрев на седалките (Мицубиши Галант 2,5 V6), но за целта не знам откъде да почна да разглобявам за да стигна до модула им ! Моля, ако някой е отварял или се е бърникал в тази област и знае как се вадят.... да даде описание последователно кое след кое се отваря за да се стигне и извади този блок с копчетата !!! Благодаря предварително и Весели Празници !!! :mitsu-smiley: :rulez: :mitsu-smiley:
  6. Здравейте колеги и Честита Коледа !!! Миналата седмица реших и след много четене и доста мъка успях да сменя крушките на копчетата за мъгла! Цялата лява конзола, където са копчетата и решетката за въздуха се държи общо на 6 щипки! Най-отдолу има 2 , по средата където е решетката за въздуха има още 2 (лява и дясна) .... тия двете поне при мен си държаха здраво, но с малко повече напъване (дърпане) от долна страна се вадят. Аз лично доста се бях притеснил да не се счупи пластмасата на конзолата, но тя е доста пластична - браво на Японските инженери !!! Последните 2 щипки са на горния въздуховод и държат от двете страни страшно здраво! С помощта на тънка права отверка се вадят ( ще прикача снимки ) и целия панел ви пада в ръчичките Нататък вече е лесно! Самия блок с двете копчета се държи за панела от задната страна на 3 чопчета (две отгоре и едно отдолу), с малка права отверка се вадят много лесно! Немога да прикача нещо снимките ... иначе бих ви показал нагледно !!! В този ред на мисли се чудя дали някой е сменял лампичките на копчетата за подгрев на седалките! При мен HI и LO си светят , но мисля, че трябва и самите копчета да светят бяло след като пусна фаровете! Моля ако някои има опит , да каже как се сменят или по-скоро как се отваря конзолата , за да се стигне до тях !!! Благодаря предварително и желая всели празници на всички !!!
  7. А някой може ли да качи снимки на последователността на разглобяване ... за онагледяване ?!?!? :mitsu-smiley:
  8. А някой може ли да ми каже как точно да стигна до крушките на дисплея на климатроника (едната е изгоряла), за да мога да я сменя (Галант 2.5 v6 97г) Благодаря предварително !!! :mitsu-smiley: :help: :mitsu-smiley:
  9. Sempai

    Кора таван

    Време е да се похваля какво се получи Окачвач си направих от една пластина, а щипки си купих от магазин "Гарван" тук във Варна (ако му се наложи на някой да знае къде да търси). Използвах епоксидно лепило и стана супер. Щипките щракнаха добре и сега тавана е добре !!! Благодаря за помощта на всички :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  10. Sempai

    Кора таван

    Здравейте отново Щипки намерих, обаче ми е нужен един окачвач (металната пластинка)за щипките, а тука във Варна такова нещо не се намира :-( Ако има някой един излишен или знае от къде може да се намери....моля пишете :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  11. Sempai

    Кора таван

    Благодаря много за съветите и описанията. След като тия дни извърша процедурата по залепването, ще се похваля с резултата Още веднъж благодаря на всички !!! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :drinks: :mitsu-smiley:
  12. Sempai

    Кора таван

    Хелметекса не е ли слабичко за кората, а и при нагряване на купето през лятото Хелметекса няма ли да се разтече и кората пак да си висне ?!?!?
  13. Sempai

    Кора таван

    След мъчителна проверка с огледалце и станилно усукване на врат успях да видя, че две от металните конзолки със щипките са разлепени от кората и си стоят на металния покрив, а третата заедно с щипката напълно липсват!!! :( Конзолка със щипка ще потърся в магазина, но сега възмиква въпросът с какво да ги залепя за кората?!?! Като хем да е здраво, хем да издържа на температурна разлика?!?!
  14. Sempai

    Кора таван

    Ще погледна дали металните пладтини не са разлепени! За това не се бах сетил. А щипки продават ли се в магазините като консуматив или само от морги втора ръка трябва да се търсят?!?! БЛАГОДАРЯ ЗА ИЛЮСТРАЦИЯТА!!!
  15. Sempai

    Кора таван

    Понеже съм от Варна, а тука неуспях да намеря никакви щипки !!! Можеш ли да ми пратиш снимка как изглеждат и дали се продават нови в магазините, защото тука настаро не се намират ;-(
×
×
  • Създаване...