Премини към съдържание

dian denev

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Русе

dian denev's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. dian denev

    Зимни гуми

    Вече звездата е обута с Гуудрич.
  2. Здравейте! Ще си купувам зимни гуми и се спрях на ХАНКУК или ГУДРИЧ.Ако имате опит с тези марки,моля споделете го!
  3. Еее,явно никой от колегите не е чувал дразнещия звук пъррррр след пускане на вентилатора
  4. Здравейте колеги! Някой знае ли как се сваля вентилатора за купето на Спейс Стар. Развивам трите видии на капака от долу,но изваждането на вентилатора е невъзможно,защото опира в гумената изолация на пода.
  5. Здравейте колеги!Свалих акумулатора за зареждане,и след поставянето му обратно оборотите скочиха с 500.Спомням си че четох във форума нещо по въпроса,но не мога да го намеря.Нещо с клемите на акумулатора се правеше.Ако някой ми помогне ще е добре,иначе трябва да вадя таблото и да въртя стрелката.Благодаря предварително!
  6. Мисля си,че зора ще бъде да извадя стария филтър(ако се наложи и на парчета).След това ще е лесно ало новия е на две части.Но дали ще пасне...
  7. Има климатик,мотор 1.3,16v,1999-та,86кс
  8. Джапката я свалям и ето какво има под нея: http://dox.bg/files/dw?a=562f611319
  9. При мен няма нищо за развиване и сваляне.Пластмасата е цяла, филтъра е един и голям.Не може да излезе по никакъв начин.Съжалявам,че не мога да прикача снимка(не знам как)
  10. Здравейте колеги!Много бих искал да споделите как става смяната на филтъра на купето.Днес се наканих да свърша тази работа,но се оказа,че стария филтър не може да излезе без да се среже пластмасата на таблото.Лошото е че там където трябва да се среже се намира лявата панта на жабката.Очаквам мненията ви по въпроса,и предварително благодаря!
  11. Колега,маслото ми е:чета от етикета на тубата:PLATINIUM,semi synthetic,10w40,API SL/CF,ACEA A3/B3,E2.
  12. Здравейте колеги!За 2000 км долях 300гр масло.Това доста ме смути,защото досега съм нямал кола да гори толкова масло.Преди "звездата"карах нисан 2000д със същото масло 10w40,само че за дизел естествено,и не ми буташе въобще.Четох ръководството,там дават за температурен интервал от -15 и нагоре 15w40.Вие с какво масло карате,и дали ако мина на 15w40 ще има ефект,или това ще повлияе отрицателно на двигателя.Колата е 1.3 16v 99г
  13. За коланите мисля,че няма,но за фаровете е сигурно че има.И моята е 99-та
  14. Здравейте колеги!Днес се върнах от път,изгасих 'звездата',отворих вратата и усетих,че нещо не е не ред.Зумера за фаровете не работи.А работеше!Плафона и лампата за отворена врата на таблото светят.Не,че е нещо особено,но такива малки дефекти ме дразнят.Ако някой знае нещо по въпроса моля да го сподели.
×
×
  • Създаване...