Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

alex_sandar

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma 1.9TD

alex_sandar's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. has not set their status

  2. alex_sandar

    Купих си каризма - тд

    Колега,относно правописа-пиши просто на кирилица.По въпроса ти,ето линк към тема която пуснах преди време http://www.mitsubishibg.com/forum/index.ph...F7%E5+%EC%EE%F9 много добре обяснено с най-малките подробности. П.С. За което благодаря на всички колеги от форума :mitsu-smiley:
  3. Аз на мойта лично ги свалих и от двата барабана,понеже миналата година като и купих нови джанти ,не можеха да легнат плътно до барабаните и се наложи да ги ампутирам :icon_dance:
  4. А дали имаш идея какво трябва да е? Или просто трябва да е скоростно масло?
  5. Здравейте, имам един въпрос Какво и колко масло трябва да сложа на скоростите?-защото смятам да го сменя.Колата ми 1.9td `97г. Благодаря предварително :mitsu-smiley:
  6. alex_sandar

    Поставяне на климатик

    Колега,сподели как мина с климатика доволен ли си и колко ти легна :mitsu-smiley:
  7. Колеги, помагайте! Разглобявал съм почти всичко по колата си, но днес реших да сваля кората на задната врата и... Не мога да сваля дръжката за сваляне и вдигане на стъклото :icon_blush: Кажете как се сваля :please: :please:
  8. Някой може ли да ми каже, как да си сваля копчето за ел.стъклото на предна дясна врата! Или да ми кажете, къде мога да го видя как става, защото преди време май гледах нещо подобно във форума, но сега не успях да го открия :icon_hmm: БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
  9. Прегледах доста теми намерих за подмяна на крушките на километража но не и за тези на таблото за парното.Може ли някой да ми каже как става и да изпрати снимки по възможност.Благодаря!!!Или ако има ве4е такава тема да я каже
  10. alex_sandar

    Крило

    Приятел в Пловдив точно до гребната база правят по каталог има всякакви .Струват от 100 до 180 лв някаде :icon_thumbup:
  11. alex_sandar

    Повече мощ

    Някой правил ли е ремонт на турбото? Колко излиза? Не се впрягам и аз се пошегувах с копчето А това с кулера ще го пробвам и ще ви кажа дали моята върви повече!!! :D Ако някои знае как мога да и дигна малко кончетата с удоволствие ще го изслушам!!! Благодаря ви и лично на mario69!!! Може и да науча все пак нещо :rolleyes: Модераторски контрол: не пренебрегвайте правописните правила
  12. alex_sandar

    Повече мощ

    Не е с фотоклетка, с копче е Не знаех за тва питам. Не е срамно да питаш! Благодаря за инфото!!! Нов съм, ще питам глупости понякога, не ми се смейте. :specool:
  13. alex_sandar

    Повече мощ

    Благодаря за информацията!Не че колата не върви обратното много съм доволен обаче ...:rolleyes: Няма да пипам нищо да не стане фал. А и др. на колко оборота по принцип би трябвало да се включва турбото.На мойта това май се случва при 2700
  14. alex_sandar

    Повече мощ

    Здравейте! Искам да попитам следното: ако си сменя интеркулера с по-голям на Каризмата (1.9 ТД `98) и мястото, примерно го сложа на място, което повече се охлажда, ще спечеля ли нещо? Може ли също така да й сложа чип?:mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...