Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Плюсов болт в колата ?


n1k3r

Препоръчано мнение

Здравейте. Интересуваме дали има плюсов болт с постоянен ток някьде в купето на колата ? Тьй като на някой коли ми казаха, че имало ? А точно на този болт се врьзвал усилвател и т.н Гледах за гумени тапи около двигателя за кабеляци. Намерих само една в ляво, но от вьтре като сваля жабката и филтара за купето не се вижда. А да пробия нова дупка за един кабел ми е малко безмислено. Предполагам, че все някьде има предвитено място за такова нещо ? Другия вариянт е да сваля айрбега на пасажерското място и от там някак да прекарам кабела. Но не знам дали има начин за сваляне. Та като цяло дайте идея от кьде и как може да стане.

Колата е спейс стар 1.9 2002г

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За Пръв път чувам за такова животно "плюсов болт"... Но както и да е, няма и за какво да го търсиш. Взимаш плюс от акумулатора директно, слагаш си на 10-тина см от плюса един хубав бушон (според зависи от мощостта на усилвателя, но поне 30-40А) и си намираш някъдед отвор около жилото са километража, мушкаш го и по прага го закарваш до багажника. От пасажерската страна си прекарваш пак по прага сигналния кабел и си готов.

А това, че ти препоръчвам да са от противоположни страни захранващия и сигналния кабел, е защото при неекраниран сигнален се получава "шум", смущения м/у двата кабела... :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...