Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Оригинално СД от Грандис на Спейс


Препоръчано мнение

Здравейте. Преди време смених оригиналното СД на Рънара с доста по-качествано, но взе да ме дразни, че половината дисплей стои празен и не мога да ползвам показанията на компютъра. Върнах стария, но се чудя дали плейърите от първите години на Грандисите няма да станат, защото имат МП3-ки а и като по-нови модели може и да свирят по-добре. Визуално големият куплунг като че ли е същия, но не съм сигурен. Някой пробвал ли е? Плейърът може да не е на Рънара - слагали са го на всички модели на Митсубиши от началото на 2000-те. W142. Мерси.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Оригиналния базов плеър на Грандис не поддържа MP3.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 4 месеца ...

Гледам, че във форума почти не останаха хора с такива стари коли, но ако някой го интересува ще му кажа какво става ако се смени оригиналния СД плейър (w 142) с такъв от Грандис(u 171). Първо малката букса е различна - едната е с 8 двойки крачета а другата е със седем. Това значи, че си избирате един от паказателите на компютъра ( среден разход, оставащи км и средна скорост) и си го оставяте на дисплея. Другото е, че въпреки, че радиото, СД-то и МП3-ката си работят, не изписва нищо на дисплея и трябва да настройвате станциите на слух и да запомняте коя станция на коя цифра е. Другото още по-лошото е, че не работи и режима за показване на еквалайзера, баланса и т.н. и практически устройството работи на усреднени настройки. Така... На който му се занимава може и да ги оправи тези неща с малко човъркане.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...