Премини към съдържание

lqlsdaname

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

lqlsdaname's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Привет, излиза грешка имобилайзер. Само дето майстора идея си няма как да го оправи.
  2. Привет колеги, Колата е 99 каризма, 1.8 бензин 125 кс, ръчка. За първи път ми го направи този проблем миналата седмица при температура около 8-9 градуса не пожела да запали. Тогавашния ми акумулатор беше слаб като цяло и реших, че е от него. Имах един на 1 година 50 амперчаса, смених го с него и всичко се оправи. Така до вторник сутрин. При температура около 0та, не пожела да запали. Пробвах да и подам ток от другата кола, дори тогава не запали. Пробвах и в движение, пак не стана. Интересното, е че няколко часа по-късно просто реших да пробвам пак и запали, та чак мъркаше. Закарах я на елком, пича вика две сутрини палела само като видела ключа и заради това не я е закачал да види за грешки или нещо от сорта. Моля за съвети. Като цяло съм доста доволен, взех я основно за извънградско. Последно 4 часа и 30 минунти Варна-София през В.Търново със среден разход 5.9 какво повече може да искам :icon_thumbup: Благодаря предварително на отзовалите се :mitsu-smiley:
  3. lqlsdaname

    Проблем светлини

    Видях кой чек светва точно http://www.mitshelp.com/images/books/119/2/page.h1.gif Днес пробвах да разглобя таблото, стигам почти до края, едната щипка не се изважда. В крайна сметка 45 минути пот, нулев резултат. Страхувах се да я напъна, да не се счупи.
  4. Привет колеги, наскоро претърпях ПТП, колата тотал щета. Та се наложи да се прехвърля към каризмата. Карам я вече няколко дни и забелязах две неща. Първото е по скоро козметично, но ме дразни. Снощи дясната част на таблото започна да премигва осветлението и накрая изключи тотално. Обортомера си показва нормално, лявата част си е осветена. Някой, с опит ако може да сподели дали това влиза в графата "поправи го сам", за човек с малко познания. Второ - светва единия check. Светва само при тръгване за около 0.5 секунди до около секунда и половина. Проверих го в книжката, номер 16. Предупреждение за теч? Два дни оглеждам колата, няма никакви течове от нея. Някакви идеи? Благодаря предварително
  5. lqlsdaname

    Покупка на GDI 99г

    Да, точно това е шума. Ок, това е лесно отстранимо, благодаря! Нещо друго, за което да я проверя преди евентуална покупка като съвет?
  6. Здравейте, Прегледах важните теми и харесал съм една carisma GDI 99г. Ходих да я гледам и има няколко неща които ме притесняват. Като цяло съм леко бос на тема коли и тяхното устройство, затова всеки съвет е добре дошъл. Колата е това, нещата които не ми харесаха са следните. Пали леко и бързо, но при спрян климатроник отпред в дясно се чува едно силно тракане в продължение на 5-9 секунди. При пуснат климатроник това го няма. Другото, което е, че при палене се чува как силно свири ремъка, няколко секунди по късно изчезва и после при въртене на волана на място отново се появява това свирене. Като цяло най - ме тревожи това тракане. Някакви идеи?
×
×
  • Създаване...