Премини към съдържание

sova

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Трявна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

sova's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. sova

    Да се изфукам

    Честито!Ти да я оставиш тя тебе никога :-D
  2. sova

    Почистване на турбо

    Колега питай в специализирания сервиз в Разлог.
  3. Здравейте колеги!Може ли да ме светнете Спейс Стар 2003г 1.9 ДИД 102к.с. със задни дискови спирачки има ли датчик за износването им?Защото на отворен прозорец ми се чува едно жулене отзад.Махнах колелетата да погледна оказа се че са поизносени но има още феродо и затова питам.
  4. Благодарно момчета!Супер сте!Минах по най безболезнения начин само със сваляне на клемата на акумолатора.След като я закачих качвам се и и всичко беше ОК.
  5. Здравейте колеги!Вчера се качвам на звездата и гледам скоростомера превъртян показва към 260 на място в гаража :icon_doh: и траблото не свети заедно с едиия габарит.Дотук добре , смених предпазителя всичко си светна ама скоростомера продължава към триста и само малкото колче под 0км. му пречи да продължи нагоре.Та колеги реших да свалям километража да го оправям само дето неможах.Молбата ми е някой да ми каже каква е процедурата по свалянето му.Видях само две винтчета които развих но нищо не става.Благодаря на отзовалите се!
  6. sova

    Фарове Спейс Стар

    Благодаря!
  7. sova

    Фарове Спейс Стар

    Да колега меря при включени фарове на къси светлини.
  8. sova

    Фарове Спейс Стар

    Колеги единия фар го оправих благодарение на ръчната настройка за която ми писахте.Обаче другата машинка не дава признаци на живот.Днес я разглобих и проверих моторчето директно на акомулатора - работи.Премерих с мултицета и се оказа че нямя никой на кабелите.Та въпроса ми е тия машинки командва ли ги някое реле,имат ли предпазител евентуално откъдето може да е проблема?Евентулно някакви идеи как да пратя ток,защото са три кабела и не съм наясно.
  9. sova

    Фарове Спейс Стар

    Много благодаря!Между другото едната ми ел машинка не работи и въпроса ми е еднакви ли са ел.моторчетата не всички ел.машинки та ако не намеря като моята да сменя двигателчето от друга автомобил.
  10. sova

    Фарове Спейс Стар

    Ами преди време се мъчих ама нещо не се получи,без машинкте май не става пък те горките не искат повече да излизат.
  11. Колеги звездичката ми е 2003 набор и имам проблем с фаровете й изразяващ се в това че дори максимално вдигнати чрез ел. машинките пак светят супер ниско.За пример дългите са като къси по точно вдигнати къси.Карам си на дълги нощем и никой отсреща не ми мига, да ама и аз не виждам.Като погледна във фара виждам че може още напред да отиде долната му част.Пробвах да излъжа машинките, както някога лъжех стъпковото моторче на стария ми автомобил, когато го чистех т.е фаровете както са на най високото положение откачам захранването на машинките щраквам ключето 2 степени надолу и разчитам че като ги включа пак ще мога още да ги вдигна да ама не още щом им ръгна буксата и те заемат положението което е зададено на ключето автоматично,та ако някой му иде нещо на ума по повод моите нещастия или ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели че не се кара нощем, направо ми изтичат очите от напрягане като позасиля.Благодарно на всеки отзовал се.
  12. Честито със здраве да си я карате и безаварийно.
  13. sova

    Маркуч на турбо

    Извинявам се за може би тъпия въпрос ама трябва ли незабавно да се почисти и ако не се почисти може ли да възникне някакъв сериозен проблем освен вадене на маркуча.
  14. Колеги машината ми е Спейс стар дид 102к.с. и забелязвам следния проблем.Веднъж по време на път ми изби маркуча след турбото/който отвежда въздуха към кулера/.След като е зверски стегнат забелязвам че след известно каране 2000 км. е почти изваден на какво може да се дължи това?Колата се кара пенсионерски в градскио условия само в редките случаи на извънградко я понастъпвам до 120км.Моля за мнения и съвети.
×
×
  • Създаване...