Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

r_stanev

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

За r_stanev

  • Рожден ден 11/09/1981

Местоживеене

  • Град
    несебър

Интернет контакт

  • AIM
    r_stanev

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Star

r_stanev's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. r_stanev

    Задна светлина

    Къде се намира тази така наречена машинка за задната светлина при автоматичните кутии на двигател 1,6. Благодаря ви предварително.
  2. Да ти кажа никаде се срещнах микрочип докато резглеждах копчето, но вързах жилото за вратата защото забелязах че като го държа неподвижно си фонкционира нормално. така си реших проблема сега си го свалям до доло без да мисля после дали ще се вдигне. Пробваите и вие.
  3. Не си ме разбрал колега. Аз си го реших този проблем и то безплатно. :icon_thumbup:
  4. Здравейте, Според мен първо се замерва антифриза и се определи точка на замръзване и чак тогава ако има нужда се източва примерно литър два след което се долива концентрат и така проблема се решава.
  5. Ами може да го е оправил проблема но не пише. При мен си работиха но проблема беше като го сваля до доло тогава ставаше проблем. Надявам се че ще влезе в полза на някои все пак.
  6. колега имах същия проблем. направих следното отворих кората и вързах жилото което влиза в моторчето с една тел към вратата така го ограничих и почти не се движат пружините но пък се оправи проблема успех и на теб
  7. така, задните седалки при мен имат 4 позиции-една в която е в момента и още три. между позициите разтоянието е около 5-6 см. в наи предна позиция има окол 4-5 пръста разтояние от седалката до началото на средната конзола незнам как се нарича точно, там кадето е пепелника за пътниците на задната седалка. А когато е в наи задна позиция има разтояние около 25см разтояние от същото място на което е измерено и в предна позиция. Надявам се че ще ти е помогнало това. успех :icon_thumbup:
  8. Здравей колега реши ли проблема. скоро влязах в тази тама и ако не си рошил проблема можа да проверя на моята звездичка какво е положението и да ти пиша
  9. Благодаря ти информацията, мисля да поръчам от магазина от които си пазарил намерих телефона му сега остава да се обадя и да ми ги пратят по кориерска фирма, само незнам ако се получи някъде разминаване какво ще стане дали ще мога да ги върна и подменя но ще питам. би ли ми дал малко инфо за двигателя ти за да ги сравним. имаш едно ролка на ремъка, една зъбчатка или две на рарзпределителния вал. 1.3 16V година може ли да дадеш.
  10. това имах предвид, направени са та ка зада се подменят по лесно. ако бяха едно цяло щеше да се наложи да сваляш таблото. но за друг филтър несъм чувал да има.
  11. имаш предвид че филтара е от две части или че са два на различни места
  12. благодаря ти но сега мисля друго дали частите са с гарантирано качество - произход, какво е твоето мнение
  13. може да извадиш филтара и да го изпереш, изтръскваш го добре и си готов с него, копуваш шпреи за почистване на кондензатори на климатик и след издухване на боклуците от мястото на филтара пръскаш със шпрея след което слагаш филтъра. аз направих така но нямах специален шпреи за кондензатора и пръсках с антибактериален също напръсках и филтара с антибактериалния. На филтара главната роля е да не пропуска боклуците до кондензатора а това с активния въглен са бъра бъра не ти е в голяма полза - но ако имаш излишни пари даи ги на оберджиите.
  14. благодаря ти за инфото, искам да те помоля и за кординати за магазина ако имаш такива. :rolleyes:
  15. Ще споделиш ли какво направи с подмяната и какви марки са и колко парички ти взеха за ремъка и ролката. Аз също съм от опел на спейс стар :mitsu-smiley: но още от покупката фалирах и несъм сменил ролка и ремък. навъртях 11000 км но вече сериозно се замислям за смяна на опела ми беше лесно но сега незнам мисля че пак ще се справя като гледам и сервизните инструкции
×
×
  • Създаване...