Премини към съдържание

Поставяне на климатик


juli

Препоръчано мнение

Здравейте бихте ли ми казали дали може да се сложи климатик на Каризма 1.6 v 96 година,и на кой адрес . Предварително благодаря :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите бихте ли ми казали дали може да се сложи климатик на Карисма 1.6 v 96 година,и на кой адрес . Предварително благодаря :mitsu-smiley:

Мисля, че имаше една фирма която поставяше климатици в София, бул. Цар Борис III, като идваш от Кюстендил преди да стъпиш на паветата в ляво, точен адрес имаше в раздел "Сервизи и магазини" по-надолу.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...
  • преди 1 година ...

Много интересна тема и би било добре ако някой по вещ от нашите колеги да ни помогне с информация, какво е нужно аджеба за поставянето на климатик, специално за Каризма. От доста време си го мисля този вариант, но разни хора почнаха да ме разубеждават, че излизало около 1000лв. Тази тема ако бъде разработена технически ще е много полезна за доста от нас, които по някакъв начин са били или излъгани за наличието си на климатик в колата или просто не са имали възможност да си намерят такава с климатик, когато са я купували.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Трябва радиатор(2-ри пред водния), изпарител(радиатора в купето), компресор, тръби и оснаналите работи, жици релета, управлението на климатика и може би всички кутии под таблото от дясно, нови уплътнения...

Общо-взето голямо разглобяване ще падне, цената на частите + труда ще е някъде толкова. Климатик от някоя на части. Най-добре е да се вземе преди джамбазина да го е свалил, защото после става трудно да се разбере дали ви продава работещ климатик или старо желязо. За поставянето на климатика трябва да разпитате в сервизите (там ще излезне по-евтино от към труд), после в някой сервиз за климатици да го напълнят задължително с машина.

Редактирано от vladimirov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...