Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

autogad

Потребител
  • От него общо

    79
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    ruse

autogad's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Гледам да не изглежда като едно Л...О в багажника той каде е малъ и едно грозно 'кюмбе' в единия край :icon_crying: и остава място само за дамската чанта на жената , не че излиза извън града, за колко събира не ме притеснява газстанции през 10км . Дали няма начин някъкси отдолу ?? или??? или под седалките??? търся нестандартно решение , но да е красиво и рационално.
  2. Абе тази няма място и за такава майче затова искам някой сблъскал се с точно този , че май багажника е твърде малък. благодаря за бързия отговор. :icon_rock:
  3. :mitsu-smiley: Моля сложете някоя снимчица ако има как е сложена кавато и да е бутилка. :icon_bye:
  4. Мислех да поставя АГУ на колтчето което гори малко , но е по добре да гори още по-малко. При оглеждането на мястото за бутилка се стигна до :icon_hmm: , защото багажника е малък и не искам да се слсга нормална бутилка, а исках на резервната гума ( слагам 2бр. спрейчета за спукани гуми и пей сърце, не ми теябва резервна гума, а и то се кара предимно в града). Височината е 16-17см и с най-малкта бутилка която се води 18см ми повдига грозно ПИТАНЕТО е има ли някои който е поставил вече АГУ на такъв колт и как се е отразило на разхода. Моя сега е около 7л/100км в града , но зимата със сигурност ще се качи на 8-9литра . това е около 20лв/ 100км
  5. ПРОМО-ЦЕНА 5400лв. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11337749880615575&f1=details
  6. Имал съм почти всички масови марки автомобили (без тойота) и само мицубиши съм имал 4-пъти :mitsu-smiley: и съм най доволен от него . Всички японци НЕ СА ме разочаровали. За разлика от някой немски , да не говорим за френски марки автомобили
  7. Само знам, че лятото чаках 2 месеца за предна броня в сервиз по каското...

    другия път си поръчай тази по евтина по красива и само за 14 дни доставка само за 594лв със всички решетки и завартулки.

    http://www.pitlane.b...na-bronya-p4707

  8. Само знам, че лятото чаках 2 месеца за предна броня в сервиз по каск...

  9. другия път си поръчай тази по евтина по красива и само за 14 дни доставка само за 594лв със всички решетки и завартулки. http://www.pitlane.bg/bg/aerodinamika/mattig-mitsubishi-colt-predna-bronya-p4707
  10. Намерих всичко в Румъния на СУПЕР цени ( :icon_dance: втора употреба)
  11. огледало в центъра, халогени + копче за тях, табло с уреди,главините, скоростната кутия . Абе направи една снимка на това което е останало.

  12. Продължавам да търся ще чукна и в ebay, но по снимка стара броня :icon_hmm: . Не я бързам имам друга кола. Който бърза бърка или изпуска, риск губи или печели. Все от някъде ще изкочи читава на добра цена броня. Благодаря за схемичките и аз в този сайт ги гледах и от него си сравнявам много неща, като цени кое как се разглобява и др. :mitsu-smiley:
  13. Поне моята не е по каско и мога да си търся и втора употреба и нова и туннинг и както и от кадето си искам , САМО дето няма нито втора нито първа употреба :icon_box: :icon_crying: :icon_crying:
  14. благодаря , но ще изчакам някой със 100% сигурност да е слагал , че после връщането на бронята ще е трудно.
  15. и аз карам вече колт

×
×
  • Създаване...