Премини към съдържание

Център за гуми "Радиал" - Пловдив


Препоръчано мнение

Здравейте, колеги,

Днес ходих до ''Радиал" Пловдив за да не се лутам по разни гумаджийници, а и да се възползвам от превилегията като член на :mitsu-smiley: клуб да ползвам 10% отстъпка, но за съжаление не останах изобщо доволен. Та каква е историята

1. Посрещна ме абсолютно некомпетентен младеж за когото нямаше почти никаква разлика между гуми Дебица, Тойо и Файерстоун. Добре, че сам се насочих какво искам, че иначе какво щеше да ми предложи незнам :dntknw: След като го попитах дали ще ми ги монтират ме изпрати до сервиза да проверя всъщност кога ще стане и след като се върнах при него (2 минути) той вече беше забравил за какво сме си говорили.

2. В сервиза 4-ма човека се въртяха около един бус и имитираха, че имат страшно много работа, та чак отказаха да ми залепят друга една гума (в случая резервната ми), която им занесох (предполагам, че са на заплата).

3. Гореспоменатият младеж изгледа с недоумение клубната ми карта и каза "от тук не мога да разбера в коя фирма работите".......... Шефа им (след като го извикаха) също се почуди, каза, че не си спомня да е обещавал 10% отстъпка, но каза, че щом аз като знам, че имам значи ще ми даде (един вид аз "горканчо" специално съм отишъл до другия край на града да се моля за 10% отстъпка), макар, че младежа (явно само това беше научил) ми каза, че за 4 гуми правят 10% отстъпка.

4. В крайна сметка, което абсолютно ме учуди, но не исках вече да се занимавам с тези гламари беше, че монтажа е безплатен, но аз трябва да си платя оловото за баланса - по 80 ст. бройката

 

Не съм за някакви си 20-30 лв. яд ме е за отношението на тези "бедни душици", с кеф да не ходиш повече при тях :icon_censored:

 

П.П. Аз се чудя защо никой във форума не е писал за тях.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Навсякъде от където съм взимал нови гуми, монтажа ми е бил безплатен, нито оловото съм плащал. Абе лудница е в този град, 60% от хората незнаят какво да правят и живеят ден да мине, друг да доиде. Ще се махам, ама незнам каде да ида. :icon_dance:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Има подобни мнения и за друг техни центрове...

Явно зависи от конкретното място и няма особена централизация.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Навсякъде от където съм взимал нови гуми, монтажа ми е бил безплатен, нито оловото съм плащал. Абе лудница е в този град, 60% от хората незнаят какво да правят и живеят ден да мине, друг да доиде. Ще се махам, ама незнам каде да ида. :icon_dance:

ооооооооооооооооох... навсякъде е такава! А навън - не искам.... Не знам... Вече не знам...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз в Радиал съм ходил само веднъж.Не ме изкефиха-дръпнати и доста некомпетентни.До колкото знам в цялата им верига има голямо текучество на работници и от там май идва тоя момент.То не,че при другите голями не е така....особено около сезоните на "голямата смяна на гуми",но в Дианата(примерно) има едни мацета дето поне плакнат окото :icon_rock: .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В повечето центрове за гуми (в софия) , в които съм ходил през годините, като вземаш гуми, безплатен ти е монтажа и баланса (като работа), но тежестите се плащат отделно - все пак джантите може да са във всякакво състояние.

 

А за Радиал - аз също не съм много доволен от тях . По - конкретно комплекса под моста Чавдар в София. След като ми вакумираха гумите за джантите (с азот съм) се оказа , че им е празна бутилката ... смяната с нова бутилка отне повече от 20 минути (вкл. кафе и 2 цигари почивка за пича) а гумите си ми стояха сплескани на звезда. На молбата ми да побързат , за да не наранят гумите, отговора беше "нищо им няма - то ако им ставаше нещо от огъването, нямаше да слагаме азот ..." Не разбирам наистина от гуми, но никак не ми беше приятно да ги гледам смачкани толкова време - надявам се да нямам поражения ... В слуая неприятно впечатление ми направи , липсата на организация - едва ли бях първия за този ден с азот, и при положение , че бутилката не пусна и грам азот на моите гуми, значи е била свършила още при предишна кола, а не е имало кой да я смени ... или просто друг гумаджия е поел моята кола ... просто доста нехайно поведение, но като се има предвид , че е в кампания за смяна на гуми, никой не ти обръща внимание.

 

В същия център миналата зима (2006) отказаха да ми залепят спукана гума, точно защото са в "кампания". Проста сметка: от 4 смени на гуми вземат 30 - 40 лева с 15 минути работа, а залепването ще е пак толкова или дори повече време, но пряко сили за 5-8 лева с монтажа и баланса - тъпо ... стискаш палци да не спукаш гума в "кампания" ;-)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...