Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

MitakaRuse

Потребител
  • От него общо

    50
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което MitakaRuse е написал

  1. Обявата е валидна към днешна дата 05.01.2015. Все още търся!
  2. Ами според мен трябва да е някъде под дисплея, но не съм сигурен. Порови се ТУК, може да излезе нещо! По моя проблем - не съм 100% сигурен, че точно бобината ми е проблема - в делкото има и датчик на Хол, някакъв транзистор от електронното запалване...всяко от които да откаже, искра няма да има. Та въпросът ми е как да замеря, за да знам кое точно е опукало? Щото ако бобината е здрава - супер - разглобявам до нея и слагам всичко от сегашното делко с външната бобина. Ама как да разбера къде е точно проблема?
  3. Кво още да гледам, колега? На сервиз я карах, гледаха я, на повдигач, пробваха я - казаха, че е читава! Проблемът е, че кой ти е знаел тогава къде е бобината на 1.3?! Дето вика колегата- всичко при втора ръка кола е на късмет! Между другото чувам, че тези вградени в делкото бобини са проблемни и при други, най-вече японски автомобили! А и то ако не е така, защо зарязаха тази концепция? А бе мани, ще се кара и така, просто бях много сащисан от тази случка, а и в момента нямам финансовия ресурс да сменям кола!
  4. Е,няма такъв кенеф като спейс стар 1.3! Шибаната вградена в делкото бобина ми вгорчи живота за година и половина - преди няма и два-три месеца и купих оригинално делко втора употреба - вчера изгоря и ме остави на пътя! В момента съм "върнат в първи клас", тоест, както беше като я купих, с външна, "поколхозена", както казват братушките, бобина! Да не вмъквам, че лятос купувах само бобина от алибаба - работи точно 2 часа и умря! Просто няма такова недомислие! Процедурата по смяната вече я знам със затворени очи, ама друго си беше да я правя вчера, при минус 12 градуса! Баси гадостта! Не я искам вече! Който е мераклия, да идва в Русе и да я повлича барабар с метана! Слизам и я харизвам за три бона чисто, както си е - с гражданска и преглед до декември 2015! Досега съм зал една камара пари за подобрения - писна ми! Продавам я, трия си регистрацията оттук и да не съм чул за мицубиши повече! Връщам се към немското! Това не са коли, това са детски играчки!
  5. Търся бутон за плафона за шофьорската врата, този, който включва плафона и сигнализацията за отворена врата, както и зумера за включени светлини. Part № MR273547. Предварително благодаря!
  6. Точно то е, колега! При температура 3 и по-малко градуса колата те предупреждава да го имаш предвид при шофиране.
  7. Да,проверих в каталога им, за спейс стар 99г 1.3 16v излиза точно T251B, но не лягат както трябва. Фатално ли е, карам на метан и нещата там трябва да са прецизни според мен.
  8. Добре де, послушах те и си поръчах кабели от косер и за мен. И не ги взех - та те не лягат докрай в заработения ръб на капака, както плътно лягат оригиналните, осигурявайки защита срещу прах, вода и т.н. В горния край лулите са по-дебели и не лягат плътно. Твоите така ли са? За кабели T251B говорим, нали?
  9. MitakaRuse

    Ключ с чип ?

    Има чип, разбира се! И точно там е, в пластмасовата дръжка на ключа! Без него не става, няма как да запали, точно това му е ролята на чипа!
  10. Преди да почнеш да сваляш каквото и да било, пробвай с откачане на клемите на акумулатора и пак ги закачи, може и да се оправи скоростомера! Ако не, свали таблото, три винта май бяха и дърпаш към теб, и със завъртане си нагласи показанията в изходно положение. Успех!
  11. Все още търся!А номера на делкото е Т2Т61171!
  12. MitakaRuse

    Преден десен мигач

    Наскоро купувах ляв, има ги по магазините на китайския производител TUV, ориентировъчна цена - 50 лв. Успех!
  13. MitakaRuse

