Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

GALABOV

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Хасково

GALABOV's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Мое мнение ,което не е на специалист и имайки поглед само върху 4G18 е следното ,ако сега избирам кола бих се насочили към 4G63 !!!!
  2. GALABOV

    Лансер 4G18

    Искам да благодаря на всички станали съпричастни с проблема ми......Надявах се обаче тук да получа отговори от рода на сила на затягане на болтовете на капака на главата и болтовте на черупките на валовете ,последователност при развиване и завиване на болтовете на капака и валовете ,трябва ли да свалям ангренажния ремък при смяна на гумичките на клапаните при тяхната смяна ,ако го правя без сваляне на главата.....и други тънкости ..но все пак ще се пробвам да го направя по метода ,проба-грешка, под наставления на човек който уж е наясно !!!
  3. GALABOV

    Лансер 4G18

    Изключително съм благодарен на включилите се в темата След прочетеното до тук изплува такъв въпрос в мен!След като е възможно да бъдат сегменти ,има ли начин и метод да разбера преди да мина към ремонтни дейности .....някакъв тест и симптоми ,които да ме насочат и да потвърдят това дали е така и дали са сегменти или само гумички!
  4. GALABOV

    Лансер 4G18

    Благодаря за отговора,но е като за хора които са запознати с детайлите ,а аз не съм!!Има ли последователност в развиване на болтовете и после при монтажа както на главата така и на капара ,силата на завиване при последващ монтаж ,необходим ли ще ми е динамометричен ключ,при демонтаж и монтаж на валовете има ли поредност както и при клапаните !Моята идея беше да сменя гумичките без да свалям главата!
  5. GALABOV

    Лансер 4G18

    Няма ли кой да помогне !!!?
  6. GALABOV

    Лансер 4G18

    Здравейте,искам сам да си сменя гумичките на клапаните !Обаче имам проблем ,никога не съм извършал тази процедураМотора е на лансер 1.6 бензин 98кс.код на двигател 4G18 2004година,комби купе!Всяка една помощ ,дори и да е според вас незначителна ще ми е полезна (начин,съвет и метод),както и необходими инструменти за процедурата ,които да си набавя!Възможна ли е подмяната без да се сваля главата на мотора? всяка информация ще е полезна!Благодаря предварително!!
  7. Колега,аз преди да намеря моя Лансер 1.6 комби---2005год.ходих 4 месеца по мъките.Бях обиколил толкова коли,че вече си мислих да се отказвам и нямаше ли да е по добре да ида сам до Германия и да си я вкарам от там ....от доста време не се бях оглеждал за коли когато търсех моята и не знаех ,какви ''каляски''се продават в България сега,без значение на ценовата категория.....тъй,че не губи надежда...търпение и оглеждане му е майката!!!!Успех!!!
  8. Благодаря на всички за отделеното време,а що се отнася до горивния филтър ,нужно ли е демонтиране на резервоара за да се смени щом се намира там или има друг начин.?В няколко сервиза изказват различни мнения ,,нямаш горивен филтър,,или ,,този филтър не се сменя,, други ми казват ,,той върви заедно с бензиновата помпа в резервоара и е неразделна част от нея,,а дефакто бог знае кой е прав !!!За тампоните отзад мисля да ги напръскам с 40wd ,поне така ме посъветва един познат ,който имаше същия проблем с друга марка возило ,но по този начин го реши!!!.Поздрави на всички и весело посрещане на Нова Година!!!!
  9. Супер!!! много благодаря за инфотосмених вече маслото и филтрите,освен горивния, за сега него ще го оставя и лятото ще го видя къде е !!!!Имам возилото от около месец и в най общ план се държи добре освен ,че започна да скърца отзад (амортисьорите са здрави),а скърцането е доста дразнещо!!!Скоро време трябва да сменя и ролките и ремъците и доколкото разбирам е само една ролка и три ремъка?!поздрави и весело посрещане на празниците!!!
  10. ) благодаря за отделеното време ,но на мен ми се искаше да го сменя все пак този бензиновия ,ама явно за сега няма да е !!!но все пак ако някой може да помогне ще се радвам!!!има ли някаква особеност при монтаж-демонтаж на въздушния филтър ,защото възнамерявам аз да си ги сменя!!!Също така ме интересува как се сваля жабката за да сменя филтъра там!!!
  11. Здравейте на всички !от няколко дни съм горд собственик на горе цитираното возило(4G18 Mitsubishi Lancer 1.6 98к.с 2004г комби.) ,но тук в Хасково днес отидох да си сменя масло и филтри и се натъкнах на ,според мен некомпетентност на служителите на сервиза.не знаеха къде е горивния филтър и дали се сменя и как сстава това....ще съм благодарен на вашата помощ, мога ли аз да си го сменя сам.в смисъл изисква ли се особени технически познания ...също така и по други въпроси ако може да ми окажете помощ .....примерно колко литра масло хваща двигателя....на коя марка филтри да се доверя!!като цена горе-долу е колко е смяната като цена на консумативи ролки и ремъци... ами май за сега това ме вълнува ,ако може някой да ми помогне ще съм благодарен!!!!Ако темата е разисквана в предишни теми се извинявам предварително ,но не успях да намеря удволетворяващи отговори!!!
×
×
  • Създаване...