Премини към съдържание

Зимна среща


Препоръчано мнение

Колеги , много бих се радвал ако направим зимна среща на Пампорово , ако сте съгласни аз ще поема цялата организация по спане и прочие , и може да си организираме гигантски слалом състезание между различните модификации :mitsu-smiley: примерно отбор Каризма срещу Галант или Колт , нещо като отбор Ягодка и Черешка :rolleyes: Пускам тази тема по от рано за да видя повече мнения.

 

Предлагам Пампорово не за друго а защото имам много познати собственици на хотели там?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ще се обсъди.... По принцип бяхме говорили за Чифлика. Доколкото знам нагласите бяха за там....

Бе виж сега, където и да сме - зимна среща ще има. Това е важното

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за, особено идеята за каране на ски заедно, звучи прекрасно. Аз не бих пропуснал, но може би е добре да внесем малко конкретика, за да е по-ясно какво и как... иначе няма как да се дават конкретни отговори ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз нещо съм пропуснал момента за Чифлика, но ако става въпрос за Троянското село Чифлика до Шипково......там също е много хубаво, но в крайна сметка където и да е важното е да се съберем! :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На събора в Стара Загора говорихме, дори има избран отговорник, но както всички знаете - има си ред - дават се предложения за място, пуска се анкета, дати и пр. - и нищо не се знае! А и на Чифлика има възможности за ски, на няколко км е Беклемето, има топъл басейн с минерална вода - това за не-скиорите.... Т.е. - възможности най-разнообразни!

И където и да се реши - сигурно няма да дойда, защото ще сме много бременнни тогава...... Освен, ако не се навие половинката, но зимата ме е страх да я размотавам насам-натам.... Като помня миналата година на зимната среща какво чудо беше и как са видели зор колегите.......

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да първо ще трябва да се уточни мястото за мен Чифлика и Беклемето са писти за прохождащи в ски - спорта , без да се обиждате - мога да уредя принципно спането в хотел " Преспа " както и на хотел "Спайдер" който е на самата писта , отделно ако някой предпочитат мога да уреждам и хотели в Смолян а и можем да направим почетна обиколка в града съпроводени от патрулка щото и шефа на КАТ е познат 5км колона :mitsu-smiley: ще изглежда супер според мен основно въпроса опира до пари защото съоръженията на Пампорово са си скъпички макар че , и по този въпрос може да се говори. Ще опечем едно говедо и ще вземем руйно червено вино ......и тук съм силен , познвам доста собственици на Шата и производители на вина , ще си спретнем здрав купон :icon_rock:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...