    Фарове Спейс Стар

    прочети тук!
  14. Здравейте колеги, Търся да купя изправно делко за Спейс Стар 1.3, 99г. За контакт - тук в темата или на телефон 0888 459 172. Поздрави
  15. Здравей колега, Търся да купя изправно делко за Спейс Стар 1.3, 99г. Кабелите ги имам нови. Направи ми атрактивна цена за делкото и да си стискаме ръцете. Поздрави
  16. Здравейте! Имам следния проблем. Предишният собственик явно се е сблъскал с изгоряла бобина и сега на колата имам монтирана външна бобина, по същия начин, с изведени 2 кабелчета, само че самата бобина е монтирана на челото до идентификационната табела. На бензин нямам грижи, но си сложих метан и не съм доволен! Всеки знае, че газифицирането е много чувствително откъм токове, при моята е същото - придръпване при набиране на скорост, детонации, повишен разход на гориво, но най-трагично е при дъждовно и влажно време - направо забива, дави се и гасне! Поръчал съм си нови кабели, но с това ми се струва, че няма да се оправи, защото преди месец сменях дистрибуторна капачка, а на старата, там, където влиза този кабел от бобината, имаше 1 см дупка! Ако продължавам да карам така, и новата капачка ще се издъни, там връзката не е добра, а искрата е силна и не търпи подобни хлабави връзки! Точно тук мисля, че ми е проблема! В момента обмислям възстановяване на делкото в оригиналния му вид. За ново делко няма да говорим, там сумата е сериозна. Втора употреба - намират се по обяви за коли на части, цените варират между 100 и 200лв и не се знае какъв боклук ще излезе и колко ще кара. Намирането на нова бобина също е трудно - цената е между 40 и 80 лв, но ги няма! Засега съм прежалил едни 25$ и съм поръчал ТОВА. Как мислите, ще се получи ли? Мен лично ме притеснява монтажа на новата бобина и възстановяването на окабеляването - тези две кабелчета къде отиват, прекъсвано ли е нещо в буксата към делкото? Ако имате опит в това, моля, споделете мнението си, колеги! Автомобилът е Space Star 1.3, 16V 1999, VIN: XMCLNDG1AXF048924
  17. Здравейте! Имам подобен проблем и, ровейки се из форума, реших да пиша тук. Предишният собственик явно се е сблъскал със същия проблем и сега на колата имам монтирана външна бобина, по същия начин, с изведени 2 кабелчета, само че самата бобина е монтирана на челото до идентификационната табела. На бензин нямам грижи, но си сложих метан и не съм доволен! Всеки знае, че газифицирането е много чувствително откъм токове, при моята е същото - придръпване при набиране на скорост, детонации, повишен разход на гориво, но най-трагично е при дъждовно и влажно време - направо забива, дави се и гасне! Поръчал съм си нови кабели, но с това ми се струва, че няма да се оправи, защото преди месец сменях дистрибуторна капачка, а на старата, там, където влиза този кабел от бобината, имаше 1 см дупка! Ако продължавам да карам така, и новата капачка ще се издъни, там връзката не е добра, а искрата е силна и не търпи подобни хлабави връзки! Точно тук мисля, че ми е проблема! В момента обмислям възстановяване на делкото в оригиналния му вид. За ново делко няма да говорим, там сумата е сериозна. Втора употреба - намират се по обяви за коли на части, цените варират между 100 и 200лв и не се знае какъв боклук ще излезе и колко ще кара. Намирането на нова бобина също е трудно - цената е между 40 и 80 лв, но ги няма! Засега съм прежалил едни 25$ и съм поръчал ТОВА. Как мислите, ще се получи ли? Мен лично ме притеснява монтажа на новата бобина и възстановяването на окабеляването - тези две кабелчета къде отиват, прекъсвано ли е нещо в буксата към делкото? Ако имате опит в това, моля, споделете мнението си, колеги! Забравих - автомобила е Space Star 1.3, 16V 1999, VIN: XMCLNDG1AXF048924
  18. Аха, ясно, благодаря, колега!
  19. Здравей, колега! Какво ще искаш от един беден пенсионер :icon_thumbup: за делкото-комплект за 1.3 16V, 99г.? На капачката и кабелите не държа, имам нови. Благодаря предварително!
  20. MitakaRuse

    Нова "ЗВЕЗДИЧКА"

    С пожелание за стотици хиляди безаварийни километри, колега!
  21. MitakaRuse

    Датчик IFS MSS 1.3, 1999

    Оправих се - разместил съм леко единия лентов кабел, всичко е ок!
  22. MitakaRuse

    Датчик IFS MSS 1.3, 1999

    Днес се захванах, свалих таблото, почистих клемите, пръсках с контактен спрей, накрая оборотомера тръгна както трябва, ама друго се прецака - не знам дали не прекалих със спрея, ама сега пък лампите, които осветяват таблото, не светят! Иначе другите, сигналните, са ок, приборите също, само осветлението на таблото не ще! Реостата си работи - намалява и усилва силата на компа и парното. Надявам се до утре спрея да се изпари и да светне, че иначе в сложен филм ще ме хвърли май!
×
×
  • Създаване...