Премини към съдържание

Мерцедес А140


Препоръчано мнение

Здравейте, съжалявам че спамя тук... но никаде не мога да публикувам нова тема !

И такаа от доста години съм в форума и съм ГОЛЯМ ФЕН на МИТСУИШИ И по точно ГАЛАНТ но няма да се сдобия с такъв скоро причините няма да ги изброявам но това е колата мечта ........няма да изпадам в подробности ! Предстой ми покупка на Мерцедес А140 и понежее никога не съм харесвал мерцедес и като цяло немски машини нямам никакъв изглед за тях просто изпадна многоо евтино пък и бюджета е многоо голям има ли някой в форума който се е сблъскал с такава кола и ако може да даде мнение за нея ... да знам долу горе какво може да ме очакваа !! мерси предварително извинявам се за темата !! иначее :mitsu-smiley: :first: :rulez: :rulez: !!!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Всичките Мерцедес А, са едни от най-трудните за ремонт автомобили, което означава доста разходи за сравнително елементари разходи, които няма как да не се случат на автомобил втора употреба. Нямам в предвид класическите смяна на масла, филтри и накладки, там нещата са в нормални граници, но всичко различно от това е направено трудно достъпно и сложно за ремонт.

 

 

Да на доста места четох че да се сменят някой неща се сваля двигателя :icon_hmm: но за сметка на това частите са доста евтини ! Колата я взимам доста евтино изглежда доста добре поддържана , но все пак всичко ще е на късмет ...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Успех с избора.

 

Ние бяхме на път да се сдобием с една А класа, автоматик за градски автомобил. След като разбрах, че за обслужване се сваля предница + допълнително изникнали констатации в сервиза се отказахме на момента.

 

Следващия избор попадна на Колт 6 ( и тука има малко общо с Мерцедес - двигателя 1.5 ДИД ).

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да на доста места четох че да се сменят някой неща се сваля двигателя :icon_hmm:

 

Имам майстор в сервиз който отказва да прави тези коли. Писнало му е за щяло и нещяло да сваля двигателя. Един приятел го запита какво мисли за бъдеща покупка и отговора бе: Бягай с 200!

 

Иначе като цени консумативи на масла и течности - нищо притеснително. Е не е каквото пъхнеш, иска си стандарти по MB, но са поносими.

Редактирано от svetliof
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Една много голяма грешка, която може да направиш. На тоя кошник, само името му е Мерцедес, има доста по-добри варианти за малка градска кола, която няма да ти лази по нервите, като трябва да и се оправи нещо.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...