noxes Публикувано 25 април 2023 Сподели Публикувано 25 април 2023 Здравейте, някой може ли да ми помогне или да ме насочи към сервиз в София. Откраднаха ми катализатора на Lancer 2009 - бензин 1.8. Сложих му резонатор, но на колата и светна чека и започна да мерише много зле на изгорели газове. Питах на няколко места , където ми обясниха , че този компютър не може да се препрограмира и да пробвам да излъжа втората сонда с дистанционна втулка за ламбда сонда. Другият вариант е нов катализатор, но цената е безумна и шанса да го отмъкнат пак голям. Благодаря предварително. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LiX Публикувано 25 април 2023 Сподели Публикувано 25 април 2023 Посъветвали са те хора които не разбират. Втората ламбда сонда се деактивира софтуерно. Общо взето, всяко Ево Х което сменя изпускателната система го прави. При Лансера не е по-различно. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noxes Публикувано 25 април 2023 Автор Сподели Публикувано 25 април 2023 преди 17 минути, LiX написа: Посъветвали са те хора които не разбират. Втората ламбда сонда се деактивира софтуерно. Общо взето, всяко Ево Х което сменя изпускателната система го прави. При Лансера не е по-различно. Благодаря за отговора. Ще се радвам да ме насочите към правният човек. Вече цял месец се лутам по сервизи. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kesten Публикувано 4 Май 2023 Сподели Публикувано 4 Май 2023 Вариант е не оригинален катализатор. Нямам представа що за стока е, но е нов и няма нищо общо с недорозуменията от по 100-на лева. Тъй като съвсем наскоро минах по този път, ще те насоча директно към сервиз. Цената е 600 лева. След 10 минути колата е готова, а след 30-ина километра загасва и чека. Звукът е неразличим от преди кражбата. Скъпичко, но пък си заслужава. Пък и вече няма да ти я пипат. Тъй като ще наруша някое правило за реклама, пиши ми на лично, за да ти дам координати. Поздрави! 1 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.