Премини към съдържание

telecentar

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

telecentar's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги,скоро ми идват едни 4000лв и искам да купя Паджеро 1992-1998,видях едно в мобилие 4850лв с газ,къса база и ми хареса най-много че е 2.4 а не 3 литра.Искам да попитам някой може ли да ми вкара такова нещо или ако има някой за продаване да казва ! Купувам го веднага.Паджерото ми се ще да има блокаж ... може да пишете тук или на camaro@abv.bg както и да се обадите на телефон 0883337812. Ясен Цветанов - София
  2. telecentar

    Здравейте всички!

    Евалата :) да я караш докато искаш и да не ти прави проблеми
  3. telecentar

    Проблемче...

    Ха-ха, ок колеги ще ви щракна 2-3 фото-та и ще ви питам пак за тоя маркуч...тънък е колкото малкия пръст... черен... :D като мога го снимам...
  4. telecentar

    Проблемче...

    Еми от дясната страна ,горе-долу на нивото на катализатора....
  5. :icon_crying: Oня ден свалях катализатора. Поиграх си 1 час, ама го оправих, че вътре се беше раздрънкал. Както и да е, лежа си аз отдолу и така с периферията на окото си виждам някaква тръбичка виси. Маркуче, гледам го не тече нищо от него и изглежда да не е текло одавна. Сухо, помирисвам го - бензин. Надух го малко - празно, дръпнах малко да видя дали няма да потече нещо - не. И много се чудя какво е това? Някой да има някакви идеи? Мерси колеги!
  6. Евалата !!!!! Всичко най-най !
  7. Добре де...защо не си караш с 13-ки джанти ама да сложиш балонни гуми....щото ако не искаш да си гъзарче, а по-практичен за из БГ, с по-голям цолаж ще вдигнеш много малко колата...сложи си балонни гумета, примерно виждал съм 13-ки на 85-90 борд,слагаш такова и забравяш за това, че колата ти е ниска,че има дупки,бордюри,спадаш ги малко и вози като С-класа - напомпваш ги и пак имаш японско окачване :D всичко е до разбиране, аз съм с 13ки, ама са на 80 борд и съм много доволен ;) Сложи по-дебели и си идеален брато....за друго само даваш кинти Пък и ако 13-ките ти са лети нямаш за какво да се разправяш с тъпотии Със здраве!
  8. Много мерси пичове :) Наскоро я взех колицата няма само ел. стъкла и шибидах но...ще го преживея Колата я спазарихме за 3000лв, но по себестойност тя е поне за 5000 - много запазена и готина съвсем скоро ще направя снимки и ще кача да я скивате Сега е и с музика 4 среди и бас много добре звучи в хеч, адски съм доволен и щастлив... Я някой да спомене кога и каде се срещате че нямам в много време да търся по форума.... :) 10х колеги пак и до скоро !
  9. Колега аз скоро преди 3-4 дни купих колт същия само че с екстрички за 3 бона с всичко...за 2200 не си струва да зимаш нещо което тепърва ще го оправяш...потърси още малко.... ;)
  10. Благодарско, колеги :)
  11. Като я измия и понапудря Днес сложих музика стана нещо уникално Много съм доволен, колата е като нова...перфектна машинка , а сега с музичката е супер
  12. Здравейте нов съм, преди 1-2 дена закупих невероятно приятния автомобил Митсубиши Колт от 96г, количката е невероятно добра Просто е едно бижу! Само исках да се похваля Ако съм объркал мястото на темата, моля да ме извините. Разгледах, но не видях къде ги слагате тези теми Ако трябва я преместете Колта е 96г юни месец, 1.3 75 коня, средно оборудване (GLXi), има си клима, ел. огледала (подгряващи), 2 airbags, количката е невероятно добра, като нова е На някоя среща ще се видим и се надявам да се запознаем с всички...отново привет от един Колтажия :icon_rock: :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...