Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

sslavov

Потребител
  • От него общо

    77
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което sslavov е написал

  1. Така е...нали знаеш, че втория път е най-трудно...липсва тръпката от първия и опита от третия :icon_blush: ...за коли си говорим де!
  2. Хех...незнаех за сбирката, но пък бях в Пампорово него уикенд. Дори видях половинката на една от вашите снимки :icon_thumbup:
  3. Незнам за колегата, ама мен ме интересува :icon_blush:
  4. sslavov

    Дроселова клапа

    Взех си ги от ebay Germany за по 8 евро единия + 20 евро доставка.
  5. sslavov

    Дроселова клапа

    Спокойно клапата не стои напълно затворена при загасена кола ...и на мен ми бе странно :rolleyes: Моя съвет обаче е да я свалиш цялата - гарнитурата се ползва пак и не е проблем това. По-голямата мръсотия е от другата страна на клапата и затова е добре да се свали. И аз да се похваля...от 2 седмици съм с нови повдигачи Ммммм тишина....
  6. sslavov

    Антената за радиото

    Преборих я Значи: има един постоянен +12 волта, има един който става +12 когато дадеш на контакт, и 3тия +12 е когато пуснеш радиото. Аз вързах този постоянния +12 на червено и този за он/офф на радиото за сигнала. Работи като слънце. И другия случай с контакта работи, ама дига антената без да му пука че ми е спряно радиото, тоест не мога да сваля антената в движение.
  7. sslavov

    Антената за радиото

    А как се връзва такава? Буксата на Галанта оригиналната е с 5 кабела, а тази на антените от Практикер с 3... червен за +12V, черен за маса, и зелен не знам за какво...
  8. Надали от щатите е ГДИ По скоро е нормалния 2.4 автоматик...
  9. sslavov

    Разход Gdi автоматик

    Ако искаш някой от тия дни можем да се видим да пробваш моята и да прецениш дали проблема е в колата ти или в очакванията :icon_blush:
  10. sslavov

    Разход Gdi автоматик

    При мен почти не светва :icon_blush:
  11. sslavov

    Разход Gdi автоматик

    Предлагам елементарните заключения да ги правим на база заводски показатели :icon_blush: 2.4 ГДИ Максимальная скорость 215 (205) км/ч Время разгона (0-100 км/ч) 8.9 (10.2) c Расход топлива в городе 11.4 (12) л/100км Расход топлива на шоссе 6.2 (6.6) л/100км 2.5 163кс Максимальная скорость 225 (215) км/ч Время разгона (0-100 км/ч) 8.6 (9.9) c Расход топлива в городе 13 (13.3) л/100км Расход топлива на шоссе 6.7 (7.2) л/100км 9-10 Софийско градско за 2.4 ГДИ е малко нереално за нормално каране без да се кара като пенсионер :icon_blush: Аз признавам навън варирам от 6.5 до 9...зависи дали карам със 110 или 160-170. Градско ...половинката докарва до 11, аз до 12.5-13 в момента без грам жалене и добро настъпване.
  12. sslavov

    Да се похваля с ксенона

    Я споделете как се оправихте с фасунгата дето сирко е посочил...че това е единственото, което ме спира още.
  13. sslavov

