Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Teodor70

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Ruse

Teodor70's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Teodor70

    какъв лагер

    Моето е по-скоро лагер главина и схемата е доста по-различна. Днес го смених сложих някакъв евтин да видим колко ше изкара.Лагера който извадих е много ръждясал уж за хубав ми го дадоха и беше 150лв, не си личат никакви маркировки то най-вероятно няма такива, докато предният оригиналния на него си пише KOYO и номера и нямаше ръжда. Предполагам че е влязла вода в него, защото има една гумена, ако мога да кажа семерина, която не ми изглеждаше много надеждна. Не е много добре измислено според мен. Благодаря за бързия отговор.
  2. Здравейте.Преди време (година и 2 месеца) и няма 15 х.км смених преден ляв лагер-главина на Space Runner 2.0 (N50) 2000г марка Kavo parts. Сега започна пак да се обажда.Според мен не е нормално лагер на 15х,км да почне да вие.Марката ли не е добра или монтирането не е както трябва незнам.Старата главина я пазя, някои фирми продават само лагери дали ще е удачно да сменя само лагера на старата главина и да си я върна нея. Ако имате наблюдения дайте съвет каква марка лагер да сложа. Благодаря ви предварително.
  3. Здравей, Имам го от 4 години. Не е кой знае какво. Не е комфортен автомобил доста е шумен недобре изолиран и потези наши пътища на дълъг път ме натоварва. Мотора също е доста шумен във високите обороти. Имам ГИ градско от 14/100 нагоре извън от 9/100 нормално на магистрала с над 120 12/100 и нагоре говоря за газ.На бензин както и да го карам извън града под 7.5/100 не пада, в града над 12/100. Така че немога да кажа че е икономичен.За сметка на това е доста корав нямал съм проблеми само преден лагер на главина и две биалетки съм сменил. Така,че както си решиш все пак е само една кола. Дано не прозвучи, че съм го оплюл. Късмет.
  4. здрасти колега , аз си оправих проблема със една....."представка" , незная как да го нарека друго яче , от СУЗУКИ ВИТАРА от 90-93 г. Техните рамена са подобни на нашите , винтовете и отворите пасват идеално . Като си я монтираш на твоето рамо , вече може да си слагаш всякакви чистачки :) Поздрави

  5. Здравей, И при мен проблема е същия. За чистачката ми искаха 45лв. в Стар моторс в Русе. Сега съм си направил една пластина точна като тази на оригиналната чистачка и с една втулка болт и гайка слагам всякаква чистачка вече 3 години така. Даже се замислям дали от някоя стара чистачка да отрежа куката да и пробия отвори да я завия на моята и да стане като дясната с кука.
  6. Здравей, И на моя рънър габаритите във фаровете светят заедно с тези допълнителни фарчета дето не им знам логиката защо са направени. Може би се използват за моделите с фабрични DRL светлини.
  7. Teodor70

    Бобина Space Runner n50 2.0

    Здравейте, Благодаря за бързите отговори и съвети в които има доста резон.С газов инжекцион съм от две години, преди това го карах на бензин една година и също го имаше този проблем, но при много студено време и за кратко, а сега вече го прави и при 15 градуса и по-дълго време работи нестабилно. Може наистина да е недостиг на гориво и най-вероятно е от дюзите. Дали няма нещо дето се слага в бензина за почистване на дюзите. Мисля, че съм чувал за някакви такива добавки, но да не стане и по-зле после. Ще изчакам да стане по-студено и ще я пробвам пак на газ дали го правии ако не то явно не му достига гориво. Може ли да е от бензинова помпа или филтър,който не го намирам никъде и сигурно е в резервара до колкото разбрах от форума.
  8. Teodor70

