Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Част от оборотомера не свети


sport

Препоръчано мнение

Здравейте, не светеше целия оборотомер, а за горивото и температурата светеше. Свалих таблото и смених и 3-те по-големи лампи, сега оборотомера свети, но от 100 нататъка, а също и 0-20, реално от 40-80 км/ ч едва мъждее, та според вас още ли лампи има за смяна или друга е причината. Махнах чорапчетата на старите лампички, но се разпаднаха и сега без тях, но едва ли е от това. 

Намерих един линк от нета, че аз вече го сглобих моите части, та ето да видите. Реално има 2 горе за мигачите w3w или в5в са, те си работеха още 1 има незнам за какво е и смених 3 долу от големите, смених и малките някой къде ме съмняваха за масло, двигател и тн, те са ок, реално къде трябва да се сменя още за да свети целия километраж?

километраж задна част

Редактирано от sport
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей!

 

На бързо по спомен нарисувах вашата снимка --> ЦЪК. Крушката посочена със стрелка, осветява от 0 до към 120 км/ч по спомен и е доста специфична. За по-малкия цокъл е, но е раздута от пред и е по-мощна. Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Здравейте, сложих нови лампички, но доста трудно с тия шапчици на лампите, къде са сините, маншони им казват също, та ще видя дали да слагам или да я карам така. Исках реално да си е оригинал и затова с жичка лампички, но си свете бяло жълто, а не зелено, както си е оригинала. Тази едната лампа, къде е малката пак w3w, но мощна и не е 3w, а поне 3,4 w или 4 w, сега е с 3w3, пак не е оригинала, личи си леко, колегата Емо правилно каза, че е специална от малките, но по-мощна.

Абе беше си пълна тъмница, сега поне просветна. :)

Лампички табло

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да видя в гаража дали не я пазя тази крушка, и ако да - мога да ти я пратя по куриер. Защото аз много отдавна ги замених моите с диоди. А без шапчиците наистина е гадно...но те се продават :)

Редактирано от Емил Димитров
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...