petar73 Публикувано 25 юни 2022 Сподели Публикувано 25 юни 2022 Здравейте, нов съм в клуба. Имам следния проблем : Колата е с дизелов двигател 136 к.с., на 210 000 км, втори собственик, купувана е от Стар Моторс, минава в авариен режим при подаване на газ. Няма логика кога. Понякога до Бургас 6-7 пъти, понякога нито веднъж. Няколко пъти е водена на различни места за диагностика. Проблемът е, че никога не записва грешка. Не харчи масло, не вдига температурата, няма електрически проблеми. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Благодаря предварително! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petar73 Публикувано 24 юли 2022 Автор Сподели Публикувано 24 юли 2022 Да добавя: турбото беше свалено и е ок, сменен пореден датчик ...... И Пак същото от Бургас до София два пъти на изкачванията на тунела и Вакарел... После ходене до Бургас и обратно без проблем. Някакви идеи? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
XEN Публикувано 25 юли 2022 Сподели Публикувано 25 юли 2022 Колата чипосвана ли е? При калпаво чипосване може да влиза в авариен режим без да записва грешка. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petar73 Публикувано 22 август 2022 Автор Сподели Публикувано 22 август 2022 Здравей, Благодаря за реакцията! Няма Чип. След още два сервиза, се оказа следното: 1 ви сервиз откри все пак проблем в турбото и след като мина 1000 безпроблемни км -отново същото 2ри току що откри претрит маркуч за турбото Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petar73 Публикувано 22 август 2022 Автор Сподели Публикувано 22 август 2022 А да оказа се, че в Европа няма такъв и затова от Официалния вносител! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milenjs Публикувано 23 август 2022 Сподели Публикувано 23 август 2022 Аз не разбрах каква е колата. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petar73 Публикувано 25 август 2022 Автор Сподели Публикувано 25 август 2022 Митцубиши Грандис 2.0 дизел 136 к.с. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
пепеи Публикувано 2 септември 2023 Сподели Публикувано 2 септември 2023 Здравейте аз имам също дизел 2.0 140 коня 2008 година прави ми същия проблем и ми казаха или проблем с геометрията на турбината или клапана , но при мен го прави между 100 и 120 километра Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Иван Кирилов Иванов Публикувано 15 септември 2023 Сподели Публикувано 15 септември 2023 Дизеловите двигатели наистина може да видите във ВАГ групата, а също проверете и катализатора, по тази причина аз си разкарах дизеловото Галакси със мисля дори същия мотор на фолксваген Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.