    Бобина Space Runner n50 2.0

    Здравейте, На изходна позиция съм след смяна на свещи, кабели и бобина, която я разменям тъй като нали са две. Тази сутрин запалих на газ и този ефект го нямаше, т.е. нормално запали. Онзи ден накарах един познат да дава на контакт, а пък аз да слушам стъпковият мотор и при първото даване на контакт се чува как два-три пъти тръгва и спира, като се изключи от контакт се чува само едно пускане и спира. При следващите давания на контакт веднага след това се чува само едно тръгване и спира и повече не се чува. Като работи оборотите на празен ход ги държи нормално. Дайте някаква идея какво да проверя или да направя за да разбера какво е точно. Да сваля моторчето да го почистя ли, то нали е под дроселовата клапа и е хванато с три болчета, да не сваля нещо друго.
  9. Здравейте, От известно време сутрин при палене когато е по-студено(то още не е достатъчно студено), като чели не палят всички цилиндри, а може би през един и когато подам по рязко газ като не е позагряла има едно малко забиване. Това го правеше зимата , но когато беше под нулата, а сега го прави и на 18 градуса. Реших да сменя свещите (старите са на 20 х. Денсо каквито пише в книжката) и забелязах, че едната бобина е опушена от едната страна. Почистих я със спирт смених свещите, но тази сутрин при 15 градуса същия ефект около 2 секунди не работи добре двигателя и после си вдига около 1800 оборота, като тръгнах първите 300м забиваше. Дали проблема е в бобината или е нещо друго и как да разбера без друга бобина или да вземам направо нова пък ако не е от нея ще имам резерва. Дайте някакви предположения. Благодаря предварително. space runner 2.0 2000г 136кс.
  10. Здравеите.Нужен ми е съвет относно избор на лагер-главина предна за space runner 2000год. 2.0,136Кс. Има доста предложения Kavo parts-173лв.,SNR-200лв.,NK-106лв.и др., като някой са заедно с фланеца и шпилките за джантата, а други са без този фланец. Какъв да избера с фланеца или без фланец. Ако някой е сменял и е доволен да ми каже марката. Благодаря предварително.
  11. Teodor70

    Амортисьори

    И аз се колебая какви да са. Препоръчаха ми Boge или Sachs ето и каде им гледам цените: http://www.avtochasti-bulgaria.com/products/model/model-13880/cat-%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%8C%D0%BE%D1%80/SPACE-RUNNER-N50-MITSU-SPACE-RUNNER-N50-2.4-GDI
  12. Това е бутона на радиото за запомнена станция 4.
  13. Teodor70

    DRL

    Здравейте. Във връзка с новото изискване за фарове през цялата година. Колата е Рънар 2,0 2000г. Включвам Фаровете светят, като изгася колата пак светят, като отворя вратата гаснат.Това добре.Като дам контакт светват, когато вътри стартера дали се изключват ме интересува.И като гледам едни схеми има един вход на ETACS-ECU от куплунг B-106,29,където се подава маса и пише (VEHICLES WITH DRL).Това значи ли,че има програмирана DRL функция и като се подаде маса на този вход се активира.
  14. Teodor70

    Гайка за джанта

    Купих си шпилка от Евростар за 8.50 и си я смених. Поръчах си и гайка за 15лв ще дойде след седмица.Засега повредената гайка я минах с метчик резбата е повредена само в началото две-три витки и се зави докато дойде новата. Та 25лв е така от некадърници, а за съжаление те са много и навсякъде. Вече ще си ги завивам сам.
  15. Teodor70

    Гайка за джанта

    Гайката е като втората на снимката - права с шайба. Резбата мисля, че е 12X1.5. Намерих при един гумаджия гайка и шпилка, но материала е друг и формата на гайката е малко по различна не са като оригиналните. Тези които ги имаш като оригиналните ли са такива никелирани. Предполагам те интересува дължината, която е с резба и се вижда като се свали джантата или на цялата шпилка с шлиците. Ще проверя тука на още няколко места. Ако искаш дай ми някой телефон за връзка.
×
×
  • Създаване...