sport Публикувано 27 ноември 2023 Публикувано 27 ноември 2023 (редакция) Здравейте, не светеше целия оборотомер, а за горивото и температурата светеше. Свалих таблото и смених и 3-те по-големи лампи, сега оборотомера свети, но от 100 нататъка, а също и 0-20, реално от 40-80 км/ ч едва мъждее, та според вас още ли лампи има за смяна или друга е причината. Махнах чорапчетата на старите лампички, но се разпаднаха и сега без тях, но едва ли е от това. Намерих един линк от нета, че аз вече го сглобих моите части, та ето да видите. Реално има 2 горе за мигачите w3w или в5в са, те си работеха още 1 има незнам за какво е и смених 3 долу от големите, смених и малките някой къде ме съмняваха за масло, двигател и тн, те са ок, реално къде трябва да се сменя още за да свети целия километраж? километраж задна част Редактирано 27 ноември 2023 от sport Цитат
Емил Димитров Публикувано 28 ноември 2023 Публикувано 28 ноември 2023 Здравей! На бързо по спомен нарисувах вашата снимка --> ЦЪК. Крушката посочена със стрелка, осветява от 0 до към 120 км/ч по спомен и е доста специфична. За по-малкия цокъл е, но е раздута от пред и е по-мощна. Поздрави! Цитат
sport Публикувано 28 ноември 2023 Автор Публикувано 28 ноември 2023 Мерси много за пояснението. Разбрах коя е крушката. Цитат
sport Публикувано 14 декември 2023 Автор Публикувано 14 декември 2023 Здравейте, сложих нови лампички, но доста трудно с тия шапчици на лампите, къде са сините, маншони им казват също, та ще видя дали да слагам или да я карам така. Исках реално да си е оригинал и затова с жичка лампички, но си свете бяло жълто, а не зелено, както си е оригинала. Тази едната лампа, къде е малката пак w3w, но мощна и не е 3w, а поне 3,4 w или 4 w, сега е с 3w3, пак не е оригинала, личи си леко, колегата Емо правилно каза, че е специална от малките, но по-мощна. Абе беше си пълна тъмница, сега поне просветна. Лампички табло Цитат
Емил Димитров Публикувано 14 декември 2023 Публикувано 14 декември 2023 (редакция) Трябва да видя в гаража дали не я пазя тази крушка, и ако да - мога да ти я пратя по куриер. Защото аз много отдавна ги замених моите с диоди. А без шапчиците наистина е гадно...но те се продават Редактирано 14 декември 2023 от Емил Димитров Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.