Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

doctor_pepe

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    шумен

doctor_pepe's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги ,оправих проблема.Пуснах отделен кабел "+" само към вентилатора на климатроника,поставих преди него едно реле и един бушон 15 А и взех ток от чистачките(там бушона е 20 А).Така вече при даване на контакт,вентилатора започва да духа,за мое щастие мога и да го управлявам (увеличавам и спирам ,от таблото на климатроника).Засега ще пробвам така, да видим дали ще даде пробив системата.Ако има проблем пак ще го споделя.Но засега сложих карай на чакането вентилатора да започне да духа след загряване на колата до 90 градуса.
  2. Колеги ,някои знае ли къде се намира датчика от които взема информация климатроника за температурата на антифриза.Дали е вътре в радиаторчето или е около тръбите на двигателя.Ако някои знае ,много ще ми помогне....
  3. И да натисна копчето за обдухване на предното стъкло, ефект никакъв.Загрява си колата и чак тогава започва топлото.Преди да го почистя, пак не започваше веднага минаваха около 2,3, минути.Сега чакам около 9-10 мин докато започне да работи.Пробвал съм и на авто режим - няма и няма.Да не е от тази кутия на филтъра, която се вижда след махане на джабката и има жълт надпис с високо напрежение.
  4. Колега ,аз съм с един ключ и наскоро се интересувах тук в гр.Шумен къде мога да си направя втори.Моя също е с чип(имобилаизер).Ходих при ключар в един наш магазин (РУМ) при един препоръчан ключар. Човека го сложи на една машинка И на дисплея й се изписа накакви цифри.Влзе в един каталог и се ПРОИЗНЕСЕ:"Ключа , с чипа с обучението ще Ви струва 50лв."Ако съм ти полезен ,пали колата и идвай ,къде са 150 ,къде са 50.
  5. Здравейте колеги!След щателно прочитане на всичко написано във форума по отношение на климатрониците на каризма ( в частност моята е 1.6 ,90к.с., 98г.),РЕШИХ и аз да почистя моя.Разглобих почистих филтъра(при мен е мателен) ,изсуших го и след това го монтирах.И започнаха проблемите.В студено време (-2 и надолу) изобщо не започва да духа НИКАКЪВ въздух.Когато колата загрее почти до нормална работна температура се включва и започва да си духа нормално топло.Температурата е настроена сега през зимата посточнно на 32 градуса.През цялото време на работа ми свети А/Р.Какво да направя,помогнете?
  6. Здравейте колеги!Нов съм във форума тъй като отскоро съм притежател на една великолепна Каризма!Искам да попитам стават ли джанти 15 с гуми 185/65/15 ,а по-принцип мицубишито е с оригинални 14 - 185/65/14.Някой ако има мнение ,очаквам ги...
×
×
  • Създаване...