Премини към съдържание

Метални джанти за Colt


Препоръчано мнение

Здравейте, колеги!Честита и безаварийна нова 2009!

Може ли някой да ми даде информация откъде мога да си закупя метални джанти във Варна - 5 1/2 J 14 /или 175/65 R 14/.

Търсих в нет-а нови,но цените са 90-100 лв./бр. и няма.В Балкан стар оргиналните са 107лв./бр.

Благодаря в аванс!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Виж в сайта на Боряна груп, аз бях си харесал едни много красиви за 150 лв. бройката, но се отказах като навих член на форума да ми даде неговите. :link:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Поръчах стоманени джанти от МАРГЕЛ ООД по нет-а.Уж има 5% отстъпка при поръчка он-лайн.Ще видим какво ще стане!В БОРЯНА Груп не се предлагат стоманени.Тези джанти ми са за зимата.А алуминиеви не знам просто какви да си поръчам-пазара е пълен с какви ли не боклуци.Оргиналните са най-добри, ама са по 450лв./бр. А гуми си поръчах Nokian WR G2,защото във Варна е повече кишаво зимата.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Оригиналните алуминиеви джанти наистина са хубави, но аз не ги намирам за много красиви, пък и цената им е твърде висока. Пазара наистина е залят с боклуци, но има и стойностни марки, като OZ, BBS, Borbet, RH и много други. Това са доказали се по българските пътища джанти и могат да бъдат намерени на доста по-приемливи цени, отколкото при официалния вносител.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мене оргиналните ми харесват/въпрос на вкус/,но цената не,още повече дилъра.Там имах забавна история/в Б.С./-исках да си поръчам обезшумителната кора под предния капак;оказа се ,че е само за дизеловия вариянт и не могат да ми я поръчат по друг код на шасито-хахаха,егати абсурда,т.е. не искат да ти вземат парите,а пък и май не ги интересува много/нали не съм с мазен Мерцедес/-но това е друга тема!.

Вчера от МАРГЕЛ ми отказаха стоманените джанти,защото не били за моята кола-все пак провериха хората, а не направо да ги изпратят и после проблем.А от gumi.bg чакам втори ден да ми се обадят за поръчаните гуми.По-добре да бях тръгнал по гумаджийниците във Варна,отколкото по нет-а.

Въобще пълен карък през новата 2009.Няма на какво да се зарадваш!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Обадих се вчера/събота/ към 10:30 на телефона на gumi.bg и се оказа,че са забравили да се погрижат за сайта.След 2-3 учтиви разговора по телефона,след час гумите ми бяха доставени в МОТОЕКСПЕРТ,надлежно монтирани и летните гуми поставени в найлонови чували от хората в сервиза.Ето най-после се зарадвах-има и светли моменти!На пролет ще си взема от тях и алуминиеви джанти.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...