Премини към съдържание

Разход,бензин,помагайте.


Blago

Препоръчано мнение

Здравейте фенове на самолетите :mitsu-smiley: , имам Галантерия 2.0 16V , 97 год. Много бензин ми гори момчета - 21л./100 градско. Така , интересното е , че като идвах към София да я ремонтирам при DJ-a , извънградско си ми гори нормално - 7л./100 при скорост 120 км. , значи да си кажа - не съм сменил филтрите още , откакто съм я купил , въздушния филтър доста мръсен. Също като бях в София и праихме диагностика и там си показа , че катализатора е заминал , тъй като ламбда сондите показват едни и същи данни на входа и на изхода. Онзи ден сложих 8 литра и засякох километрите и ми светна лампата като минах 37 км. :icon_censored: Би му меча 8л. за 37км. при положение , че не съм я настъпвал , напротив на 2000 обороти си сменям предавките и си освобождавам от скорост кадето може. Да кажа че двигателя си работи добре, МАЙ :rolleyes: и това е , моля ви помогнете защото така не може да се кара , напрао ми иде да се откажа от колата , честно , баща ми и той ми мрънка за разхода, и какво да ви кажа... вие кажете плс. :first: :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Това беше червения Галант нали, дето му правихме диагностика. Малии а защо не спомена за този разход, сега направо се притесних.

А как е на вървене, добре ли бяга или няма мощност. Филтрите ги смени, няма да е лошо и компресията да мернете, тест на изгорелите газове и т.н.

Теста на газовете е доста показателен, но ако не си сигурен в майстора не барайте, само я вижте на газанализатор и дай стойностите тук.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами , червения беше , да , ами днес искахме да си сменя филтъра , ама са ми дали малко по малък и утре ще го връщам. Иначе ще потърся тука в Бургас за газоанализатор и така. Иначе си дарпа нормално като му давам жега къса и хвърля :rolleyes: Ама с тоз разход , за момента ми къса портфейла само. :icon_crying:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Газанализатор трябва да има на всеки пунк за техн. прегледи, ако се примолиш не вярвам да ти откажат. Запиши стойностите на всичките 4 или 5 параметъра на празен ход и на 3000 об/мин и ги дай да видим какво става.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Човече, имаш проблем... два пъти закъсвам в Бургас и двата пъти патих от майстори...

Ами защо ходите при такива майстори? :icon_blush:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...