netranger Публикувано 22 февруари 2018 Публикувано 22 февруари 2018 Здравейте колеги, От извесно време задната светлина свети постояно без значение дали скоростния лост е даден назад или не. В движение свети, гасне. Проверих крушката и където можах да видя кабели - няма проблем нищо окъсяло или прекъснато. Имам вързан парктроник но го изключих и проблема не се реши тоест не е от него. Някои идеи? Или при кои да отида за Пловдив? Жичкаджия ли да търся или? Колата е space start 1.8 GDI 1999г 122кс. Цитат
dpd Публикувано 23 февруари 2018 Публикувано 23 февруари 2018 Здравейте колеги, От извесно време задната светлина свети постояно без значение дали скоростния лост е даден назад или не. В движение свети, гасне. Проверих крушката и където можах да видя кабели - няма проблем нищо окъсяло или прекъснато. Имам вързан парктроник но го изключих и проблема не се реши тоест не е от него. Някои идеи? Или при кои да отида за Пловдив? Жичкаджия ли да търся или? Колата е space start 1.8 GDI 1999г 122кс.Първо изключи датчика за задна на скоростната кутия и го провери Цитат
Peter G Публикувано 23 февруари 2018 Публикувано 23 февруари 2018 Върху скоростната кутия търси машинката за светлината. Откачи кабелите от нея. Ако угасне - сменяй я. Ако не угасне - някъде кабелите окъсяват. Ама аз залагам на машинката... Цитат
dpd Публикувано 23 февруари 2018 Публикувано 23 февруари 2018 Върху скоростната кутия търси машинката за светлината. Откачи кабелите от нея. Ако угасне - сменяй я. Ако не угасне - някъде кабелите окъсяват. Ама аз залагам на машинката...И аз... Цитат
r_stanev Публикувано 10 февруари 2019 Публикувано 10 февруари 2019 Къде се намира тази така наречена машинка за задната светлина при автоматичните кутии на двигател 1,6. Благодаря ви предварително. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.