    Mitsubishi Lancer Vs Volvo S50

    Е по-хубав е от С40 :icon_thumbup:
  14. sslavov

    Mitsubishi Lancer Vs Volvo S50

    Значи... базирано освен на приятели и на моя опит в тестово каране и на двете :icon_blush: 1. Изработка и двете са доста добри. 2. Спирачките на Волво бяха няколко идеи по добри...бяха наистина много добри да бъда откровен. 3. Ряз и ускорение...амииии 115 коня бензина си е на Волво и е добър...125 коня ГДИ, който се слага от 99а и на Волво го знаем :icon_blush: И двете имат приятна динамика и не мога да се оплача. Волво обаче има и 2.0 литра 136 или 140 коня бе, което вече върви доста...Само дизела мисля, че е на Рено. 4. Като визия С40 ми допада повече да бъда откровен. Някак си е по елегантен. 5. Волвото си бе с доста добър климатроник предполагам и Каризма имат, така че надали това е критерий. 6. Поддръжката на Волвото май си е определено по скъпа...което му е минус. 7. И двете бяха доста безшумни и балансирани. 8. Минус на Волвото за мен е Мото Пфое... Преди година като си сменях колата и гледах С40, В40, Е класа, 525 ТДС... е накрая си взех това: Цък
  15. sslavov

    Mitsubishi Lancer Vs Volvo S50

    Имам приятели и с двете...е с Каризма покрай клуба са повече де :icon_thumbup: Но и от двете са доволни хората и не мога да дам такава едностранна оценка.
  16. sslavov

    Помогнете ми!

    А провери ли, че фаровете или аварийните (особено те) не са пуснати...2 пъти ни се е случвало и фаровете поне пискат ама на аварийни лесно се забравя кола и за 2 дни пада акумулатора от тях.
  17. sslavov

    Мнения за Grandis

    Ами проблема както и на Галант е, че се кривят дисковете и почва да вибрира при рязка спирачка :rolleyes: Но това не е проблем само за тези коли и модели де...
  18. sslavov

    Тест на компа

    Мисля, че сервиза на Bosch до КАТ ще ти свършат работата. Можеш да търсиш Валентин там. На моя Галант нямаха проблеми да го вържат, ако не греша дори ми изчистиха грешката за дросела. Поздрави. Слави
  19. sslavov

    Galant 2,4 Gdi

    А каква е тази профилактика на дюзите?
  20. Е ние тъй като сме и от СЗ по принцип ще импровизираме малко, защото не мога на 100% още да потвърдя. Но се надяваме да се присъединим.
  21. Лошата вест е, че се плащат митни сборове...добрата е че вече не се плащат на киловати а на фактурна стойност :icon_blush: Тоест ако там пишете колата по евтина, или тука бутнеш малко пари и оправиш фактурите то може да платиш доста малко...
  22. sslavov

    Galant 2,4 Gdi

    Ами пиши на DJа да ти я погледне колата, би трябвало да ти помогне, може би повече от Рубин. >с скорост от около 140км/ч някъде под 6.5л/100км та и по малко! Това малко ми изглежда като рибарска история и риба с еййййййй такова око :rolleyes: Не мога да повярвам, че на 140 кола 150 коня ще харчи 6.5. Успявал съм веднъж да докарам дотам, но карах със 100-110 без резки натискания на газта. На 140 очаквам да гори 7.5-8-8.5 в зависимост от състоянието на колата и стила каране.
  23. Приятелю...това което гледаш за съжаление са обявите менте май. Популярна измама в мобилето ... ако в даден момент ти поискат да си преведеш пари през Western Union то можеш да си на 200%, че е от опитите за измама...ако пича почне да ти обяснява, че еди си кой го вързал и бил в Англия и т.н пак... внимателно с по евтините коли ...повечето такива измами отговарят главно на мейл. Сериозните рядко... с тях главно по телефона. Иначе отвори също този сайт: http://autoscout24.de/ Там има малко повече частни обяви, а не на автокъщи държани от албанци, сърби, турци и подобни... За тези пари се съмнявам да можеш да намериш нещо след 97а...виж 97а 2000кубика може и да ти изпадне.
  24. Колеги, къде е това по евтино гориво в Гърция? Аз като обиколих 3000 км там не видях такова...дизела бе между 1.24 и 1.39 Евро докато тука бе 2.35-2.50 лв...за бензина не следих но то съотношението е като в БГ.
  25. sslavov

    Газов инжекцион

    Ако е 2.4 щатския модел да...ако е GDI не.
×
×
  • Създаване...