Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

autogad

Потребител
  • От него общо

    79
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което autogad е написал

  1. Гледам да не изглежда като едно Л...О в багажника той каде е малъ и едно грозно 'кюмбе' в единия край :icon_crying: и остава място само за дамската чанта на жената , не че излиза извън града, за колко събира не ме притеснява газстанции през 10км . Дали няма начин някъкси отдолу ?? или??? или под седалките??? търся нестандартно решение , но да е красиво и рационално.
  2. Абе тази няма място и за такава майче затова искам някой сблъскал се с точно този , че май багажника е твърде малък. благодаря за бързия отговор. :icon_rock:
  3. :mitsu-smiley: Моля сложете някоя снимчица ако има как е сложена кавато и да е бутилка. :icon_bye:
  4. Мислех да поставя АГУ на колтчето което гори малко , но е по добре да гори още по-малко. При оглеждането на мястото за бутилка се стигна до :icon_hmm: , защото багажника е малък и не искам да се слсга нормална бутилка, а исках на резервната гума ( слагам 2бр. спрейчета за спукани гуми и пей сърце, не ми теябва резервна гума, а и то се кара предимно в града). Височината е 16-17см и с най-малкта бутилка която се води 18см ми повдига грозно ПИТАНЕТО е има ли някои който е поставил вече АГУ на такъв колт и как се е отразило на разхода. Моя сега е около 7л/100км в града , но зимата със сигурност ще се качи на 8-9литра . това е около 20лв/ 100км
  5. ПРОМО-ЦЕНА 5400лв. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11337749880615575&f1=details
  6. Имал съм почти всички масови марки автомобили (без тойота) и само мицубиши съм имал 4-пъти :mitsu-smiley: и съм най доволен от него . Всички японци НЕ СА ме разочаровали. За разлика от някой немски , да не говорим за френски марки автомобили
  7. Само знам, че лятото чаках 2 месеца за предна броня в сервиз по каското...

    другия път си поръчай тази по евтина по красива и само за 14 дни доставка само за 594лв със всички решетки и завартулки.

    http://www.pitlane.b...na-bronya-p4707

  8. Само знам, че лятото чаках 2 месеца за предна броня в сервиз по каск...

  9. другия път си поръчай тази по евтина по красива и само за 14 дни доставка само за 594лв със всички решетки и завартулки. http://www.pitlane.bg/bg/aerodinamika/mattig-mitsubishi-colt-predna-bronya-p4707
  10. Намерих всичко в Румъния на СУПЕР цени ( :icon_dance: втора употреба)
  11. огледало в центъра, халогени + копче за тях, табло с уреди,главините, скоростната кутия . Абе направи една снимка на това което е останало.

  12. Продължавам да търся ще чукна и в ebay, но по снимка стара броня :icon_hmm: . Не я бързам имам друга кола. Който бърза бърка или изпуска, риск губи или печели. Все от някъде ще изкочи читава на добра цена броня. Благодаря за схемичките и аз в този сайт ги гледах и от него си сравнявам много неща, като цени кое как се разглобява и др. :mitsu-smiley:
  13. Поне моята не е по каско и мога да си търся и втора употреба и нова и туннинг и както и от кадето си искам , САМО дето няма нито втора нито първа употреба :icon_box: :icon_crying: :icon_crying:
  14. благодаря , но ще изчакам някой със 100% сигурност да е слагал , че после връщането на бронята ще е трудно.
  15. и аз карам вече колт

  16. и аз карам вече колт

  17. Търся предна броня за колт 2006г моята е 5-врати, но не мога да намеря за модела навсякъде ми предлагат за 3-врата която е различна на външен вид. В лайсните и долните решетки има разлика, а ако я поръчам може да не мога да я върна (абе ще са разправии за връщането ако не стане). От магазина ми казаха да проверя да питам дали наистина съм сигурен ,че закрепването е същото. Търся също и преден радиатор за климатика, кмпресор за климатик колт 2006 1,3/95кс. бензин Ако някой се е сблъсквал с този проблем моля пишете или чукнете аз ще ви набера 0884398888 или 0899583813
  18. ПЕРФЕКТНО малкия данък, без никъкви забележки , всичко работи цена 5900лв http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11337749880615575&f1=details http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11337749880615575&f1=details
  19. В Пловдив имаше една фирма която прави дискове за навигации ,преди време аз търсих диск за една навигация и само те се наеха да ми направят , но се оказа че навигацийта е СД , а за да стане пиратска версия трябва четеца да е ДВД . Опитай фирмите са няколко в пловдив мога да те насоча само по спомен , че беше глобулски номер ,но съжалявам ,че съм го затрил. Това е от мен дано да съм ти помогнал поне мъничко. :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:
  20. Темата е много добра. Аз не ме дразни това, че не мога да сменям показанията , а това ,че се мъти дисплея и понякога нищо не се вижда. Кои спойки точко се презапояват? Или да карам наред всичките? Хубаво би било в тази тема да имаше и подробно развито и със снимки за презапояването , така или иначе си разпилял дисплейчето да си го обслужиш нацяло. :icon_thumbup:
  21. Поне да беше дописал темата, че е станало с ламаринката та хората да разберат , че всичко е ОК и от форума има ФАЙДА. :icon_clap:
  22. autogad

    чека премигва

    Доля ли си вече спирачна течност?????? :icon_doh: :icon_doh:
  23. Реших да си купя новия лансер мивек 1.8 143к/с 2010г. блъснат отпред. Заслужава ли възстановяването му и какви проблеми мога да имам при това начинание . 1. Отпред всичко е за смяна ,но мотора не е засегнат, нямала криви рогове само малко крива долна греда. 2. Колко да му предложа като цена колата е на 8000км. всички екстри,карбонови врати и огледала(каквото и да значи това),цена която да е в рамките на изгодното? 3. Общи мнения за този модел кола скъпа ли е после поддръжката и за каквото се сетите друго.
  24. autogad

    Скорости S.Runner

    Не ще да е масло, най вероятно може да е от стоене в това влажно време притискателния или маховика да са хванали лек слой рждичка и от това да увлича леко феродовия диск оправя се с 1-2пъти по ряско потегляне на полу съединител,другото което може да е ако си с хидравличен съединител напомпи 20-30пъти преди съединителя на място и тогава пробвай.
×
×
  • Създаване...