Премини към съдържание

MitakaRuse

Потребител
  • От него общо

    50
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Русе

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

MitakaRuse's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Обявата е валидна към днешна дата 05.01.2015. Все още търся!
  2. Ами според мен трябва да е някъде под дисплея, но не съм сигурен. Порови се ТУК, може да излезе нещо! По моя проблем - не съм 100% сигурен, че точно бобината ми е проблема - в делкото има и датчик на Хол, някакъв транзистор от електронното запалване...всяко от които да откаже, искра няма да има. Та въпросът ми е как да замеря, за да знам кое точно е опукало? Щото ако бобината е здрава - супер - разглобявам до нея и слагам всичко от сегашното делко с външната бобина. Ама как да разбера къде е точно проблема?
  3. Кво още да гледам, колега? На сервиз я карах, гледаха я, на повдигач, пробваха я - казаха, че е читава! Проблемът е, че кой ти е знаел тогава къде е бобината на 1.3?! Дето вика колегата- всичко при втора ръка кола е на късмет! Между другото чувам, че тези вградени в делкото бобини са проблемни и при други, най-вече японски автомобили! А и то ако не е така, защо зарязаха тази концепция? А бе мани, ще се кара и така, просто бях много сащисан от тази случка, а и в момента нямам финансовия ресурс да сменям кола!
  4. Е,няма такъв кенеф като спейс стар 1.3! Шибаната вградена в делкото бобина ми вгорчи живота за година и половина - преди няма и два-три месеца и купих оригинално делко втора употреба - вчера изгоря и ме остави на пътя! В момента съм "върнат в първи клас", тоест, както беше като я купих, с външна, "поколхозена", както казват братушките, бобина! Да не вмъквам, че лятос купувах само бобина от алибаба - работи точно 2 часа и умря! Просто няма такова недомислие! Процедурата по смяната вече я знам със затворени очи, ама друго си беше да я правя вчера, при минус 12 градуса! Баси гадостта! Не я искам вече! Който е мераклия, да идва в Русе и да я повлича барабар с метана! Слизам и я харизвам за три бона чисто, както си е - с гражданска и преглед до декември 2015! Досега съм зал една камара пари за подобрения - писна ми! Продавам я, трия си регистрацията оттук и да не съм чул за мицубиши повече! Връщам се към немското! Това не са коли, това са детски играчки!
  5. Търся бутон за плафона за шофьорската врата, този, който включва плафона и сигнализацията за отворена врата, както и зумера за включени светлини. Part № MR273547. Предварително благодаря!
  6. Точно то е, колега! При температура 3 и по-малко градуса колата те предупреждава да го имаш предвид при шофиране.
  7. Да,проверих в каталога им, за спейс стар 99г 1.3 16v излиза точно T251B, но не лягат както трябва. Фатално ли е, карам на метан и нещата там трябва да са прецизни според мен.
  8. Добре де, послушах те и си поръчах кабели от косер и за мен. И не ги взех - та те не лягат докрай в заработения ръб на капака, както плътно лягат оригиналните, осигурявайки защита срещу прах, вода и т.н. В горния край лулите са по-дебели и не лягат плътно. Твоите така ли са? За кабели T251B говорим, нали?
  9. MitakaRuse

    Ключ с чип ?

    Има чип, разбира се! И точно там е, в пластмасовата дръжка на ключа! Без него не става, няма как да запали, точно това му е ролята на чипа!
  10. Преди да почнеш да сваляш каквото и да било, пробвай с откачане на клемите на акумулатора и пак ги закачи, може и да се оправи скоростомера! Ако не, свали таблото, три винта май бяха и дърпаш към теб, и със завъртане си нагласи показанията в изходно положение. Успех!
  11. Все още търся!А номера на делкото е Т2Т61171!
  12. MitakaRuse

    Преден десен мигач

    Наскоро купувах ляв, има ги по магазините на китайския производител TUV, ориентировъчна цена - 50 лв. Успех!
  13. MitakaRuse

    Фарове Спейс Стар

    прочети тук!
×
×
  • Създаване...