Премини към съдържание

Владимир Гетов

Потребител
  • От него общо

    115
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Владимир Гетов беше най-активен на 4 февруари 2017

Владимир Гетов има най-харесвано съдържание!

За Владимир Гетов

  • Рожден ден 05/13/1981

Местоживеене

  • Град
    Pleven

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    vladi_div

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Жената да търси как да слезе от колата.

Посетили профила

1,298 посетили

Владимир Гетов's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. След като видях цените на двигател в страната,в която живея а именно Англия се продават двигатели между 11-и 100 000 мили на цени между 150 и 400 лири което е смешно и не финансово рентабилно да се разглабя двигател за смяна на верига.А и тук с документите е много по-лесно като умре сменяш и караш и не виждам особено голям смисъл поради простата причина че 3 цилиндровата моторетка се измъква с 1 ръка от коша (сигурно не тежи повече от Еклипсова скоростна кутия).
  2. Да бе? Веригата вярно ли е препоръчително да се сменя на 100к километра , моля колеги дайте малко инфо,че с моите 100к мили май бая съм ги подминал Колта е Z30 CZ1 1124 кубика 3 цилиндъра.
  3. Грешка 12 е Дебитомер според Аутодата : Trouble Code : 12 Mass Air Flow Sensor MAF Виж ако има някой близо около теб да вземеш неговия и го закачете да видиш дали ще има разлика , или като запали го разкачи да видиш дали ще има разлика в работата.Ако нямаш други проблеми би трябвало почти веднага двигателят да изгасне без дебитомер.
  4. КОлега колта Z30 ли е фейслифтов? мисля,че имаш инсталация на моя поне има отдолу под бронята в едни силиконови тапички са завряни кабелите но моят е 2008-ма преди фейса и имам копчето само за стоп за мъгла.Ако можеш се заври под бронята с фенерче и поразгледай къде върви инсталацията би трябвало ако си късметлия да е там.
  5. Линка не работи колега, засили ми ги на скайп-а има го в профила ми
  6. Колеги купих следният автомобил и в събота трябва да го прибера от собственика . Описанието,което човека дава е,че светва чек-а и някаква индикация за температурата уж прегрява и след което колата гасне и докато перката за охлаждане не спре не пали отново. ето описанието на собственика на английски понеже се намирам в Англия и искам ако е датчик или нещо просто да я взема с мен на ход не да я дърпам или на платформа : Has intermittent electrical fault, temperature and engine warning light comes on and engine cuts out, will restart when cooling fan has stopped spinning. Have been told it could be a simple relay or possibly ECU. This fault is now occurring more regularly, may be able to drive away, but be aware it might cut out and not restart for a while . Моля ако имате идея кой датчик е и къде се намира разполагам с Autocom и Delphi диагностики искам просто като отида да я взема да сменя датчика и да изтрия грешката и по възможност да я прибера до вкъщи ( последното никой не знае дали ще се случи без инциденти ) . Ще съм много благодарен на всякаква информация като къде се намира датчика и снимка с местоположението му. Благодаря ви предварително.
  7. Дроселите на 1г и 2г нямат почти нищо общо,освен това че се наричат и 2-те дросели.
  8. ECU ти е проблема 1319%.Намери някой да ти смени кондензаторите и да ти закърпи пътечката под кондензатора откъм буксата.Ако не се оправи черпя целият форум по бира...
  9. Манджа с грозде се е получило.Поръчай нов обтегач и на всеки 2 смени на ремъци и него за да няма повече изненади.
  10. Нищо не отваряй отдолу, амо изхвърли тоз бълвоч отвътре и вземи 4 кила м10д и я остави да трака на място 1 час , след това и бодни едно 15в50 или 10в60 и забравяй мъките.Ако и 15в50 или 10в60-то го яде тогава питай Христо ,че е по запознат откъде гумички за клапаните се намират.Масларника както го наричаш си е кола достойна за уважение а за тампоните на двигателя полиуретанови за дрифтачка си намери някой да ти стръгне малко вибрацийки ще имаш вътре ама не е болка за умиране.
  11. Еклипс 1г,2г,3г,4г кое поколение е този змей . Почти сигурен съм,че проблема ти е в компютъра.Да предположа ли че като дадеш газ пуши черно и мирише на неизгорял бензин , и гори като ламя?
  12. Здрасти колега, пиша ти относно климатика. Според теб стъпковия мотор не работи, така ли? Ако е така какви пари струва?

×
×
  • Създаване...