Премини към съдържание

Помощ за странично стъкло


Препоръчано мнение

Колеги бях в Ратола (София) защото нещо дясното ми стъкло на вратата неработи и там ми казаха, след МНОГО БЪРЗ преглед, че машинката е изгоряла и няма как да работи и трябва нова, но аз много не съм убеден, че е така. Има ли някои тука които разбира от такива неща и да го погледне и да ми каже дали трябва да си купувам нова машинка ???

Мерси предварително :rolleyes:

 

Редакция: Моля те, недей да пишеш на английски в заглавието!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами просто и пусни ток от акумулатора и виж дали върти :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако разбирах от такива неща щях да го направя. Просто не съм много компетентен особено с Еклипс , отскоро го имам и много неискам да пипам, че да ненаправя нещо :icon_blush:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако не те е страх, просто разглоби вратата, и пусни 12 волта на моторчето да видиш дали работи...Ако не, хвани някой познат, не е кой знае какво! А иначе, едва ли хората от Ратола са те подвели...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За да пробваш моторчето трябва да го свалиш,но сигурно е здраво.Най вероятно зъбното колело е изтъркало пластмасата и сега опира при натиска от стъклото.Има вариант и гумените крачета да са се скъсали.Всъщност върти ли машинката на празен ход като натискаш копчето?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И от двете копчета ли не тръгва?Щото има вариант ел.ключето да се е прецакало.Пробвай да помогнеш с ръка когато даваш контакт с ключето-да не би да се е събрала мръсотия по водача.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Хм, аз имам подобен проблем, пак с дясното стъкло, но машинката ми работи, защото когато един ден не можах да си затворя прозореца, направихме това което колегата Емо предлага и го затворихме. Впоследствие се оказа, че имам проблем с копчето на шофьорската врата, това което "блокира" копчетата за отваряне и затваряне на дясното стъкло...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...