Премини към съдържание

Konstantin Sestrimski

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Konstantin Sestrimski е написал

  1. Konstantin Sestrimski

    COLT 4g13

    Да времето беше мъгливо.Трябва да взема да смена кабелите макар,че изглеждат добре поне на външен вид. Дано се окажат те виновни.Благодаря
  2. Здравейте колеги,за много години :drinks: Да споделя какво ми се случи с colta на жената.Колата е 1.3 12v 94г. За коледните празници не го карахме 4 или 5 дни.Като го запалих работи добре,но тръгна ли започва да прекъсва и забива муцуната. Прави го на газ и на бензин,с обикновена газова съм.Успях да го "покарам" около половин час в града и се прибрах. На другия ден сутринта го паля и все едно нищо не е било.Работи добре не прекъсва на газ и бензин,странна работа. За нова година пак същото не го карахме няколко дни и вчера го паля и пак прекъсва,а днес всичко е точно. Свещите са на 10 000км.NGK Кабелите са на 50 000км.TESLA Дис.капачка на 50 000км. Проблема не е постоянен и не мога да разбера на какво се дължи това нещо?
  3. Провери клапата на парното,може да е заяла. :good:
  4. Така го купих със пукнат колектор,но вече повече от 3год. не е мръднал.
  5. При мен се случи подобно нещо,но проблема го реших със "чугунена" заварка. Успех...
  6. Здрасти,и аз бях в същото положение шумеше ми ск. кутия и се наложи да се ремонтира. Със помоща на бат Марин "mario64" вече този шум го няма,за което му благодаря. Не чакай много за да не стане по сложно.Поздрави
  7. Е такъв театър бих гледал......,красота. :icon_clap: :icon_clap:
  8. Това е интересно,ако някой знае кога ще бъде в Пловдив да каже. Поздрави
  9. Честито и от мен,много безаварийни..... Поздрави :icon_thumbup:
  10. Честито и хиляди безаварийни километри. Поздрави :icon_clap:
  11. Konstantin Sestrimski

    Джанта Колт

    Мойте са 4х100мм. :good: Поздрави
  12. Здравейте и от мен.Аз имах същия проблем,но го реших със заварка. Колекторът ми е захванат със гайки на топъл двигател се развиха много лесно. Пукнатината беше около 20см.,струваше ми 20лева за заварка.Надявам се да съм бил полезен. Успех
  13. Честито и от мен.Хиляди безаварийни километри.
  14. Здравейте,и при мен е същото със чистачките,просто си мислех че няма "такава"степен. :icon_crying:
  15. Здравейте колеги ето малко снимчици и от мен.... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=333160 Поздрави... :icon_thumbup:
  16. Благодаря ще видя какво мога направя.И никой не обвинявам,извинявам се ако така е прозвучало.
  17. Благодаря ти Krisi-Pisi за загриженоста ама със сигурност не са жичките :icon_hmm: Ако бяха те можеше да няма изобщо мигачи.
  18. Здравейте,при мен се получи следния проблем: аварийните мигачи когато колата е изгасена не работят,а когато колата работи няма проблем. Всичко си беше ОК и изведнаж изчезнаха,от какво ли може да е това :icon_hmm: Ако някой може да помогне ще му бъда много благодарен.
  19. здравейте.На мен ми изчезнаха само аварийните мигачи,от какво може да е това?
  20. здравейте колеги,аз имам същото :mitsu-smiley: 1.3 12v.Много сам доволен от разхода,комбинирано ми дажа 7.0литра газ,като сутрин винаги го оставям да загрее на бензин.Карам колкото грацко толкова и изван града,така че колега колата трябва да я закараш на доктор.Относно гумите 195/50/15 са идеални и аз ползвам такива.успех :icon_thumbup:
  21. :icon_clap: эа всичко има време
  22. здравей.аз имам съштия проблем,ако намериш от някаде моляте сподели ще ти бъда много благодарен.
  23. Проблема се оказа в бобината на делкото.Трябва да се смени и всичко ще бъде :icon_thumbup: Нямам търпение да си подкарам :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...