Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Maxim Chirpanski

Потребител
  • От него общо

    111
  • Регистрация

  • Беше тук

За Maxim Chirpanski

  • Рожден ден 05/11/1986

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Интернет контакт

  • AIM
    maxim,chirpanski
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    MITSUBISHI GALANT `96 2.0TD

Maxim Chirpanski's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. ОК ама къде.Вода наоколо колкото искаш а и в Пловдив всяка вечер са уникалните мъгли....Въпроса обаче остава къде дава на късо...
  2. Здравейте отново.Продължавам да пробвам различни неща за да разбера къде е проблема.Днес всичко работеше и реших да пробвам бушона за люка.Като го махнах нормално люка спря да работи,но километража работеше.Не мога да разбера кои предпазител е за таблото за да пробвам и него.Започвам да мисля че някъде по сноповете с кабели дава на късо (което хич няма да е хубаво).Може ли някои да ми даде някакъв съвет или да я оставям на някои майстор да я разглобява и да ми одере кожата?
  3. Предпазителите за ок.Този на люка е добре.за таблото не знам кои е бушона но съм ги прегледал всичките.На мен ми е странна връзката на таблото и люка , както и наклона. Не вярвам едно малко пласмасово бушонче да се влияе толкова от наклона на колата.Знам че има "жичкаджии" в този форум.Моля ги да кажат къде са свързани двата уреда.
  4. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_hmm.gif
  5. Здравейте, Отново ми се налага да пиша във форума заради проблем.Преди месеци свалих таблото с километража и оборотомера защото не светиха някои лампички. Всичко беше наред , но след време (не знам дали има връзка с демонтажа и монтажа) забелязах че таблото спира да работи за секунди.Всички стрелки падат надолу и спират да отчитат.Първия път си помислих че ми се е приведяло защото видях с периферното зрение как стрелките падат и се вдигат отново за секунда.След време обаче започна да става за по дълго време.Оправяха се като изключа и включа отново на контакт.От скоро обаче започнаха изобщо да не се включват.Не работи нито един датчик а самото табло свети.Интересното за мен е че когато не работи таблото не работи и люка.Преди два дена забелязах нещо ново.Ако съм спрял под наклон с предницата нагоре таблото работи.Паля тръгвам и всичко е ОК , но като тръгна за слизам надолу по мост изгасва.Това което съм направил до момента е да сваля отново таблото и да го сложа.Всички бушони ги извадих и ги сложих наново . Всеки бушон съм го пипал и местил да видя данеби да не прави добре контакт.Нищо не помогна.Ако някои има идея нека да пише.Главно ме интересува къде уредите на таблото се пресичат с управлението на люка за да търся там евентуално.Ясно че нещо не прави контакт добре но ще съм много благодарен ако ми помогнете да разбера кое е. Поздравиhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif
  6. Здрасти, Интересува ме планката за която се държи предното ляво стъкло и се плъзга по шината.Не знам дали ме разбра но не мога да кача снимка.Би ли ми казал какви парички ще искаш и дали би ми продал само нея или трябва да взема и шината.Моторчето определено не ми трябва.Благодаря предварително. Поздрави:mitsu-smiley: P.S.Става въпрос за Мицубиши Галант 97г.
  7. Благодаря на всички за бързите отговори.Днес качвайки се в колата нямах време да погледна за втори път бушоните и го отложих за по-късно.Палейки колата обаче първото нещо което правя е да пусна музика :icon_rock: ,след това си слагам колана и тогава тръгвам(навици ).Да обаче СД-то не тръгна и веднага ми светна.Единствените бушони които не бях проверил са два които стоят на една обща стойка :icon_doh: .Стойката се дърпа нагоре и след това бишоните се плъзгат настрани.Единият от тях е за радиото,но се оказа че тои е и за всички светлини в купето.Следователно сега правя следното нещо: 1.Вдигнах капака 2.Отворих кутията с бушоните 3.Смених изгорелия бушон 4.Ето ме отново във форума и благодаря сърдечно на всички :worthy: :worthy: :worthy: 5.Карам си щасливо галантчето.... :icon_thumbup: Поздрави :mitsu-smiley:
  8. Първото нещо което направих,още преди да пусна темаата беше да проверя всички бушони един по един(в купето и тези под капака).Именно заради това попитах дали някой знае кои тояно бушон трябжа да е,че да м сменя мястото с някои друг например(видимо всичко е наред).Странното за мен е че това стана на предна дясна врата а не ми работи централното от предна лява.Зумера за фаровете пищи по принцип при отворена предна лява врата а сега пищи постояно....Нямам идея ....
  9. Не съм разменил кабелите защото няма начин да стане.Отговора за бушона ме заинтересува ама май ги проверих и не намерих изгорял.Как е написано на кутията ако знаете и защо става това с централното и с алармата.Има ли логика защото аз не намирам... Благодаря и поздрави :mitsu-smiley:
  10. Привет на всички.Имам нужда от помощ за тоците.Свалих кората на предна дясна врата и без да искам скъсах жицата за лампичката във вратата.След това реших да оправя нещата,оголих кабелите и ги вързах както трябва да бъдат.Да обаче сега идва проблема.Може да съм дал без да искам на късо или и аз не знам какво(не мога да си обесня да е станало нещо друго).Лампата повече не светна.Лампата на шофьорската врата не свети.Датчикът за отворена врата не работи.Плафонът не работи.Като включа фаровете свири зумера за отворена врата когато тя е затворена.Не мога да пусна алармата защото детектва отворена врата.Централното от предна лява врата не захапва.(от другата или с дистанционното няма проблем).Май само това са ми проблемите.Всички бушони са здрави!!!!! Моля ви дайте идея.... Поздрави :mitsu-smiley:
  11. Понеже виждам че темата е в застои,искам да попитам нещо.Дали някои скоро ще вкарва нещо от Щатите та да ми докара едни брони.Ако някои има път нататък или нещо подобно нека пише едни лично.Благодаря ви предварително. Поздрави :mitsu-smiley:
  12. Дано скоро постигна тази визия...
  13. Maxim Chirpanski

    Galant 1995 2.0td

    Ами аз не знам точно колко ми е резервоара,но като го напълних минах 600 км.В тази сметка влиза едно ходене до София и обратно със скорост 160-180км/ч и другото е в Пловдив... Абе според мен бива... При положение,че имаше момент когато ми гореше 13 в града... Поздрави :mitsu-smiley:
  14. Maxim Chirpanski

    Galant 1995 2.0td

    Е не вярвам да е така защото като е студена си пада температурата,А като я настапя (примерно на баирите по магистралата с 170 или ако я юркам по далго време в града на високи обороти )се вдига може би до половината но след това бързо си пада до там до кадето е на снимката.Моля ви не ми казваите че имам нещо за смяна защото ще откача вече..... А за оборотите не знам...май така си бяха :rolleyes: :icon_thumbup: Поздрави :mitsu-smiley:
  15. Maxim Chirpanski

    Galant 1995 2.0td

    Не съм много наясно,но при мен без значение зима или лято,температурата не се вдига повече от това което сам показал на снимката. Поздрави :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...